Rondreis B - 8 dagen

Rondreis B - 8 dagen West Bohemen, Praag en het Reuzengebergte met eigen auto
vANAF € 249,- p.p.
  • 2 nachten
  • 3 nachten
  • 2 nachten
vANAF € 249,- p.p.

Per bestemming kunt u één accommodatie als voorkeur aanvinken. Wij zullen deze voorkeur als 1e voor u reserveren. Mocht deze onverhoopt niet beschikbaar zijn dan wordt automatisch één van de andere accommodaties voor u geboekt.

West Bohemen 2 nachten
Bij deze 8 daagse rondreis gaat u naar drie populaire streken. We beginnen met 2 nachten in de streek die rijk is aan kuuroorden: West-Bohemen. Een waar lusthof dat op slechts 600 kilometer van Arnhem ligt. Karlovy Vary en Marianske Lazne zijn prachtige kuuroorden om te verblijven met geneeskrachtige bronnen, mooie winkels en tal van gezellige restaurants. Daarnaast is West Bohemen een echt wandel paradijs. De volgende bestemming is de hoofdstad Praag. In Praag is zoveel te zien en te bezoeken zoals de Praagse Burcht, de Joodse begraafplaats, het bekende oude stadsplein en het Gouden Straatje. In de avond flaneert u gezellig over de Karelsbrug en dineert u in één van de gezellige eetgelegenheden van deze stad. De reis vervolgt zich tenslotte naar het noorden, het Reuzengebergte. Dit bergachtige gebied is een populaire vakantiebestemming. Veel toeristen komen hier om activiteiten te ondernemen en om van de natuur te genieten. Vergeet u wandelschoenen dus niet!


Accommodaties in West Bohemen;

In West-Bohemen heeft een keuze uit diverse accommodaties. Pension Rainbow staat aan de rand van het beroemde kuuroord Karlovy Vary. Hotel Vitkova Hora ligt ook aan de rand van Karlovy Vary in het aangesloten dorpje Olsovy Vrata. Hotel Malta is in het centrum gelegen van Karlovy Vary. Hotel Krakonos staat 2 km buiten het centrum van het bijzondere Marianske Lazne in een groene omgeving. Vertoeft u liever in een bergachtige en natuurlijke omgeving met een makkelijke bereikbaarheid naar Karlovy Vary dan adviseren wij u het knusse hotel Zeleny Dum

Toeslag bij boeking hotel Malta € 29,-- per persoon.
Toeslag bij boeking hotel Vitkova Hora of pension Rainbow € 19,-- per persoon.

Kiest u voor hotel Krakonos dan informeren wij u over de van toepassing zijnde toeslag op de rondreisprijs voordat wij de rondreis aan u bevestigen. Let wel! Hier geniet u iedere avond van een 3 gangen diner bij uw verblijf

Van Karlovy Vary naar uw volgende bestemming Praag is het circa 130 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Praag 3 nachten
Een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië mag tijdens uw rondreis niet ontbreken. De ‘Gouden Stad’ heeft zoveel te bieden aan architectuur en historie. Wandel over de Karelsbrug, bezoek de Praagse burcht, maak een boottocht over de Donau en geniet van een ‘Pilsner’.


Accommodaties in Praag;

In Praag kunt u kiezen uit vier hotels/pensions. Hotel Kampa Garden is een hotel met een top ligging, direct bij de Karelsburg midden in de wijk Kampa. Dit wordt al eeuwen als rustplaats door de bewoners van Praag gebruikt. Pension Zuzana is een prima pension wat enthousiast gerund wordt door familie Dousova. Gesitueerd in een rustig villawijkje, slechts op 8 minuten loopafstand van het metrostation. Binnen 10 minuten brengt de metro u naar het historische centrum. Het sfeervolle pension "Vetrny Mlyn" met eigen parkeerplaats is gesitueerd in een rustige groene wijk. U bereikt het centrum van Praag binnen 20 minuten met de bus. (halte voor de deur!). Voor een romantische steden trip kiest u het kasteel 15 km buiten Praag voorzien van alle comfort en een prettige ligging met ruimte rondom.

Toeslag bij boeking pension Vetrny Mlyn € 16, -- per persoon.
Toeslag bij boeking van hotel Kampa € 99,-- per persoon.

Kiest u voor hotel Kasteel Granary net buiten Praag dan informeren wij u over de van toepassing zijnde toeslag op de rondreisprijs voordat wij de rondreis aan u bevestigen.

Van Praag naar uw eind bestemming Spindleruv Mlyn is het circa 140 km

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.

Reuzengebergte 2 nachten
Het Reuzengebergte is een beschermd nationale park gelegen ten noorden van Praag. Het is één van de grootste parken in Midden-Europa en het meest bezochte gebergte van Tsjechië. De toeristencentra zijn genesteld tussen de bergkammen. Het schilderachtige Spindleruv Mlyn is uw eindbestemming. Dit bergplaatsje biedt met name goede wandel- en mountainbikemogelijkheden in de ongerepte natuur. Tevens worden hier veel sportactiviteiten ondernomen waaronder rodelen, paragliden en vissen. In het centrum zijn er tal van uitgaansmogelijkheden en restaurantjes aanwezig.


Accommodaties in Spindleruv Mlyn;

U kunt kiezen uit vijf hotels, die gelegen zijn aan de voet van het Reuzengebergte. De hotels Zatisi en Windsor zijn gelegen in het gezellige dorpscentrum. Hotel Lesana aan de bosrand en de overige hotels staan in een groene omgeving waar u kunt genieten van de rust en de ruimte.

Toeslag bij boeking hotel Windsor, Olympie, Adam en Zatisi € 18,-- per persoon.

Klik op een foto voor uitgebreide informatie van de accommodatie.
U kunt uw voorkeur kenbaar maken middels het keuzerondje onder de foto's.