Rondreis H - 15 dagen

Rondreis H - 15 dagen Noord en Zuid Moravië in Tsjechië, hoge en lage Tatra in Slowakije en centraal Slowakije met eigen auto
vANAF € 439,- p.p.
  • 3 nachten
  • 2 nachten
  • 3 nachten
  • 3 nachten
  • 3 nachten
vANAF € 439,- p.p.

Per bestemming kunt u één accommodatie als voorkeur aanvinken. Wij zullen deze voorkeur als 1e voor u reserveren. Mocht deze onverhoopt niet beschikbaar zijn dan wordt automatisch één van de andere accommodaties voor u geboekt.

Zuid Moravië 3 nachten
In deze 15 daagse rondreis ervaart u veel variatie. De eerste etappe van deze rondreis begint in Zuid-Moravië. Een romantische streek rijk aan kloosters, burchten en wijngaarden. Deze streek telt veel schilderachtige plaatsjes en ontelbare burchten. Proeft u naast de heerlijke Tsjechische specialiteiten in de restaurantjes ook eens de bekende Moravische wijnen tijdens een toer langs de wijngaarden en ga erna door naar uw tweede bestemming is Centraal Slowakije. Via een prachtige route langs wijnvelden en bossen rijdt u naar dit nog niet ontdekte prachtige vakantieland. We trekken door naar het hoogste gebergte van het land de Hoge Tatra. Na dit indrukwekkende gebergte trekken we door naar de Lage Tatra. Dit gebergte ligt in midden Slowakije en de hoogste top is de Dumbier (2045m). De prachtige natuur, de rijke flora en fauna , de romantische dalen en pronkende berghellingen zijn een lust voor het oog. De eindbestemming is Noord Movavië , het gebied rondom het Jeseniken gebergte en is gelegen ten oosten van het Adelaarsgebergte tegen de Poolse grens.


Accommodaties in Zuid Moravië;

Een heerlijke accommodatie is het Wellness Hotel Panorama dat 35 km van Brno ligt. Het ligt in het hart van de heuvelachtige en bosrijke omgeving van de Moravische karst, een regio wereldberoemd om zijn prachtige grotten. Pension Excellent staat in het historische gedeelte van het Moravische stadje Kromeriz 70 km ten oosten van Brno. Hotel Horal ligt aan de rand van de stad Roznov pod Radhostem, slechts 500 m van het bekende openluchtmuseum in Roznov pod Radhostem. Hotel Kyjovsky Pivovar (met bierbrouwerij) bevindt zich in de historische stad Kyjov, 50 km van Brno. Hotel Na Trojáku ligt op het drielandenpunt tussen de steden Vsetín, Zlín en Kromeríz. Het hotel heeft een bijbehorend gebouwencomplex en een sportcentrum nabij.

Toeslag bij boeking hotel Panorama, Na Trojaku en hotel Horal € 52,-- per persoon (Kamers MM 213 gebaseerd op cat. B.)

Kiest u voor hotel Orea Santon of hotel Passage dan informeren wij u over de van toepassing zijnde toeslag op de rondreisprijs voordat wij de rondreis aan u bevestigen.

van Zuid Moravië naar uw volgende bestemming in Slowakije is het circa 180-200 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Centraal Slowakije 2 nachten
De tweede locatie is in Zuid Slowakije. U ervaart hier optimale rust en geniet hier van een schitterende natuur met veel bossen en meren. Uitstapjes kunt u volop maken naar één van de vele historische stadjes en burchten die deze regio rijk is.


Accommodatie in Centraal/ Zuid Slowakije;

Hotel Baronka staat in de geweldige stad Bratislava. Deze bruisende stad ligt op korte afstand van zowel Oostenrijk (Wenen op slechts 60 km) als Hongarije (Boedapest op 200 km) en zowel Duitsers/Oostenrijkers als Hongaren hebben in de geschiedenis van de stad een grote rol gespeeld.

Kiest u voor Botel Marina dan informeren wij u over de van toepassing zijnde toeslag op de rondreisprijs voordat wij de rondreis aan u bevestigen

Van Zuid Slowakije naar uw volgende bestemming Hoge Tatra is het circa 330 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Hoge Tatra Slowakije 3 nachten
We trekken door naar het hoogste gebergte van het land. Karakteristiek voor Hoge Tatra zijn de steile wanden en spitse toppen, waarvan de hoogste, de Gerlachovsky Stit 2655 m is. Vanuit het hoogst gelegen aantrekkelijke centrum Strbske Pleso kunt u prachtige bergwandelingen maken op de bijzondere wandelroutes Krivan, Rysy en Tatranska Magistrala. Ook zijn de diverse historische steden Liptovsky Mikulas, Rozumberok, Kezmarok en Poprad zeer de moeite waard te bezichtigen.


Accommodatie in Hoge Tatra Slowakije;

Pension Atrium staat op een historisch interessante plek in het centrum van de gezellige stad Poprad aan de voet van de Hoge Tatra. Pension Koliba Kamzik is een luxe bestemming midden in het leuke plaatsje Stary Smokovec

Toeslag bij boeking pension Koliba Kamzik € 30,--per persoon

Van Hoge Tatra naar uw volgende bestemming Lage Tatra is het circa 100/130 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Lage Tatra Slowakije 3 nachten
De Lage Tatra ligt in midden Slowakije. De hoogste top is de Dumbier (2045m). De prachtige natuur, de rijke flora en fauna , de romantische dalen en pronkende berghellingen zijn een lust voor het oog. Veel bossen met naald en loofbomen typeren dit gebied waar u urenlang heerlijk kunt wandelen. Liefhebbers van grotten en spelonken komen in dit gebied ook aan hun trekken door de talrijke druipsteengrotten.


Accommodatie in Lage Tatra Slowakije;

Hotel Sojka is gesitueerd in het dorpje Malatiny, 13 km van de prachtige stad Liptovsky Mikulas en de plaats Ruzomberok. De prachtige en indrukwekkende omgeving biedt u veel mogelijkheden om een gevarieerde vakantie te beleven in de omgeving van dit prachtige hotel.

Van de Lage Tatra naar uw volgende bestemming Noord Moravië is het circa 300 / 320 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Noord Moravië 3 nachten
De laatste bestemming is het gebied rondom het Jesenikengebergte en dit gebergte is gelegen ten oosten van het Adelaarsgebergte tegen de Poolse grens. Een voor het toerisme zeer aantrekkelijke streek met o.a. diep ingesneden dalen en snelle bergstroompjes. Een veelzijdig gebied met een uitgesproken karakter en uitgestrekte bossen, stuwmeren en romantische dalen.


Accommodaties in Noord Moravië;

Het geliefde pension Laguna is gelegen in de stad Jesenik, op 5 minuten loopafstand van het centrum van dit bekende kuuroordje. pension V Jeseniku ligt aan de rand van kuuroordje en Pension Slezsky dum ligt slechts 1 km van het kuuroord

Toeslag bij boeking pension Slezsky Dum € 15,-- per persoon.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.