Bij ons kunt u niet alleen uw verblijf regelen voor uw wintersportvakantie, maar ook uw skiverhuur, skipas en skiles in Tsjechië. Deze skipakketten zijn speciaal gemaakt om u volledig te ontzorgen op uw skivakantie en zijn te boeken als los pakket of als arrangement met verblijf. Heeft u al een accommodatie elders geboekt? Dat is geen probleem. Onze skipakketten in Tsjechië zijn ook zonder verblijf te boeken. Uiteraard verzorgen wij bij voorkeur heel uw vakantie van A tot Z. Wellicht kunt u uw verblijf nog kosteloos annuleren? Mocht dit het geval zijn dan brengen wij uiteraard alsnog graag een scherp concurrerend accommodatie voorstel uit. Vergeet niet dat u bij onze organisatie geniet van de zekerheid van het ANVR/SGR lidmaatschap, ook voor uw verblijf!

Skiverhuur en skischolen in Tsjechië

Per wintersportlocatie in Tsjechië is het aanbod van het skipakket verschillend. Kies onderstaand de door u gewenste locatie en lees meer over het aanbod per bestemming. Wij bieden u ski- en snowboardverhuur in Tsjechië waardoor u op locatie niets meer hoeft te regelen. Daarnaast kan boeken ter plaatse extra kosten met zich meebrengen door bijvoorbeeld de ‘commerciële’ koers. Daar heeft u bij ons geen last van. Naast skiverhuur zijn er ook skilessen en snowboardlessen beschikbaar bij de beste skischolen van Tsjechië. Kies tussen uitdagende groepslessen of ga voor een privéles. Alleen of met de hele familie.

Wintersport in Tsjechië inclusief skipas

Begin uw wintersportvakantie in Tsjechië goed door vooraf uw skipas te regelen. Op deze manier hoeft u niet in de rij te staan op de dag van aankomst en bent u verzekerd van de skipas die u graag wilt. De kosten voor een skipas in Tsjechië vallen ook mee als u bij ons boekt. Voor een aantal locatie kunnen wij u namelijk een mooie korting aanbieden.

Kies uit onderstaande lijst uw gewenste skilocatie in Tsjechië en boek direct uw skipakket met of zonder verblijf!