Zoeken en Boeken: Zelezna Ruda - Spicak

Skipakketten Zelezna Ruda - Spicak

Bij het online boeken van een verblijf kunt u skipakketten erbij reserveren.
Het is ook mogelijk online skipakketten te reserveren zonder verblijf.

Omdat wij graag uw wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgen werken wij samen met skischool Ski & Bike Spicak, zodat u kunt profiteren van het gemak dat alles goed geregeld is en klaar staat bij aankomst. Wij adviseren een skipakket bij boeking te reserveren.

Een aantal voordelen op rij:

  • Bij Tsjecho Reizen 15% korting op de skipas!
  • U bent gegarandeerd van uitrusting
  • U ontvangt de beste materialen tegen de scherpste prijs
  • U hoeft ter plaatse niet te zoeken naar de skihuur of skischool
  • U loopt geen risico want u profiteert van de “geen skimogelijkheden = geld terug” garantie
  • U hoeft niet in de rij te staan voor de aanschaf van de skipas!!
  • U bent verzekerd van lessen op de eerste skidag
  • U komt niet voor verrassingen te staan vanwege evt. koerswisselingen
  • U kunt thuis in alle rust beslissen welk pakket het meest geschikt is

Skimogelijkheid garantie!
Geen skimogelijkheden… skipakket gelden terug!

Indien de skischool aangeeft dat er geen skimogelijkheden zijn dan krijgt u de gelden van de reeds betaalde skipakketten retour. Echter, u bent te allen tijde verplicht zich met uw voucher bij de skischool te melden. Zonder deze aanmelding is er geen recht op restitutie.

Flexibiliteit
De klant is bij ons koning! Wij garanderen de volgende service: Besluiten u, of uw kinderen dat u halverwege de week het skiën wenst te verruilen voor snowboarden, dan kunt u dit bij de skischool aangeven en worden eventuele verschillen ter plaatse verrekend.

Kinder skischool:
is voor kinderen vanaf 3 jaar. De skischolen hebben voor de kinderen een oefenterrein met skiliften en een babylift. Voor de allerkleinsten is er vaak een aparte speelplaats. Wekelijks worden er wedstrijden georganiseerd met een diploma uitreiking.

Onze skischolen volgen on advies,
daarom skiet u alleen op carve ski's!

Groepslessen
bestaan uit skiërs of snowboarders met hetzelfde niveau (maximaal 10 personen). Er wordt ’s ochtends 90 minuten les gegeven (09:00 - 10:30 uur). De groepslessen starten op zondag. Bij aankomst op zondag is het nog mogelijk om maandag aan te sluiten. Het kan voorkomen dat de skischool niet voldoende aanmeldingen ontvangt om een groep te vormen, in dat geval krijgt u een naar verhouding kortere privé les.

Privé lessen
De tijden van de privé skilessen worden bepaald door de skischool bij aankomst. Er wordt 90 minuten les gegeven. De personen dienen hetzelfde niveau te hebben. Het is niet mogelijk om volwassenen en kinderen te combineren.

Skipakketten bestellen
Indien u van onderstaande skipakketten gebruik wenst te maken dan dient u dit bij boeking door te geven. Bestel de gewenste pakketten bij onze medewerker of maak uw keuze tijdens de online boeking. Het later bestellen van pakketten is tot 3 weken voor aankomst telefonisch of via e mail ook mogelijk. De bestelling wordt verrekend in uw reserveringsbevestiging. Beginnende skiërs en snowboarders raden wij aan geen skipas te bestellen omdat deze vaak eerst gebruik maken van kleine privé liften van de skischool. De skischool betiteld kinderen en volwassenen als zijnde gevorderd wanneer ze zelfstandig met de lift naar boven kunnen gaan en bochten kunnen maken. De skipassen kunt u ter plaatse aanschaffen bij de verkooppunten in het skiareaal en bij de skischool. Kinderen krijgen gratis een skihelm. Ski- of snowboard uitrusting kunt u al op de aankomstdag ophalen.

Let wel! Skipassen met korting kunt u alleen bestellen in combinatie met materiaal en/of lessen.

Skischool Zelezna Ruda - Spicak
Skischool Zelezna Ruda - Spicak Skischool Zelezna Ruda - Spicak

De skipakketten

De prijzen van deze skipakketten zullen pas eind oktober bekend zijn. Onze excuses voor het ongemak. U kunt nu vanzelfsprekend uw accommodatie alvast reserveren en later de skipakketten telefonisch, via mail of nog makkelijker online bijboeken via de button "alleen skipakket"