Zoeken en Boeken

Wintersport Benecko, Tsjechië

 

Skigebied

Skigebied

Dit schilderachtige plaatsje biedt de volgende faciliteiten;

  • 4 Persoons stoeltjeslift
  • Snowtubing
  • Goede ski- langlauf en snowboard condities
  • Goede geprepareerde pistes
  • 42 km aan geprepareerde loipes
  • Sneeuwkanonnen aanwezig
  • Verlichte avondpiste

Skiën in Benecko

Het schilderachtige ski plaatsje Benecko is gelegen op 850 meter hoogte aan de voet van de berg Zaly (1.036 m). Dit bergdorpje ligt slechts 15 km van Spindleruv Mlyn ten noord-westen van het stadje Vrchlabi. Nieuw is de 4 persoons stoeltjeslift. 's Avonds kan men hier heerlijk skiën op een verlichte piste.

Benecko, perfect skigebied voor een ideale wintersportvakantie

De afdalingen in Benecko zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Perfecte skicondities en goede pistes maken uw wintersportvakantie in Benecko ideaal. Sneeuwkanonnen aanwezig.

Langlaufen in Benecko

Langlaufliefhebbers genieten van een bijzonder mooi traject met geprepareerde loipes (42 km) die naar Horni Misecky voeren. Dit traject staat in verbinding met diverse andere geprepareerde loipes van het Reuzengebergte.

Snowboarden in Benecko

De beginnende en gevorderde snowboarder kan genieten van de heerlijke afdalingen in Benecko.

Overige faciliteiten Benecko

Het gezellige plaatsje beschikt over enkele barretjes, winkels en restaurants. Op ca. 10 km ligt het leuke stadje Vrchlabi, ideaal om een keer te bezoeken als u bijvoorbeeld wilt winkelen. Vanuit Benecko kunt u schitterende wandeltochten maken. Verder is het mogelijk om te snowtuben in Benecko.Oriëntatie prijzen Benecko
1 dag
6 dagen
Skipas volwassene € 18,-- € 99,--
Skipas kind € 14,-- € 71,--

Sleepliften 12
Stoeltjesliften 1

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Benecko die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Benecko en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Benecko

Video