Zoeken en Boeken

Wintersport Dolni Dvur, Tsjechië

 

Skigebied

Skigebied

Dit gezellige langgerekte bergdorpje biedt de volgende faciliteiten;

Het schilderachtige bergdorp Dolni Dvur ligt centraal in het Reuzengebergte, slechts 15 km van de skicentra Spindleruv Mlyn en Janske Lazne en 10 km ten oosten van skioord Vrchlabi. Op 4 km bevindt zich het grotere skicentrum Strazne. Langlaufers let op! Ter plaatse zijn een aantal skiliften aanwezig perfect geschikt voor beginners en kinderen.

  • Bij uitstek geschikt voor kinderen en beginners
  • Goede ski condities
  • Verlichte avondpiste
  • Kosteloze busverbinding naar skiparken Mlade Buky en Cerny Dul
  • Sneeuwkanonnen aanwezig

Skiën in Dolni Dvur

De blauwe en rode afdalingen zijn bij uitstek geschikt voor de kinderen en beginnende skiërs. Er zijn in Dolni Dvur 5 skiliften. Ook kunt u in dit areaal 's avonds skiën op verlichte pistes. Er is een kosteloze busverbinding van Dolni Dvur naar de skiparken in Mlade Buky en Cerny Dul. Sneeuwkanonnen aanwezig

Overige faciliteiten Dolni Dvur

U kunt in Dolni Dvur van een plezierig verblijf en prettige prijzen genieten. Winkels en restaurants ter plaatse. Vanwege de centrale ligging kunt u een uitstapje maken naar Vrchlabi, de hoofdstad van het Reuzengebergte, op 6 km.


Oriëntatie prijzen Dolni Dvur
1 dag
6 dagen
Skipas volwassene
€ 20,--
€ 103,--
Skipas kind € 16,-- € 62,--

Sleepliften 5

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Dolni Dvur die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Dolni Dvur en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Dolni Dvur