Nacht vol verassingen

Nacht vol verassingen
Naast toffe clubs heeft het Praagse nachtleven nog veel meer te bieden. Zo kun je voor een avondje blackjack terecht bij casino Palais Savarin, dat zich bevindt in een prachtig barok gebouw een paar stappen verwijderd van Wenceslas square.

In de verschillende jazz- en rockclubs kun je achterover gezakt met een glas Pilsner Urquell genieten van live performances. En wat nou zo extra fijn is aan het uitgaan in Praag, is dat het op de meeste plekken verschrikkelijk voordelig is. Op onze website hebben wij een uitgebreid aanbod aan accommodaties in Praag. Neem eens een kijkje en laat je verassen door wat de Praagse nacht allemaal te bieden heeft. Bekijk ons aanbod

Uitgaan in Praag
Naast het zijn van een stad vol prachtige architectuur, cultuur en historie, is Praag ook een levendige uitgaansstad. Door de gehele stad bevinden zich tal van bars, cafés en clubs, waar men tot in de late uurtjes een feestje kan bouwen. Betaalbaar en bruisend, dat is hoe het Praagse nachtleven te omschrijven valt. Praag is de ideale bestemming om eens lekker een weekendje internationaal op stap te gaan.

Wij van Tsjecho Reizen geven u een aantal tips over de tofste uitgaansgelegenheden in Praag, waar jij gegarandeerd een heerlijke avond vol muziek,dans en lekkere drankjes zult beleven. Bekijk ons aanbod

Voor elk wat wils in Karlovy Lazne
Met zijn 5 verdiepingen is Karlovy Lazne de grootste club van Centraal-Europa. Direct gelegen aan de beroemde Karelsbrug. Iedere verdieping heeft zijn eigen interieur- en muziekstijl, waardoor de club eigenlijk lijkt te bestaan uit vijf totaal verschillende clubs. Even geen zin meer in dance muziek? Dan ga je toch lekker swingen op de derde verdieping, waar uitsluitend golden oldies uit de jaren 50 tot 70 worden gedraaid. In het gebouw dat vroeger als badhuis fungeerde, zijn nog enkele van zijn originele kenmerken te herkennen. Zoals wandtegels van mozaïek en spabaden (deze dan wel zonder water, het kan natuurlijk ook te gek) die nu als dansvloeren worden gebruikt. Een avond uit in de uniekste club van Praag is er één om nooit te vergeten.
Duplex, de nacht club met het schitterende uitzicht
Ontworpen als enorme glazen kubus op het dak van één van hoogste gebouwen in Praag, kijkt club Duplex uit over de magische stad. Club Duplex is bekroond met een lidmaatschap van ‘The World’s Finest Clubs’, en is daarmee de meest exclusieve club in Praag.

Voordat je de dansvloer betreedt, kun je eerst genieten van een uitgebreid diner, en dat op dezelfde locatie! Duplex is namelijk een restaurant en club ineen. Overdag kun je er terecht voor een lunch of diner met een menu dat zich richt op de internationale en mediterrane keuken. Om klokslag 22.00 transformeert het restaurant in elité club. Dat Duplex een exclusieve tent is merk je direct bij binnenkomst van de glazen kubus. De club wordt gesierd door een stijlvol interieur van glas,staal en hout, aan het plafond hangen platforms waar schaars geklede danseressen de gehele avond de sterren van de hemel dansen. Met zijn goede huis-dj’s zul je in club Duplex housen in stijl.

Swingen in SaSaZu
SaSaZu dat met haar aan ruim 5000 vierkante meter aan dansvloeren ruimte biedt aan 2000 feestgangers wordt ook wel het paradijs onder de Praagse dansclubs genoemd.

Net zoals Duplex is ook SaSaZu een club en restaurant ineen. Met een menukaart vol specialiteiten uit heel Azië, vergeet je voor eventjes dat je in Praag bent en dompel je je onder in Aziatische sferen. In de club dat zich bevindt in een voormalig pakhuis, zul je vooral House,Dance,Funk, Ethno en Pop deuntjes horen. De club heeft inmiddels zo’n grote naam gekregen dat artiesten vanuit de hele wereld er hun plaatjes komen draaien.

SaSaZu staat bekend als een hippe tent dat met haar wilde thema-evenementen een excentriek publiek trekt. Tip van ons: Ga vroeg heen, de rijen voor deze toffe tent zijn namelijk heel heeeeeeel lang. Bij binnenkomst zul je je er echter al snel achter komen dat het wachten het meer dan waard was.

Laat een reactie achter