Zoeken en Boeken: Spindleruv Mlyn

Wintersport Spindleruv Mlyn, Tsjechië

Skigebied

Skigebied

Langlaufen in Špindlerův Mlýn

Langlaufers opgelet, naar deze bestemming wilt u heen. Met ongeveer 91 km aan uitstekend geprepareerde loipes wanen langlauf liefhebbers zich hier in een paradijs. Met tal van leuke routes bent u hier nog lang niet uitgegleden. Rondom het dorp Spindleruv Mlyn liggen bijvoorbeeld fantastische loipes. Deze loipes brengen u van Horní Mísečky naar de Reuzengebergtekam en zelfs helemaal tot aan de grens met Polen! Ook is het mogelijk om vanaf gedeelte Horní Mísečky de loipes van Benecko te bereiken of de wonderschone langlaufroute van 8 km door Labský důl te maken. Glijden door beboste gebieden en poederwit besneeuwde landschappen, hier haalt de langlauf liefhebber het hart op. Kortom, langlaufers hebben in Špindlerův Mlýn niks te klagen.

Sneeuwschoenwandelen in Špindlerův Mlýn

In Špindlerův Mlýn is het mogelijk om, zowel letterlijk als figuurlijk, te stappen in de nieuwste trend sneeuwschoenwandelen! Trek uw "Sneznices" aan en wandel op een aangename en originele manier door de mooie witte landschappen. U zult, door de "aparte" schoenen in combinatie met de veelzijdige natuur, veel plezier beleven aan deze manier van wintersport. Ideaal om uw vakantie eens vanaf iets anders, dan de ski of snowboard, te bekijken.

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Spindleruv Mlyn die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Spindleruv Mlyn en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Spindleruv Mlyn

Video