Zoeken en Boeken: Spindleruv Mlyn

inclusief onderstaande beschreven Activiteiten in Spindleruv Mlyn

U kunt onderstaande activiteiten samen met uw accommodatie in Spindleruv Mlyn reserveren.

AP1009 Paragliden in het Reuzengebergte
Prijs € 139,- p.p.
Probeer tandem paragliding vanaf de Cerna Hora (Janske Lazne) – ongestoord zonder het gebrul van motoren in alle rust genieten van het uitzicht over het Reuzengebergte. Een super gave ervaring. Het team van begeleiders bestaat uit piloten die professionele tandemvluchten vliegen en al duizenden keren hebben gevlogen niet alleen in Tsjechië maar ook in het buitenland.
Prijs € 139,- p.p.
AS1001 Kanoën in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 27,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en kano tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit ga je zelfstandig met een kano voor minimaal 2 max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar van Mala Skala naar Dolanky.De start in de ochtend is van 09.00 uur tot 10.30 uur. U dient dan te finishen om 13.00 uur. De starttijd in de middag is van 14:00 uur totl 16:00 uur. U dient dan uiterlijk te finishen om 18.00 uur. Per taxi wordt je van Dolanky naar Mala Skala weer terug gebracht. Deze prijs is geldig vanaf 2 Personen.
Prijs € 27,- p.p.
AS1002 Raften in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 22,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en raft tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit raft je (max. 6 of 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar) van Mala Skala naar Dolanky. De start in de ochtend is van 09.00 uur tot 10.30 uur. U dient dan te finishen om 13.00 uur. De starttijd in de middag is van 14:00 uur totl 16:00 uur. U dient dan uiterlijk te finishen om 18.00 uur. Met de Taxi wordt je weer van Dolanky naar Mala Skala terug gebracht. Deze prijs is vanaf 4 Personen.
Prijs € 22,- p.p.
AS1012 Spindleruv Mlyn/ Strazne rotswanden beklimmen
Prijs € 47,- p.p.
Wilt u een sportieve variatie tijdens uw vakantie in Spindleruv Mlyn dan kunt u hier de basisbeginselen van het rotswandbeklimmen onder de knie krijgen en afdalen op een natuurlijke klimwand in Strazne of ter plaatse in Spindleruv Mlyn. Activiteitsduur 3-6 uur. Het doel is niet alleen om kennis te maken met het materiaal en de basistechnieken van het klimmen, maar ook om te zien wat de klimmer voelt als hij de zwaartekracht weerstaat. Activiteit voor beginners en middelgevorderden. De prijs is inklusief: instructeur per 2 personen en uitrusting. Een adrenaline verhogende leuke bezigheid!
Prijs € 47,- p.p.
AS1013 2 uur Steppen in de omgeving van Spindleruv Mlyn
Prijs € 16,- p.p.
Met een cross step kunt u ideaal de omgeving van Spindleruv Mlyn verkennen op elk tijdstip wat u bevalt. U ontvangt van ons de trajecten en gaat op eigen gelegenheid deze tocht ondernemen in Spindleruv Mlyn (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar). Prijs is inclusief helm, de cross step en een kaart. Deze prijs is gebaseerd op 2 uur gebruik van de step. (verlengen van de duur is op aanvraag mogelijk)
Prijs € 16,- p.p.
AS1014 Vanuit Spindleruv Mlyn Mountainbike Trip met gids voor 4 personen
Prijs € 69,- p.p.
Ontdek de adrenaline en avontuur in de majestueuze bergen van Spindleruv Mlyn tijdens onze onvergetelijke mountainbike familietrip, met deskundige begeleiding van een ervaren gids. Stap samen met uw gezin op de pedalen en laat de prachtige natuur van de Tsjechische bergen u betoveren. Onze gids zal u meenemen de bergen in waarbij u de mooiste plekjes van Spindleruv Mlyn zult verkennen. Wat kunt u verwachten: Een veilige en leuke mountainbike-ervaring voor alle leeftijden en niveaus. Adembenemende uitzichten en pittoreske paden die u nergens anders vindt. Deskundige begeleiding en tips van onze ervaren gids. Een onvergetelijke familie-uitstap in de prachtige bergen van Spindleruv Mlyn. Of u nu een doorgewinterde mountainbiker bent of nog nooit eerder op een fiets hebt gezeten, onze gids zal de tocht aanpassen aan uw vaardigheden en wensen. Wij zorgen voor alle benodigde uitrusting, zodat u zonder zorgen kunt genieten. De prijs is gebaseerd op een 3 uur durende tocht op basis van 4 personen. Inclusief fiets, helm en gids.
Prijs € 69,- p.p.
AS1017 In Spindleruv Mlyn boogschieten
Prijs € 19,- p.p.
Ook Spindleruv Mlyn biedt gelegenheid om op eigen gelegenheid boog te schieten met daarvoor bestemde kwaliteitsbogen. Het doel is niet alleen de schietschijf raken, het gaat ook om de uitdaging iets nieuws te proberen. Deze activiteit kan op zichzelf besteld worden een neemt een half uur in beslag. De prijs is inclusief uitrusting en een goed advies.
Prijs € 19,- p.p.
AS1018 Spindleruv Mlyn (vallend) abseilen van de Labska dam inclusief klimmen
Prijs € 26,- p.p.
Stap in de wereld van avontuur met onze snelle en gemakkelijke introductie tot abseilen! Leer hoe je de uitrusting moet gebruiken voor een opwindende afdaling langs de imposante Labská dam in Spindleruv Mlyn. Zelfs als dit je allereerste keer is, zal de 35 meter hoge wand een fluitje van een cent blijken te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is die eerste stap te zetten, en wij zorgen voor de rest. Wat kun je verwachten: Deskundige instructeurs die je begeleiden en vertrouwen inboezemen tijdens je abseilavontuur. Hoogwaardige uitrusting en een grondige uitleg over het juiste gebruik ervan, zodat je je veilig en zeker voelt. Een onvergetelijke bonus: een gratis trip vallend abseilen, voor de ultieme adrenalinekick! Onze prijs is inclusief alles wat je nodig hebt voor een opwindende dag: de instructeur, de uitrusting en de spannende bonus van vallend abseilen. We zorgen ervoor dat je de sensatie van abseilen kunt ervaren zonder zorgen of gedoe.
Prijs € 26,- p.p.
AS1019 Dag excursie dierentuin en touwpark Dvur Kralove
Prijs € 29,- p.p.
We gaan op eigen gelegenheid naar Dvur Kralove een plaatsje 48 km van Spindleruv Mlyn. Hier gaan we samen met een instructeur gebruik maken van een klein of midden touwpark circuit en brengen we erna een bezoek aan de prachtige dierentuin van Dvur Kralove. Inclusief: Instructeur bij het touwpark en entree touwpark. Entrée dierentuin exclusief
Prijs € 29,- p.p.
AS1020 Spindleruv Mlyn Electrische Mountainbike huur
Prijs € 49,- p.p.
Huur van een electrische mountainbike per dag inclusief helm. Bij ons het meest voordelig! Reserveren is aan te bevelen gezien het beperkte aantal aanwezige electrische mountainbikes . Bij ons service tot aan de deur. De fietsen worden naar uw accommodatie gebracht. Mountainbike inklusief helm.
Prijs € 49,- p.p.