Zoeken en Boeken: Spindleruv Mlyn

inclusief onderstaande beschreven Activiteiten in Spindleruv Mlyn

U kunt onderstaande activiteiten samen met uw accommodatie in Spindleruv Mlyn reserveren.

AP1009 Paragliden in het Reuzengebergte
Prijs € 139,- p.p.
Probeer tandem paragliding vanaf de Cerna Hora (Janske Lazne) – ongestoord zonder het gebrul van motoren in alle rust genieten van het uitzicht over het Reuzengebergte. Een super gave ervaring. Het team van begeleiders bestaat uit piloten die professionele tandemvluchten vliegen en al duizenden keren hebben gevlogen niet alleen in Tsjechië maar ook in het buitenland.
Prijs € 139,- p.p.
AS1001 Kanoën in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 25,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en kano tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit ga je zelfstandig met een kano voor minimaal 2 max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar van Mala Skala naar Dolanky.De start in de ochtend is van 09.00 uur tot 10.30 uur. U dient dan te finishen om 13.00 uur. De starttijd in de middag is van 14:00 uur totl 16:00 uur. U dient dan uiterlijk te finishen om 18.00 uur. Per taxi wordt je van Dolanky naar Mala Skala weer terug gebracht. Deze prijs is geldig vanaf 2 Personen.
Prijs € 25,- p.p.
AS1002 Raften in Mala Skala / Tsjechische Paradijs
Prijs € 25,- p.p.
Mala Skala is een stadje aan de Jizera, vanwaaruit je prachtige wandel- en raft tochten kunt maken. Het ligt net iets ten noorden van Turnov aan de E 10 en behoort nog net bij het Boheems Paradijs. Dé trekpleister van Mala Skala is de boven op het rotsmassief gebouwde gotische burcht Vranov Pantheon waarvan je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Bij deze activiteit raft je (max. 6 of 7 volwassenen of 6 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar) van Mala Skala naar Dolanky. De start in de ochtend is van 09.00 uur tot 10.30 uur. U dient dan te finishen om 13.00 uur. De starttijd in de middag is van 14:00 uur totl 16:00 uur. U dient dan uiterlijk te finishen om 18.00 uur. Met de Taxi wordt je weer van Dolanky naar Mala Skala terug gebracht. Deze prijs is vanaf 4 Personen.
Prijs € 25,- p.p.
AS1012 Spindleruv Mlyn rots - of oefenwand beklimmen
Prijs € 39,- p.p.
Wilt u een sportieve variatie tijdens uw vakantie in Spindleruv Mlyn dan kunt u hier de basisbeginselen van het rotswandbeklimmen onder de knie krijgen en afdalen op een natuurlijke klimwand of een gewone klimwand. Het doel is niet alleen om kennis te maken met het material en de basistechnieken van het klimmen, maar ook om te zien wat de klimmer voelt als hij de zwaartekracht weerstaat. Activiteit voor beginners en middelgevorderden. De prijs is inklusief: instructeur per 2 personen en uitrusting. Een adrenaline verhogende leuke bezigheid!
Prijs € 39,- p.p.
AS1013 Fiets/step (road scooter) de omgeving van Spindleruv Mlyn
Prijs € 15,- p.p.
Met een fiets/step (road scooter) kunt u ideaal de omgeving van Spindleruv Mlyn verkennen op elk tijdstip wat u bevalt. U wordt naar de start van de track gebracht en gaat op eigen gelegenheid deze tocht ondernemen in Spindleruv Mlyn (geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar)."
Prijs € 15,- p.p.
AS1015 Spindleruv Mlyn berg wandeling met prive gids
Prijs € 39,- p.p.
Wandeling in de bergen van Spindleruv Mlyn onder begeleiding van een plaatselijke gids. Deze ervaring is geschikt voor iedereen. Minimaal aantal deelnemers 4 maximaal aantal deelnemers 10. Deelnemers 5 t/m 10 betalen 50% van de prijs. De prijs is inclusief gids.
Prijs € 39,- p.p.
AS1017 In Spindleruv Mlyn boogschieten
Prijs € 12,- p.p.
Ook Spindleruv Mlyn biedt gelegenheid om op eigen gelegenheid boog te schieten met daarvoor bestemde kwaliteitsbogen. Het doel is niet alleen de schietschijf raken, het gaat ook om de uitdaging iets nieuws te proberen. Deze activiteit kan op zichzelf besteld worden een neemt een half uur in beslag. De prijs is inclusief uitrusting en een goed advies.
Prijs € 12,- p.p.
AS1018 Spindleruv Mlyn abseilen dam (klimmen/vallen/springen)
Prijs € 23,- p.p.
Een snelle en makkelijke introductie abseilen. U leert hoe u de uitrusting dient te gebruiken voor het abseilen langs de Labská dam in Spindleruv Mlyn. De 35 m hoge wand zal een fluitje van een cent blijken! Zet alleen maar de eerste stap en… U krijgt als bonus één gratis trip vallend abseilen. De prijs is inclusief: instructeur, uitrusting en dé extra bonus vallend abseilen.
Prijs € 23,- p.p.
AS1019 Dag excursie dierentuin en touwpark Dvur Kralove
Prijs € 27,- p.p.
We gaan op eigen gelegenheid naar Dvur Kralove een plaatsje 48 km van Spindleruv Mlyn. Hier gaan we samen met een instructeur gebruik maken van een klein of midden touwpark circuit en brengen we erna een bezoek aan de prachtige dierentuin van Dvur Kralove. Inclusief: Instructeur bij het touwpark en entree touwpark. Entrée dierentuin exclusief
Prijs € 27,- p.p.
AS1020 Spindleruv Mlyn Mountainbike huur
Prijs € 42,- p.p.
Mountainbike inklusief helm.
Prijs € 42,- p.p.