Zoeken en Boeken: Reuzengebergte

Wintersport in het Reuzengebergte, Tsjechië

Het Reuzengebergte Dit meest bekende gebergste van Tsjechië is het hoogst, het meest bezocht en ook het interessantste gebergte van Tsjechië. De skigebieden in het Reuzengebergte bevinden zich 125 km ten noorden van Praag tegen de Poolse grens. Naar dit natuurbeschermde gebergte gaan veel wintersporters op vakantie en het bestrijkt het skigebied van Harrachov in het noordwestelijke gedeelte tot aan de skiplaats Zacler in het oosten.

  • Appartementenhotel Snezka Residence, Reuzengebergte, Pec pod Snezkou
  • Appartementencomplex villa Martin, Reuzengebergte, Pec pod Snezkou
  • 12 persoons vakantiehuis Theo, Reuzengebergte, Vrchlabi - Herlikovice
  • Hotel Tri Ruze, Reuzengebergte, Spindleruv Mlyn

Reuzengebergte

Het Reuzengebergte

dé ideale wintersport bestemming voor uw vakantie naar Tsjechië!

Het Reuzengebergte is het hoogste, meest bezochte en ook het interessantste wintersport gebied van Tsjechië en ligt 125 km ten noorden van Praag tegen de Poolse grens. Dit natuurbeschermde gebergte waar veel Nederlanders hun wintersport vakantie in Tsjechië vieren bestrijkt het gebied van het bekende skigebied Harrachov in het noordwestelijke gedeelte tot aan de wintersport plaats Zacler in het oosten.

Skigebieden in het Reuzengebergte

De bekende skigebieden in het Reuzengebergte zijn Spindleruv Mlyn, Skiresort " Cerna Hora Pec" ( Janske Lazne, Pec pod Snezkou, Cerny Dul, Velka Upa en Svoboda nad Upou), Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Benecko, Vrchlabi en Tanvaldsky Spicak

Uitstekende wintersport mogelijkheden in het Reuzengebergte!

moderne liftsystemen Het Reuzengebergte heeft haar status als zijnde één van de meest geliefde en bekendste wintersport gebieden van oost Europa ontleend aan de uitstekende kwaliteit en de gevarieerdheid van de toeristische dienstverlening. Zo zijn de wintersportvoorzieningen in het hele gebied prima te noemen:

  • moderne liftsystemen (sleep-, cabine- en stoeltjesliften),
  • goed geprepareerde pistes en loipes die door bergen, dalen en bossen voeren,
  • uitgebreid net van gemarkeerde wandelroutes door wonderschoon natuurlandschap,
  • uitstekende bereikbaarheid,
  • sfeervolle après ski gelegenheden

Dit en de doorgaands excellente sneeuwcondities in de periode van begin december tot eind april zorgen ervoor dat dit gebergte zeer geliefd is bij zowel de beginnende als gevorderde skiërs als wel bij langlaufers. In het Reuzengebergte hebben wij een uitgebreid aanbod van accommodaties. Zo kunt u vele vakantiehuizen in het Reuzengebergte vinden, tal van leuke hotels en pensions in de grootste wintersportgebieden en diverse luxe en nieuwe appartementencomplexen in met name het grootste skigebied van Tsjechië Skiresort Cerna Hora Pec.

Favorieten

Een greep uit ons aanbod in Reuzengebergte!

Boek nu uw favoriete vakantie bestemming in Reuzengebergte en geniet van een heerlijke vakantie!

Locatie

Video