Zoeken en Boeken

Wintersport Kramolin - Lipno nad Vltavou, Tsjechië

 

Skigebied

Skigebied

Kramolin – Lipno nad Vltavou biedt de volgende faciliteiten;

 • goede ski- langlauf en snowboard condities
 • Drie 4-pers. stoeltjesliften
 • 3 bewegende matten
 • 2 kindersleepliften
 • 5 blauwe en 3 rode afdalingen
 • snowboard park / halfpipe
 • 1400 m lange rodelbaan
 • Kinder/fox park met speelplaats en kinderlift
 • Opvang voor de allerkleinsten
 • Aquaworld
 • Gratis parkeren op centrale parkeerplaats
 • Avondpiste tot 21.00 uur
 • Sneeuwkanonnen aanwezig

Binnen een straal van 1 uur rijden ligt Hochfight (Oostenrijk) op een hoogte van 1338 meter. Met 20 km aan pistes en 11 liften eveneens een prima skigebied (aparte skipas!).

Algemeen Kramolin - Lipno nad Vltavo

Lipno nad Vltavou is een gezellig dorpje in het Boheemse Woud, vlakbij de Oostenrijkse grens. Hier werd in de jaren 50 een stuwdam aangelegd waardoor het huidige Lipnomeer is ontstaan. Het Lipnomeer wordt ook wel de ‘zee van de Zuid-Bohemen’ genoemd. Het skigebied is met zijn blauwe en rode pistes voornamelijk geschikt voor families met kinderen, beginnende of licht ervaren wintersporters. Vanaf Lipno nad Vltavou heeft u diverse uitvalswegen naar eventuele andere skigebieden, zoals het eveneens leuke stadje Vrchlabi of het in Oostenrijk gelegen Hochfight. Hier heeft u dan wel andere skipassen voor nodig.

Eten en drinken in Kramolin - Lipno nad Vltavo

Op vakantie is het uiteraard belangrijk om lekker te kunnen eten. Aanraders zijn onder andere Blue Lipno waar u heerlijke culinaire gerechten kunt eten. De beste steak van Lipno is volgens velen te eten in het H&M Steak Restaurant. Bent u wel toe aan een feestje na een dag uitsloven op de piste? In Lipno nad Vltavou is nabij de stoeltjeslift een pizzeria en zijn er ook enkele après ski tenten waar een lekker drankje genuttigd kan worden.

Skiën in Kramolin - Lipno nad Vltavo

.

Fox park Kramolin Lipno

Skigebied Kramolin ligt 740-900m boven de zee spiegel, zuidoostelijk van het bekende Boheemse Woud. Het is ook wel dé bestemming voor gezinnen. De acht afdalingen (5 blauwe, 3 rode) hebben een totale lengte van 8700 m en zijn geschikt voor beginnende en gevorderde Skiërs. Het gebied heeft 3x 4 pers. stoeltjesliften. Uniek aan dit gebied is het kinder Fox-Park met speelplaats en kinderliften. Professionele skischool en skiverhuur aanwezig.

Langlaufen in Kramolin - Lipno nad Vltavou

Langlaufers opgelet! Er zijn tal van goed onderhouden langlaufloipes met een totale lengte van 50 km.

Snowboarden in Kramolin - Lipno nad Vltavou

Voor de snowboarders is het goed toeven in het spectaculaire Snowpark met U-ramp op het oefenterrein.

Snowtuben in Kramolin - Lipno nad Vltavou

De kinderen kunnen snowtuben bij het kinder Fox-Park.

Overige faciliteiten Kramolin - Lipno nad Vltavou

Piste Kramolin Lipno De omgeving van Lipno nad Vltavou leent zich uitstekend voor verschillende buitenactiviteiten. U kunt natuurlijk naar hartenlust skiën, snowboarden of langlaufen, maar er zijn ook nog andere activiteiten. Als het koud genoeg is, bevriest het Lipno meer waardoor km lange schaatstochten mogelijk zijn. Ook wandelaars kunnen vast warmlopen voor alle wandelroutes die gevolgd kunnen worden vanaf Kramolin - Lipno nad Vltavou.
Oriëntatie prijzen Kramolin - Lipno nad Vltavou:
1 dag
6 dagen
Skipas volwassene € 27,-- € 131,--
Skipas junior € 22,-- € 103,--
Skipas kind € 18,-- € 92,--

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Kramolin - Lipno nad Vltavou die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Kramolin - Lipno nad Vltavou en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Kramolin - Lipno nad Vltavou
Skikaart Kramolin - Lipno nad Vltavou

Video