8-12 vakantiehuis Martina

Reuzengebergte, Rokytnice nad Jizerou

 • Gratis Wi-Fi
 • inclusief toeristenbelasting
 • RH513
 • Vakantiehuis
 • Reuzengebergte
 • Rokytnice nad Jizerou
 • 8 - 12 Personen
 • 4 Slaapkamers
 • klik hier
 • TOP bestemming
 • Piste < 500 m.
 • Kindvriendelijk
 • Wasmachine
 • Afwasmachine
 • Internet aanwezig
 • Meer dan 1 badkamer
 • Open haard
 • Kinderbedje
 • Sleetjes
 • Skipakket voordeel
 • Bus bestemming

datum en reisgezelschap

Gezelschap
2 Volwassenen (Wijzig)
Reisdatum

Overzicht

8-12 vakantiehuis Martina

Wat een nieuwe topper in ons assortiment! Dit nieuwe prachtige vakantiehuis in karakteristieke Reuzengebergte stijl gebouwd staat 300 van de stoeltjeslift van skiareaal Horni Domky en recht tegenover een sleeplift in een leuk wijkje. Skihuur en skischool aanwezig op 300 meter afstand. Langlaufers kunnen vanuit Rokytnice leuke tochten over de bergtoppen ondernemen op veel gemarkeerde langlaufloipes. Het gezellige dorp Rokytnice nad Jizerou is langgerekt en heeft 2 centra. Het centrum van Rokytnice nad Jizerou met uitgaansmogelijkheden is op 1500m te bereiken. Winkels op 900 m. restaurant op loopafstand.

Lees verder

Accommodatie

Accommodatie

Ligging

Wat een nieuwe topper in ons assortiment! Dit nieuwe prachtige vakantiehuis in karakteristieke Reuzengebergte stijl gebouwd staat 300 van de stoeltjeslift van skiareaal Horni Domky en recht tegenover een sleeplift in een leuk wijkje. Skihuur en skischool aanwezig op 300 meter afstand. Langlaufers kunnen vanuit Rokytnice leuke tochten over de bergtoppen ondernemen op veel gemarkeerde langlaufloipes. Het gezellige dorp Rokytnice nad Jizerou is langgerekt en heeft 2 centra. Het centrum van Rokytnice nad Jizerou met uitgaansmogelijkheden is op 1500m te bereiken. Winkels op 900 m. restaurant op loopafstand.

Interieur

Gezellig, comfortabel, luxe, met oog voor detail en veelal met hout ingericht. Ruime woonkamer voorzien van open haard, KTV met satelliet, bankstel, eethoek en compleet ingerichte keuken met o.a. vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Philips Hue verlichting. Drie luxe ontworpen badkamers (Hansgrohe en Villeroy & Boch), twee met douche en een met ligbad. Drie toiletten. Vier slaapkamers met elk 2 bedden. 2 extra bedden en een kinderbed op aanvraag te plaatsen.

Bijzonderheden

Gratis WIFI. Huisdier is niet toegestaan. Parkeren op parkeerplaats P1 direct naast het huis (tegen betaling). Vloerverwarming. Playstation aanwezig.

Foto's

Locatie

Bus

Wintersport busreis naar Tsjechië

Boek uw busreis in stap 1 tijdens het boeken. Vertrekdata 24 december, 31 december 2021 en 18 februari en 25 februari 2022

Gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar op vakantie naar Tsjechië. Vele opstapmogelijkheden in Nederland

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om een reisbestemming in Tsjechië te bereiken? Voor ons geen probleem! Met de bus reizen naar Tsjechië betekent snel, gemakkelijk én voordelig naar uw wintersportbestemming.

