Zoeken en Boeken

Activiteiten in Harrachov

U kunt onderstaande activiteiten samen met uw accommodatie in Harrachov reserveren.

AH1002 Vanuit Harrachov wandelen over bergkammen
Prijs € 29,- p.p.
Wees op een leuke manier echt actief en leer de bergkammen kennen van het Reuzengebergte. U wandelt naar de bron van de Elbe via de Vosecká berghut. Het programma wordt aangepast aan de fysieke condities van de groep. Daarna met de step naar beneden. De prijs is inklusief: instructeur, stoeltjeslift en step. Minimum aantal deelnemers 4 personen

Prijs € 29,- p.p.
AH1004 Abseilpark van Harrachov
Prijs € 29,- p.p.
2,5 uur klimmen en klauteren in het bekende Abseil/touw park van Harrachov. Het hoge abseil park platform bevindt zich op 12 meter hoogte. Het motto is leren door middel van vallen en opstaan. Er worden klimtouwen, gordels en andere veiligheidsuitrusting gebruikt. Het programma bestaat uit veiligheidsoefeningen op de grond, oefeningen op de daarvoor bestemde wand en het benutten van de lage en hoge elementen van het parcours. Het beklimmen van de adrenalinetoren en afdalen via de Flying Fox (via een 80 m lange kabel naar beneden afdalen). Prijs inclusief transfer naar de activiteit, instructeur en uitrusting. Minimum aantal deelnemers 4
Prijs € 29,- p.p.
AH1005 Vanuit Harrachov mountainbiken
Prijs € 29,- p.p.
Maak gebruik van pedalen en spieren! Onder begeleiding mountainbiken we door het wonderschone Reuzengebergte. Met de stoeltjeslift naar Certova Hora en daarna mountainbiken over de bergkammen van het Reuzengebergte. De prijs is inclusief stoeltjeslift, gids, helm en mountainbike huur. Minimum aantal deelnemers 4.
Prijs € 29,- p.p.
AH1006 Kanoën in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 19,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en kano tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit ga je zelfstandig met een kano voor minimaal 2 max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar van Mala Skala naar Dolanky. Per taxi wordt je van Dolanky naar Mala Skala weer terug gebracht. Deze prijs is geldig vanaf 2 Personen.
Prijs € 19,- p.p.
AH1007 Raften in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 16,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en raft tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit raft je (max. 6 of 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar) van Mala Skala naar Dolanky. Met de Taxi wordt je weer van Dolanky naar Mala Skala terug gebracht. Deze prijs is vanaf 4 Personen.
Prijs € 16,- p.p.