Zoeken en Boeken: Pec pod Snezkou

Vakantie in Pec pod Snezkou, Tsjechië

Pec pod Snezkou

Voor u alvast uitgezocht

Vakantie in Pec pod Snezkou

Dit pittoreske bergplaatsje aan de oostelijke kant van het Reuzengebergte is één van de meest geliefde vakantiedorpen van Tsjechië. U kunt hier een heerlijke en afwisselende zomervakantie beleven en genieten van uitzichten op ronde bergtoppen en met naaldbomen begroeide hellingen. Pec pod Snezkou is onder anderen bekend om de bijzondere bergtop van de “Snezka”. Deze is met 1602 m de hoogste berg van Tsjechië en kunt u met de gondel bereiken. Vergeet uw wandelschoenen vooral niet want deze berg overziet het gebied met meer dan 1000 bewegwijzerde wandelroutes. Van de top kunt u, door prachtige natuur, wandelen naar beneden. Luncht u onderweg even in Loucni Bouda of neem een schnapps in één van de gezellige berghutjes. Wandel vervolgens via de wandelroute weer naar beneden zodat u weer uit komt in het gezellige dorpje waar u heerlijk kunt uitrusten in één van de vele gezellige restaurantjes of cafeetjes. In het dorp naast de plaatstelijke Intersport is er in complex Pecr een luxe wellness (450m2) op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht en apart VIP gedeelte. Dit centrum heeft een finse sauna, infraroodcabine, hammam, infraroodcabine, zoutsauna, kneip hydrotherapie, whirlpool, hot tub, zonneweide, biosauna. Bar, terras en ontspanningsruimte. Kortom alle facetten om een inspannende dag in een relaxte sfeer af te sluiten.

Activiteiten in Pec pod Snezkou

Diverse activiteiten worden actief ondernomen die u bij onze organisatie kunt reserveren. De unieke Adrspach-rotsformaties of het Tsjechische paradijs zijn vanuit Pec pod Snezkou ook goed bereikbaar.


Voor mountainbikers is het ook een bestemming bij uitstek. Diverse routes voeren door bossen, bergen en langs romantisch kabbelende beekjes.

Zwemmen kunt u in het overdekte zwembad van hotel Horizont, in het prachtige overdekte centrum in Janske Lazne op 9 km of in het aquapark (met 107 m lange glijbaan) in Trutnov op 25 km.

Een uitstapje naar de dierentuin van Dvur Kralove kunnen wij van harte aanbevelen. Golfen kunt u bij de golfclub van Mlade Buky op 15 km. Wanneer u meer avontuur zoekt dan kunt u parasailen en bergbeklimmen in de omgeving. Door het aantrekkelijke prijspeil en de gemoedelijke sfeer zult u zich hier meteen thuis voelen. Er zijn restaurants maar ook leuke bars en winkeltjes aanwezig.


Tsjecho Reizen biedt u een uitgebreid scala aan dag activiteiten om de prachtige omgeving van het Reuzengebergte te ontdekken! Deze kunt u reserveren indien u verblijft in of rondom Pec pod Snezkou. De dag activiteiten/programma’s die wij aanbieden zijn zowel voor actievelingen als gezinnen geschikt en vinden plaats onder begeleiding van deskundigen.

Relaxpark Pec Pod Snezkou

Wat in de winter mogelijk is kan in Pec Ped Snezkou ook in de zomer, met een sleetje de berg af. Deze uitdagende ervaring is mogelijk op de rodelbaan van het Relaxpark, die aan de weg naar de berg Snezka ligt. Met hoge snelheid kunt u hier de berg afroetsen, een heerlijk gevoel als u met de wind in uw haren langs de vergezichten naar beneden schiet. Gelukkig zit er ook een rem op dus u kunt zelf bepalen hoe hard u wilt gaan, u gaat alleen of samen met uw kind. Heeft u kind liever iets minder snelheid dan zijn er vermakelijke alternatieven genoeg.

Voor de echte avonturiers is er het Monkey Park. Vanaf een toren zult u naar het bos tokkelen om vervolgens te lopen/springen/klauteren/kruipen van boom tot boom. Om ongelukken te voorkomen zit je uiteraard veilig vast. Voor de tieners en de oudere jeugd erg spannend en uitdagend om te doen.

Voor u alvast uitgezocht

Favorieten

Onze aanbevelingen

Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Pec pod Snezkou en geniet van een fantastische zomervakantie!

Locatie