Zorgeloos op reis in corona tijd

In samenwerking met Busvervoer Nederland en de ANVR zijn er richtlijnen opgesteld die het touringcarvervoer zo veilig en aangenaam mogelijk maken. Via deze weg willen jullie informeren over welke maatregelen er nu van kracht zijn en zullen gelden bij al onze busreizen. Het is heel goed mogelijk dat deze richtlijnen worden bijgesteld in de komende periode. Wij zullen dat via deze weg communiceren. Uiteraard ontvang je uiterlijk een week voor vertrek je voucher en daarbij onze reistips. Hierin tref je de meest up-to-date informatie. Voor vertrek worden alle touringcars grondig schoongemaakt en worden de meest aangeraakte onderdelen gedesinfecteerd. Denk hierbij aan de handgrepen en leuningen. Ook wordt de touringcar voor en na de rit extra lang geventileerd. Ventilatie in de touringcar Iedere touringcar is uitgerust met een verwarmings-, ventilatie- en koelingssysteem om het jou als passagier zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de reis. De verse lucht wordt van bovenaf ingeblazen en bij het voetengedeelte afgezogen. Naast algemene ventilatieroosters bevindt zich boven iedere stoel een regelbaar luchtventiel, zodat je zelf de toestroom hiervan kunt regelen. Sinds de uitbraak van pandemie Covid-19 zijn er zowel in de software dan wel mechanische aanpassingen gedaan om verspreiding van het virus tot het minimum te beperken. Het gevolg hiervan is dat er 100% aanzuiging van de buitenlucht is en dat deze via het passagiersgedeelte direct naar buiten wordt afgevoerd. In de praktijk zal het cabinevolume van bijvoorbeeld een 60-persoons touringcar zo’n 25 a 75 keer per uur wordt ververst. Door deze aanpassingen wordt de recirculatie van lucht tot het minimum beperkt en hiermee ook een mogelijke verspreiding van het virus via de luchtkanalen. Ter voorbereiding van je reis vooraf ontvang je per mail een gezondheidsverklaring. Deze dien bij het inchecken af te geven aan de chauffeur. Reizigers van 13 jaar en ouder dienen bij het instappen, tijdens de reis en bij het uitstappen een mondkapje te dragen. Je dient zelf voor voldoende mondkapjes te zorgen voor zowel de heen- als terugreis. Sommige papieren mondkapjes moet je na 4 uur gebruik al vervangen.

Corona regels tijdens je reis

Je dient plaats te nemen op de stoel welke je door de chauffeur wordt toegewezen.
Het toilet is alleen in uiterste geval van nood te gebruiken.
Lopen door de bus is niet toegestaan.
Tijdens de reis dien je het mondkapje te dragen.
De stoelen mogen uitsluitend tijdens de nacht in de ruststand.
Om het lopen en contact onderling tot het minimum te beperken is er geen catering aan boord.
De bestuurdersplek is afgesloten van het passagiersgedeelte. Als je een vraag hebt aan de bestuurders dan kan deze tijdens een pauze worden gesteld.

Minimale deelname busreis

Bij de bezetting van een bus geldt een minimum aantal passagiers. Als dit minimum aantal niet wordt gehaald en wij om die reden besluiten een reis niet door te laten gaan, word u uiterlijk vijf weken voor vertrek op de hoogte gebracht.

Rookvrije bussen
Voor alle busreizen bij Tsjecho Reizen geldt: Volledig rookvrije touringcars, dus ook de chauffeur rookt niet.

Het Keurmerk bus: veiligheid en comfort!
KEMA Keurmerk busbedrijfUw busreis moet een onvergetelijk succes worden. Daarom werkt Tsjecho Reizen met een busbedrijf die het Keurmerk Busbedrijf heeft. Dit kwaliteitslabel wordt elk jaar na strenge controles verleend door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Busbedrijf. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de Rijksdienst voor het wegverkeer, de Rijksverkeersinspectie en de stichting STO voor de controle van de sociale voorschriften.

Keurmerksticker
Het Keurmerk Busbedrijf is steeds maar voor één jaar geldig. Naast de entreedeur van uw touringcar zit de keurmerksticker met vermelding van het geldende jaartal. Ook voor Tsjecho Reizen geldt: Met vertrouwen op weg!

 

Chauffeurs/reisleider

Onze chauffeur is meer dan alleen uw bestuurder, hij/zij is namelijk ook uw gastheer/gastvrouw. Dit houd in dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal proberen te zijn. Maar bovenal zorgen onze chauffeurs ervoor dat u veilig aankomt op uw wintersport bestemming in Tsjechië. U kunt daarom altijd rekenen op goed uitgeruste en alerte chauffeurs.

Touringcar

Luxe touringcar / Royal Class

Het paradepaardje in de luxe tourbussen, dat houd in: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast/koffie- en theezetfaciliteiten en extra service-deur. Het verschil zit in de stoelen en stoelruimte: comfortabele, verstelbare stoelen (hoek 45°/steek* minimaal 94 cm).*) Onder steek wordt verstaan de afstand tussen de voorkant van de zitting tot de voorkant van de zitting van de volgende stoel. Kortom, een busreis naar Tsjechië met beenruimte.Met de pendelbus op skivakantie naar Tsjechië

U stapt op in de door u gekozen opstapplaats en wij brengen u via het centrale wisselpunt Weert naar uw wintersport bestemming in Tsjechië. Wist u dat de touringcar per passagier het meest energiezuinige en uitstootarme vervoermiddel is? Het is dus niet alleen heel ontspannen en goedkoop reizen maar ook nog eens erg milieubewust.

