Vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije

vakantiehuis Tsjechië

Tsjecho Reizen is een reisorganisatie die reeds jaar met name actief is in het aanbieden van vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije. Deze landen zijn voor velen nog onbekend terrein. Heeft u eenmaal een vakantie genoten in Tsjechië en Slowakije, dan bent u verkocht.

Vakantiehuis in Tsjechië van Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen biedt een vakantiehuis voor elk wat wils. Van vakantiehuis met privé zwembad tot aan authentieke bergchalets of bungalows op een vakantiepark. Ook voor sfeervolle appartementen bent u bij Tsjecho Reizen op het juiste adres. Tsjechië en zijn gemoedelijke bevolking staat synoniem voor prachtige natuur, veel historische steden, kuuroorden, indrukwekkende kastelen, burchten en waterrijke gebieden.

Vakantiehuis in Slowakije van Tsjecho Reizen

Ook in Slowakije is Tsjecho Reizen “thuis”. Slowakije is een cultureel vakantieland met veel kastelen, uitgestrekte bossen, een prachtig hooggebergte, schitterende rivieren, meren en watervallen. Het huren van een vakantiehuis is hier werkelijk een genot. Ook hier biedt Tsjecho Reizen een accommodatie voor elk wat wils. Van een vakantiehuis in de bossen tot aan vakantiehuizen in de bergen en kuuroorden.

Het huren van een vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije is voordelig.

Zoals u zult merken is de huurprijs van een vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije aanzienlijk lager als vakantiehuizen in andere Europese vakantielanden. Niet alleen is de huur van een vakantiehuis relatief laag, ook de koers van de Tsjechische en Slowaakse munteenheid is momenteel heel gunstig, waardoor vakantie vieren in deze prachtige vakantielanden héél voordelig is.

Een greep uit onze vakantiehuis Tsjechië top bestemmingen!


10 Pers. villa Blanka
8-10 Pers. villa Lustig
8-16 Pers. vakantiehuis Stanislav
5 Pers. vakantiehuis Zdenek
8-10 Pers. vakantiehuis Ivana
15-17 Pers. vakantiehuis Silvie
6 Pers. vakantiehuis Jeca
12 Pers. Vakantiehuizen Theo
8-10 Pers. vakantiehuis Olga
8 Pers. Vakantiehuizen villa Park vlasky
6 Pers. Vakantiehuizen Magura village
5-7 Pers. Huizen Tatry Holiday Resort Luxe
10-12 Pers. vakantiehuis Marjan
8-10 Pers. vakantiehuis Dana
6-8 Pers. vakantiehuis Karel
5 Pers. Vakantiehuizen Blatna Residence Lipno D
10 Pers. Vakantiehuizen Gamma
8-10 Pers. vakantiehuis Schubert
6 Pers. Vakantiehuizen Alfa