Zoeken en Boeken: Harrachov

inclusief onderstaande beschreven Activiteiten in Harrachov

U kunt onderstaande activiteiten samen met uw accommodatie in Harrachov reserveren.

AH1006 Kanoën in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 25,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en kano tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit ga je zelfstandig met een kano voor minimaal 2 max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar van Mala Skala naar Dolanky. De start in de ochtend is van 09.00 uur tot 10.30 uur. U dient dan te finishen om 13.00 uur. De starttijd in de middag is van 14:00 uur totl 16:00 uur. U dient dan uiterlijk te finishen om 18.00 uur. Per taxi wordt je van Dolanky naar Mala Skala weer terug gebracht. Deze prijs is geldig vanaf 2 Personen.
Prijs € 25,- p.p.
AH1007 Raften in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 25,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en raft tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit raft je (max. 6 of 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar) van Mala Skala naar Dolanky. De start in de ochtend is van 09.00 uur tot 10.30 uur. U dient dan te finishen om 13.00 uur. De starttijd in de middag is van 14:00 uur totl 16:00 uur. U dient dan uiterlijk te finishen om 18.00 uur. Met de Taxi wordt je weer van Dolanky naar Mala Skala terug gebracht. Deze prijs is vanaf 4 Personen.
Prijs € 25,- p.p.
AP1009 Paragliden in het Reuzengebergte
Prijs € 139,- p.p.
Probeer tandem paragliding vanaf de Cerna Hora (Janske Lazne) – ongestoord zonder het gebrul van motoren in alle rust genieten van het uitzicht over het Reuzengebergte. Een super gave ervaring. Het team van begeleiders bestaat uit piloten die professionele tandemvluchten vliegen en al duizenden keren hebben gevlogen niet alleen in Tsjechië maar ook in het buitenland.
Prijs € 139,- p.p.