Reizen via wisselplaats Weert met Royal Class stoel en met extra service!

Bij de busreizen naar Tsjechië gaat u vanaf de door u gekozen opstapplaats via het wisselpunt Weert naar uw vakantieplaats. U reist in Royal Class touringcars.
Het adres van de wisselplaats is ; La Place restaurant Nederweert Zuid (Rijksweg A 2, 75Z).

Stoelindeling

De buschauffeurs wijzen de stoelen toe aan de passagiers, zodat iedereen van één reserveringsnummer bij elkaar kan zitten.

De nachtbus

Het kan niet mooier: vrijdag-(na)middag stapt u in de bus naar Tsjechië, de volgende morgen bent u op de plaats van bestemming en kan de vakantie in het Reuzengebergte beginnen. Mits de weg en het weer dat toelaten natuurlijk. De terugreis vindt plaats op zaterdagavond, zodat u zondagmorgen weer terug bent in eigen land. De geplande aankomsttijd op wisselplaats Weert is 08.30 uur op zondagmorgen. Tsjecho reizen doet er alles aan om u optimaal te laten genieten van uw verblijf.

Vertrek- en aankomsttijden

De vertrek- en aankomsttijden treft u in het schema aan. Deze tijden dienen slechts als indicatie. Gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, de juiste tijden treft u in uw reisbescheiden aan. Opstaplokaties in Nederland kunnen wijzigen door beleidswijzigingen van lokale overheden. Eventuele wijzigingen in vertrektijden vanuit uw vakantiebestemming naar Nederland zullen u worden doorgegeven door uw accommodatieverschaffer


bus bagage

Bagage

Alle bussen hebben beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor één tas of koffer, één paar ski's (met stokken en schoenen) of één snowboard (met schoenen) en handbagage (max. 2 kg). Dit alles mag bij elkaar max. 20 kg wegen. In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage als snowboardschoenen, kleding e.d.). Indien mogelijk, de bindingen van het snowboard afhalen. Om te zorgen dat alle bagage mee kan is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen. Indien u te veel bagage heeft, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorg altijd voor labels aan uw bagage. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

Huisdieren

In verband met de overlast die huisdieren eventueel kunnen opleverenvoor andere passagiers is het niet mogelijk deze in de bus mee te nemen.

Noodnummer

Mocht u onverhoopt vertraging hebben of mocht de touringcar niet tijdig aanwezig zijn op een opstapplaats, belt u dan alstublieft naar het telefoonnummer dat in uw reispapieren staat (24 uur per dag bereikbaar).

Waar kan ik opstappen?

Wij werken in de winter met opstapschema's. Uiteraard brengt de bus u na afloop van de reis ook weer naar uw opstapplaats terug.

Opstapgarantie!

Alle opstapplaatsen zijn gegarandeerd bij reservering tot 5 weken voor vertrek. Reserveert u binnen 5 weken voor vertrek, dan bestaat de mogelijkheid dat uw keuze niet meer gehonoreerd kan worden en u naar een andere instapplaats moet reizen (op eigen kosten), omdat wij dan de routes al efficiënt hebben ingedeeld.

Hoe ziet het opstapschema eruit?

Op deze pagina treft u het opstapschema aan. Bovendien wordt op uw reispapieren de juiste instapplaats en -tijd aangegeven. Om vertragingen en misverstanden te voorkomen vragen wij u vriendelijk niet op het laatste moment, zonder ons te informeren, uw opstapplaats te wijzigen.

Aankomst- en vertrektijden

Gepland vertrek vanaf de wisselplaats is vrijdagavond ca. 20.00 uur.
Geplande aankomsttijd in Tsjechië is tussen 08.30 - 10.00 uur.
Geplande vertrektijd uit Tsjechië is tussen 19.00 - 22.30 uur.
Geplande aankomst op de wisselplaats is zondagmorgen 08.30 uur.

