Vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije

vakantiehuis Tsjechië

Tsjecho Reizen is een reisorganisatie die sinds 1995 actief is in het aanbieden van vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije. Deze landen zijn voor velen nog onbekend terrein. Heeft u eenmaal een vakantie genoten in Tsjechië en Slowakije, dan bent u verkocht.

Vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije via Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen biedt vakantiehuizen voor elk wat wils. Van vakantiehuis met privé zwembad tot aan authentieke bergchalets of bungalows op een vakantiepark. Tsjechië en Slowakije en zijn gemoedelijke bevolking staat synoniem voor prachtige natuur, veel historische steden, kuuroorden, indrukwekkende kastelen, burchten en waterrijke gebieden.

Vakantiehuis in Slowakije van Tsjecho Reizen

Ook in Slowakije is Tsjecho Reizen “thuis”. Slowakije is een cultureel vakantieland met veel kastelen, uitgestrekte bossen, een prachtig hooggebergte, schitterende rivieren, meren en watervallen. Het huren van een vakantiehuis is hier werkelijk een genot. Ook hier biedt Tsjecho Reizen een accommodatie voor elk wat wils. Van een vakantiehuis in de bossen tot aan vakantiehuizen in de bergen en kuuroorden.

Het huren van een vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije is voordelig.

Zoals u zult merken is de huurprijs van een vakantiehuis in Tsjechië en Slowakije aanzienlijk lager als vakantiehuizen in andere Europese vakantielanden. Niet alleen is de huur van een vakantiehuis relatief laag, ook de koers van de Tsjechische munteenheid is momenteel heel gunstig, waardoor vakantie vieren in deze prachtige vakantielanden héél voordelig is.Via ons zoek en boek menu kunt u het totale aanbod van huizen en familieparken terugvinden, de beschikbaarheid vernemen en uw persoonlijke prijsberekening maken

Hieronder een selectie van onze vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije


10 Pers. villa Blanka
8-10 Pers. villa Lustig
5 Pers. vakantiehuis Zdenek
8-10 Pers. vakantiehuis Ivana
15-17 Pers. vakantiehuis Silvie
6 Pers. vakantiehuis Jeca
12 Pers. Vakantiehuizen Theo
8 Pers. Vakantiehuizen villa Park vlasky
6 Pers. Vakantiehuizen Magura village
5-7 Pers. Huizen Tatry Holiday Resort Luxe
10-12 Pers. vakantiehuis Marjan
8-10 Pers. vakantiehuis Dana
6-8 Pers. vakantiehuis Karel
5 Pers. Vakantiehuizen Blatna Residence Lipno D
10 Pers. Vakantiehuizen Gamma
8-10 Pers. vakantiehuis Schubert
6 Pers. Vakantiehuizen Alfa