Vakantiehuis in Slowakije

vakantiehuis Slowakije

Tsjecho Reizen is een reisorganisatie die reeds jaar met name actief is in het aanbieden van vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije. Deze landen zijn voor velen nog onbekend terrein. Heeft u eenmaal een vakantie genoten in Tsjechië en Slowakije, dan bent u verkocht.

Vakantiehuis in Slowakije van Tsjecho Reizen

Het huren van een vakantiehuis is in Slowakije werkelijk een genot. Ook hier biedt Tsjecho Reizen accommodaties voor elk wat wils. Van een vakantiehuis in de bossen of aan meren tot aan vakantiehuizen in de bergen en kuuroorden.

In Slowakije is Tsjecho Reizen “thuis”. Slowakije is een cultureel vakantieland met veel kastelen, uitgestrekte bossen, een prachtig hooggebergte, schitterende rivieren, meren en watervallen. Het is een boeiende en kleurrijke toeristische bestemming. De diversiteit van het landschap, het prettige klimaat, de rijkdom aan cultureel en historisch erfgoed leveren hieraan een bijdrage.

De belangrijkste toeristische gebieden zijn de hooggebergten (wandelen, bergbeklimmen, recreatie, kuren), met name de hoge Tatra, lage Tatra, kleine Fatra en grote Fatra. De stuwmeren Orava, Liptovská Mara, Zemplínska Šírava, Domaša, etc. zijn gedurende de zomermaanden erg populaire recreatiegebieden.

Slowakije is rijk aan thermische en mineraalbronnen. Vooral van de bronnen die een heilzame werking hebben wordt veelvuldig gebruik gemaakt. Slowakije telt 23 kuuroorden. Wereldberoemd zijn de kuuroorden van Pieš?any, Tren?íanske Teplice en Bardejov. Recentelijk is men begonnen met het intensiever gebruiken van de thermische bronnen in Zuid-Slowakije (Patince, Štúrovo, Santovka, ?alovo, Podhájska).

Vooral historische en culturele monumenten (vestingen, burchten, kastelen), culturele evenementen, musea, galleriën en tentoonstellingen zijn trekpleisters voor de Slowaakse steden. Verder zijn er talrijke sportevenementen en sportfaciliteiten (luxe openlucht zwembaden)

Het huren van een vakantiehuis in Slowakije is voordelig

Zoals u zult merken is de huurprijs van een vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije aanzienlijk lager als vakantiehuizen in andere Europese vakantielanden. Niet alleen is de huur van een vakantiehuis relatief laag, ook de koers van de Tsjechische en Slowaakse munteenheid is momenteel heel gunstig, waardoor vakantie vieren in deze prachtige vakantielanden héél voordelig is.

Een greep uit onze vakantiehuis Slowakije top bestemmingen!


8 Pers. Vakantiehuizen villa Park vlasky, Slowakije, Vlasky aan het Besenova meer
6 Pers. Vakantiehuizen Magura village, Slowakije, Malatiny
10 Pers. Vakantiehuizen villa Park Type estera, Slowakije, Vlasky aan het Besenova meer