Vertrektijd en -plaats Nederland:

Opstaptijd Opstapplaats Locatie
14.30 uur Leeuwarden Station Leeuwarden, busplatform, nieuw busstation
15.00 uur Heerenveen Mc. Donald Heerenveen, Stadionweg 11 (8448 EA)
16.00 uur Zwolle Station NS, Hanzelaan
16.30 uur Apeldoorn La Place restaurant (Rijksweg A50)
17.10 uur Arnhem Parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
16.00 uur Amsterdam Meibergdreef, station Holendrecht
16.45 uur Utrecht Reactorweg 1, Bushalte bij restaurant meat and eat
17.45 uur Den Bosch Station Oost bushalte Bruistensingel 8
15.45 uur Den Haag Centraal Station , busplatform boven
16.45 uur Rotterdam Metrostation Capelse brug, Abraham Rijckevorselplein 48
17.45 uur Prinsenbeek NS Prinsenbeek parkeerterrein de Elleboog (bij internationale bushalte)
18.30 uur Eindhoven P+ R Meerhoven , Sliffertsestraat 304
20.00 uur Weert La Place restaurant Nederweert Zuid (Rijksweg A2, 75Z
21.00 uur Heerlen Station NS achterzijde (Spoorsingel 46, bushalte)

 

Bestemmingsplaats en vertrektijd Tsjechië:

Opstaptijd Opstapplaats Locatie
22.30 uur Liberec Hotel Babylon
21.45 uur Harrachov Hotel Karolina
21.30 uur Harrachov Hotel Svornost en Hotel Sklar (stop randweg op circa 150m)
21.20 uur Harrachov Hotel Bily Horec
21.15 uur Harrachov Hotel Centrum
21.00 uur Harrachov Busstation (uitstap Hotel Ryzoviste en Hotel Fit & Fun)
20.45 uur Rokytnice Hotel Krakonos
20.50 uur Rokytnice App. Horni Rokytnice
20.15 uur Vrchlabi Busstation
20.00 uur Spindleruv Mlyn Centrale parkeerplaats aan begin van het dorp
19.40 uur Cista *** Villapark Happy Hill
19.30 uur Cerny Dul *** Hotel Post
19.20 uur Janske Lazne *** Centrale parking
19.15 uur Svoboda*** Hotel Prom
19.05 uur Velka Upa*** Pension Relax
19.00 uur Pec pod Snezkou *** Kovarna en Snezka Residence / Busstation Pec pod Snezkou
Prijzen en vertrekdata: Route W14 Tsjechië Winter 2021 – 2022
Het tarief is op basis van Royal Class(!) € 215 retour op 18- en 24 december en € 205 pp 18- en 25 februari 2022

*** Bestemmingstoeslag € 35,- per persoon

U kunt ons ook bellen Tel: 010 278 15 00
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 en helpen u graag.

Tsjecho Reizen Zeker op reis
Aangesloten bij SGR, SGRZ, ANVR en Calamiteitenfonds.

Skipakketten

Skipakketten Rokytnice nad Jizerou

Boek via de rode button uw pakketten.

Eerst alle mogelijkheden weten? Lees hieronder dan alles door. Onderaan de pagina treft u dezelfde button waarmee u kunt boeken.

Bij het online boeken van een verblijf kunt u skipakketten erbij reserveren.
Het is ook mogelijk online skipakketten te reserveren zonder verblijf.

Omdat wij graag uw wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgen werken wij samen met een aantal skischolen ter plaatse. Zo kunt u profiteren van het gemak dat alles goed geregeld is, klaar staat en u verzekerd bent van materialen en lessen. Wij adviseren u een skipakket van te voren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Let wel; Vorig jaar hebben wij in opdracht van de skischolen een stop sale signaal moeten afgeven!

Een aantal voordelen op rij:

 • U bent gegarandeerd van uitrusting
 • U ontvangt de beste materialen tegen de scherpste prijs
 • U hoeft ter plaatse niet te zoeken naar de skihuur of skischool
 • U loopt geen risico want profiteert van de “geen skimogelijkheden = geld terug” garantie
 • U bent verzekerd van lessen op de eerste skidag
 • U komt niet voor vervelende verrassingen te staan vanwege nadelige koersheffingen ter plaatse
 • U kunt thuis in alle rust beslissen welk pakket het meest geschikt is

Skimogelijkheid garantie!
Geen skimogelijkheden… skipakket gelden terug!

Indien de skischool aangeeft dat er geen skimogelijkheden zijn dan krijgt u de gelden van de reeds betaalde skipakketten retour. Echter, u bent te allen tijde verplicht zich met uw voucher bij de skischool te melden. Zonder deze aanmelding is er geen recht op restitutie.

