Jazzclubs in Praag

Jazzclubs in Praag

Houdt u van jazz muziek? Dan zijn er in Praag een aantal goede jazzclubs waar u uw favoriete muziek kunt beluisteren. Wij zetten ze voor u op een rijtje.
Lees verder >

Jazzclubs in Praag

Jazzclubs in Praag

AghaRTA Jazz Centrum
AghaRTA Jazz Centrum
Elke dag live optredens vanaf 21.00 uur. U dient uw kaarten ten minste 24 uur van te voren te bestellen. Dit kan online op www.agharta.cz.
Jazz Club Reduta
Jazz Club Reduta bestaat al sinds 1958 en de goede Tsjechische jazz bands weten al jaren hun weg naar de club te vinden. Zoals ze het zelf op hun website zeggen: “In deze rokerige club word je gedwongen de hele avond op te krappe stoeltjes te zitten en drankjes bestel je over het algemeen zelf aan de bar (al komt er af en toe wel eens een serveerster langs). Maar waar de mensen voor blijven komen zijn de geweldige optredens en de goede sfeer.” Bekijk het programma van Jazz Club Reduta op www.redutajazzclub.cz.
Jazzboat
Jazzboat
Ook leuk is een tochtje op de Jazzboat. Onder het genot van een heerlijke maaltijd ontspannen luisteren naar een live jazz optreden en ondertussen genieten van het uitzicht op historisch Praag. Meer informatie vindt u op www.jazzboat.cz.
Wilt u een bezoek brengen aan een van deze jazz clubs of een tocht met de Jazzboat? Boek dan een hotel in Praag.
Lees meer over Uitgaan in Praag

Favoriete accommodaties

Favoriete accommodaties

Onze aanbevelingen in Praag!

Boek nu uw favoriete bestemming in Praag!