Rondreis J - 8 dagen

Rondreis J - 8 dagen West Bohemen en Praag met eigen auto
vANAF € 259,- p.p.
  • 3 nachten
  • 4 nachten
vANAF € 259,- p.p.

Per streek kunt u, voordat u reserveert, hieronder één accommodatie als voorkeur aanvinken. Wij zullen deze voorkeur als 1e voor u reserveren. Mocht deze onverhoopt niet beschikbaar zijn dan wordt automatisch één van de andere accommodaties voor u in optie gezet en zullen wij u hierover informeren alvorens wij deze definitief vastleggen.

West Bohemen 3 nachten
2 vliegen in 1 klap. Ontdek 2 streken in 8 dagen. Cultuur, natuur, historie gaan hand in hand in deze streek. Evenals de mogelijkheid tot vele outdoor activiteiten, dit is wat West-Bohemen u biedt. Een vakantie in West-Bohemen betekent dat geen dag hetzelfde zal zijn. De ene dag maakt u een rustgevende wandeltocht door de wonderschone natuur, de volgende dag zoekt u de gezelligheid van één van de leuke stadjes of dorpjes op en weer een andere dag trotseert u een rivier in kano of raft! De natuur is hier echt waanzinnig, helderblauwe meren en prachtige loofbossen staan synoniem voor het natuurgebied. U kunt hier even helemaal tot rust komen of juist volop gebruik maken van alle sportieve activiteiten die de omgeving mogelijk maakt. In West-Bohemen vindt u drie spa’s die gezamenlijk de West-Boheemse spadriehoek vormen. In de plaatsen Marianske Lazne en Karlovy Vary vloeit het geneeskrachtige water rijkelijk. In het noordwesten van West-Bohemen ligt het prachtige Ertsgebergte. Een gebergte dat zowel erg aantrekkelijk is voor de natuurliefhebber als de cultuurliefhebber. Door heel West-Bohemen vindt u mooie kastelen, burchten, kerken en kloosters. En ook worden er regelmatig leuke festiviteiten georganiseerd, zoals het internationale filmfestival en het jazzfestival. In West-Bohemen valt dus genoeg te doen! Het fraaie gebied ligt op slechts 7 uur rijden van Nederland Na West Bohemen vervolgt u de reis naar Praag.


Accommodaties in West Bohemen;

Pension Rainbow staat in een rustig villawijkje aan de rand van het beroemde kuuroord Karlovy Vary. Hotel Vitkova Hora ligt ook aan de rand van Karlovy Vary in het aangesloten dorpje Olsovy Vrata. Hotel Malta staat midden in het centrum van Karlovy Vary. Wilt u in een natuurlijke omgeving vertoeven dan is hotel Zeleny Dum uw reisdoel….omgeven door bergen en met een goede bereikbaarheid naar Karlovy Vary. Hotel Krakonos staat 2 km buiten het bekende centrum van Marianske Lazne in een bosrijke omgeving en hier geniet u van een 3 gangen diner iedere avond in het hotel

De accommodatie in West Bohemen waarop de rondreis prijs is gebaseerd is hotel Petr

Kiest u voor één van de andere hotels dan informeren wij u eerst over de van toepassing zijnde toeslag op de rondreisprijs voordat wij de rondreis aan u bevestigen.

Karlovy Vary - Praag 130 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Praag 4 nachten
Een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië mag tijdens uw verblijf natuurlijk niet ontbreken. U zult met open mond door de straten lopen: zoveel schoonheid en historie ziet u in geen enkele andere Europese stad.


Accommodaties in Praag;

In Praag kunt u kiezen uit vier hotels/pensions. Hotel Kampa Garden is een hotel met een top ligging, direct bij de Karelsburg midden in de wijk Kampa. Dit wordt al eeuwen als rustplaats door de bewoners van Praag gebruikt. Pension Zuzana is een prima pension wat enthousiast gerund wordt door familie Dousova. Gesitueerd in een rustig villawijkje, slechts op 8 minuten loopafstand van het metrostation. Binnen 10 minuten brengt de metro u naar het historische centrum. Het sfeervolle pension "Vetrny Mlyn" met eigen parkeerplaats is gesitueerd in een rustige groene wijk. U bereikt het centrum van Praag binnen 20 minuten met de bus. (halte voor de deur!). Voor een romantische steden trip kiest u het kasteel 15 km buiten Praag voorzien van alle comfort en een prettige ligging met ruimte rondom

De accommodatie in Praag waarop de rondreis prijs is gebaseerd zijn de pensions Vetrny Mlyn en Zuzana

Kiest u voor één van de andere hotels dan informeren wij u eerst over de van toepassing zijnde toeslag op de rondreisprijs voordat wij de rondreis aan u bevestigen.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.