Flexibiliteit
De klant is bij ons koning! Wij garanderen de volgende service: Besluiten u, of uw kinderen dat u halverwege de week het skiën wenst te verruilen voor snowboarden, dan kunt u dit bij de skischool aangeven en worden eventuele verschillen ter plaatse verrekend.

Kinderskischool:
is voor kinderen vanaf 5 jaar. Tegen kleine vergoeding kunt u de kinderen ook tussen de middag onderbrengen. De skischolen hebben voor de kinderen een oefenterrein met skiliften en een babylift. Voor de aller kleinste is er vaak een aparte speelplaats. Wekelijks worden er wedstrijden georganiseerd met een diploma uitreiking.

Groepslessen
bestaan uit skiërs of snowboarders met hetzelfde niveau (6 tot 12 personen). Er wordt ’s ochtends twee keer 55 minuten en ’s middags twee keer 55 minuten les gegeven. De groepslessen starten op zondag. Bij aankomst op zondag is het nog mogelijk om maandag aan te sluiten. De lestijden zijn van 10:00 - 11:50 en van 14:00 - 15:50 uur. Het kan voorkomen dat de skischool niet voldoende aanmeldingen ontvangt om een groep te vormen, in dat geval krijgt u een naar verhouding kortere privé les.Tsjecho Reizen heeft geen bemoeienissen met de indeling van groepen. Evt. wensen hieromtrent dient u ter plaatse aan te vragen.

Privé lessen
De tijden van de privé skilessen zijn van 9:00 - 9:55 en 12:00 - 13:50 uur. Er wordt ’s ochtends 55 minuten en ’s middags twee keer 55 minuten les gegeven. De personen dienen hetzelfde niveau te hebben. Het is niet mogelijk om volwassenen en kinderen te combineren. Bent u de enige uit uw reisgezelschap die privéles wenst? Dan moet u dus privéles voor 1 persoon boeken. U kunt niet combineren met andere personen.

Skipakketten bestellen
Indien u van onderstaande skipakketten gebruik wenst te maken dan dient u dit bij boeking door te geven. Bestel de gewenste pakketten telefonisch bij onze medewerker of maak uw keuze tijdens de online boeking van uw accommodatie. Het later bij bestellen van pakketten of het alleen bestellen van skipakketten zonder accommodatie is online ook mogelijk tot 2 weken voor aankomst. De bestelling wordt verrekend in uw reserveringsbevestiging. Beginnende skiërs en snowboarders raden wij aan ter plaatse geen skipas te bestellen omdat deze vaak eerst gebruik maken van kleine privé liften van de skischool. De skipassen kunt u ook ter plaatse aanschaffen bij de verkooppunten in het skiareaal en bij de skischool. De skischool betiteld kinderen en volwassenen als zijnde gevorderd wanneer ze zelfstandig met de lift naar boven kunnen gaan en bochten kunnen maken. Kinderen krijgen gratis een skihelm. Ski-of snowboard uitrusting kunt u al op de aankomstdag ophalen!

Skischool Rokytnice nad Jizerou
Skischool Rokytnice nad Jizerou Skischool Rokytnice nad Jizerou

