Discotheken in Praag

Discotheken in Praag

Uitgaan in Praag is, vergeleken met uitgaan in Nederland, vooral goedkoop. Voor twintig euro kunt u zich hier een avond en nacht prima vermaken. Wij zetten een aantal goede discotheken in Praag voor u op een rij.
Lees verder >

Discotheken in Praag

Discotheken in Praag

Karlovy Láznê
Karlovy Láznê
Met maar liefst zeven verdiepingen niet alleen de grootste discotheek van Praag, maar in heel Centraal Europa. In de kelder wordt gratis internet aangeboden en staan voetbaltafels. Daarnaast wordt hier Rap en R&B gedraaid en is er een dansvloer.
De andere verdiepingen kennen elk hun eigen muzieksoort. In deze discotheek gaat werkelijk iedereen uit zijn dak!
Club Roxy
Club Roxy
De Roxy staat nog steeds bekend als de beste club in Praag, misschien wel van heel Tsjechië. Deze populaire nachtclub vind je in het centrum van Praag aan de levendige Dlouha street, dicht bij het oude stadsplein. De club heeft inmiddels een echte cultstatus en bekende DJ’s uit Londen en Berlijn, zoals Grooverider en Slater, het bekende Faithless heeft hier vaak gedraaid.
Duplex
Duplex
U kunt hier niet alleen goed feesten, maar voorafgaand aan uw avond ook lekker eten. Er zijn regelmatig optredens van bekende Tsjechische dj’s en bands. Een hippe tent waar u zeker een leuke avond kunt doorbrengen. Bezoek voor meer informatie de website www.duplex.cz.
Andere opties
Mocht u na een bezoek aan deze discotheken nog niet zijn uitgefeest, dan zijn de volgende clubs zeker een leuke optie:

Favoriete accommodaties

Favoriete accommodaties

Onze aanbevelingen in Praag!

Boek nu uw favoriete bestemming in Praag!