De skipakketten

Ski-Groepslessen
 • RO-01
 • Ski groepsles beginner, 3 dagen les
 • 3 dagen groepsles
 • 137.00
 • RO-02
 • Ski groepsles beginner, 4 dagen les
 • 4 dagen groepsles
 • 176.50
 • RO-03
 • Ski groepsles beginner, 5-6 dagen les
 • 5 dagen groepsles
 • 224.00
 • RO-04
 • Ski groepsles gevorderd, 3 dagen les
 • 3 dagen groepsles
 • 137.50
 • RO-05
 • Ski groepsles gevorderd, 4 dagen les
 • 4 dagen groepsles
 • 177.00
 • RO-06
 • Ski groepsles gevorderd, 5-6 dagen les
 • 5 dagen groepsles
 • 224.50
Snowboard-Groepslessen
 • RO-07
 • Snowboard groepsles beginner, 3 dagen les
 • 3 dagen groepsles
 • 138.00
 • RO-08
 • Snowboard groepsles beginner, 6 dagen les
 • 6 dagen groepsles
 • 225.00
 • RO-09
 • Snowboard groepsles gevorderd, 3 dagen les
 • 3 dagen groepsles
 • 138.50
 • RO-10
 • Snowboard groepsles gevorderd, 6 dagen les
 • 6 dagen groepsles
 • 225.50
Privé lessen
 • RO-27
 • 2 privelessen (1 pers.)
 • 2 privelessen (2x 55 min., 1 pers.)
 • 51.50
 • RO-28
 • 4 privelessen (1 pers.)
 • 4 privelessen (4x 55 min., 1 pers.)
 • 100.50
 • RO-29
 • 8 privelessen (1 pers.)
 • 8 privelessen (8x 55 min., 1 pers.)
 • 197.00
 • RO-30
 • 12 privelessen (1 pers.)
 • 12 privelessen (12x 55 min., 1 pers.)
 • 290.50
 • RO-31
 • 2 privelessen (2 pers.)
 • 2 privelessen (2x 55 min., 2 pers.)
 • 41.50
 • RO-32
 • 4 privelessen (2 pers.)
 • 4 privelessen (4x 55 min., 2 pers.)
 • 77.50
 • RO-33
 • 8 privelessen (2 pers.)
 • 8 privelessen (8x 55 min., 2 pers.)
 • 148.50
 • RO-34
 • 12 privelessen (2 pers.)
 • 12 privelessen (12x 55 min., 2 pers.)
 • 211.50
Ski-uitrusting
 • RO-11
 • Ski uitrusting kind 4 t/m 13 jaar, 3 dagen
 • 3 dagen uitrusting
 • 29.50
 • RO-12
 • Ski uitrusting kind 4 t/m 13 jaar, 4 dagen
 • 4 dagen uitrusting
 • 39.00
 • RO-13
 • Ski uitrusting kind 4 t/m 13 jaar, 5 dagen
 • 5 dagen uitrusting
 • 47.50
 • RO-14
 • Ski uitrusting kind 4 t/m 13 jaar, 6-7 dagen
 • 6-7 dagen uitrusting
 • 55.00
 • RO-15
 • Ski uitrusting vanaf 14 jaar, 3 dagen
 • 3 dagen uitrusting
 • 40.50
 • RO-16
 • Ski uitrusting vanaf 14 jaar, 4 dagen
 • 4 dagen uitrusting
 • 49.00
 • RO-17
 • Ski uitrusting vanaf 14 jaar, 5 dagen
 • 5 dagen uitrusting
 • 58.50
 • RO-18
 • Ski uitrusting vanaf 14 jaar, 6-7 dagen
 • 6-7 dagen uitrusting
 • 73.00
Snowboard-uitrusting
 • RO-19
 • Snowboard uitrusting kind 5 t/m 13 jaar, 3 dagen
 • 3 dagen uitrusting
 • 30.00
 • RO-20
 • Snowboard uitrusting kind 5 t/m 13 jaar, 4 dagen
 • 4 dagen uitrusting
 • 39.50
 • RO-21
 • Snowboard uitrusting kind 5 t/m 13 jaar, 5 dagen
 • 5 dagen uitrusting
 • 48.00
 • RO-22
 • Snowboard uitrusting kind 5 t/m 13 jaar, 6-7 dagen
 • 6-7 dagen uitrusting
 • 55.50
 • RO-23
 • Snowboard uitrusting vanaf 14 jaar, 3 dagen
 • 3 dagen uitrusting
 • 41.00
 • RO-24
 • Snowboard uitrusting vanaf 14 jaar, 4 dagen
 • 4 dagen uitrusting
 • 49.50
 • RO-25
 • Snowboard uitrusting vanaf 14 jaar, 5 dagen
 • 5 dagen uitrusting
 • 59.00
 • RO-26
 • Snowboard uitrusting vanaf 14 jaar, 6-7 dagen
 • 6-7 dagen uitrusting
 • 73.50
U kunt de skipas ter plaatse kopen met 10% korting indien u een skipakket heeft afgenomen bij Tsjecho Reizen.
Korting eigen Ski/ snowboardschoenen
 • RO-35
 • Korting eigen ski/SNB schoenen
 • Korting eigen ski/snowboardschoenen
 •  
 • -20.00%

* prijswijzigingen voorbehouden.

Laat kinderen een skihelm dragen!

Alleen skipakketten boeken

Misschien heeft u uw verblijf al op een andere manier geregeld.
Klik op de rode button indien u alleen skipakketten wenst te boeken.
Toch een accommodatie in combinatie met skipakketten via onze organisatie boeken?
Klik dan op de blauwe button. Zoek en boek hier

Prijzen

Prijzen

  Prijs per week  
  26.12. - 02.01. € 5.799
Overige € 2.399