Zoeken en Boeken

Wintersport Harrachov, Tsjechië

 

Skigebied

Skigebied

Wintersport in Harrachov: deze oergezellige wintersport plaats biedt de volgende faciliteiten;

Skiën in Harrachov

U vindt in het gezellige skigebied in het Reuzengebergte Harrachov drie skigebieden; Certova Hora, Zakouti en Amalka. Dit gezellige, sfeervolle skidorp ligt aan de westelijke kant van het Reuzengebergte. De Poolse grens is op 3 km. Skigebied Harrachov biedt op toeristisch gebied veel kwalitatief hoogstaande diensten en beschikt over een goede infrastructuur.

Harrachov is één van de meest populaire wintersport plaatsen van Tsjechië.

De skigebieden van Harrachov en Rokytnice nad Jizerou staan door middel van een langlaufloipe met elkaar in verbinding waardoor u makkelijk van deze 2 grote skigebieden in het Reuzengebergte kunt profiteren. Voor Rokytnice nad Jizerou dient u wel afzonderlijk een skipas te moeten aangeschaffen. Aan de voet van de stoeltjeslift is een sfeervolle après-ski tent, waar gezellig de ervaringen van de dag uitgewisseld kunnen worden. Ook de kinderen pakken regelmatig de slee om te sleeën op de daarvoor bestemde weides.

Langlaufen in Harrachov

langlaufen in HarrachovVoor de langlaufliefhebbers zijn er tal van prima onderhouden loipes. Ze treffen hier een bont aanbod aan terreinen van verschillende moeilijkheidsgraden aan. Vooral de bekende langlaufroute langs de Mumlava watervallen is erg populair onder de langlaufers en wandelaars.

 

 

Snowboarden in Harrachov

Snowboarpark in HarrachovSnowboarders kunnen in Harrachov, als één van de weinige skicentra, alle afdalingen benutten. In Harrachov is ook een snowboardpark

Skischansspringen in Harrachov

Harrachov is ook bekend van het skischansspringen, regelmatig worden er in Harrachov wereldkampioenschappen georganiseerd

Overige faciliteiten Harrachov

Uw sportieve ontspanning kunt u in Harrachov prima afwisselen. Zo is een bezoek aan de glasfabriek in Harrachov (Boheems Kristal) waartoe een glasmuseum en een bierbrouwerij behoort zeker de moeite waard. Of wat dacht u van genieten in het aquapark van Liberec. Deze stad bereikt u gemakkelijk omdat hier een regelmatige busverbinding is. Harrachov staat ook bekend vanwege de prachtige wandelroutes. U ziet, Wintersport in Harrachov biedt voor elk wat wils!

Uitgaan is in Harrachov geen probleem. Tot in de late uurtjes kunt u in het centrum genieten in de cocktailbar of in één van de leuke discotheken met o.a. lasershows.
Dans café Pod Certakem, restaurant/disco Kino en Discotheek Sklarna, bekend vanwege de glazen vloer, zijn geopend tot in de late uurtjes.

Harrachov leeft!

Het is omringd door veel bossen en is voorzien van veel winkels, een bowlingcentrum (dagelijks geopend tot 02.00 uur), weinstubes, een tennishal, hotelzwembaden, fitness, bioscoop, solarium, sport- en glasmuseum.

Oriëntatie prijzen Harrachov (Skiregion):
6 dagen
Skipas volwassene € 156,-
Skipas junior € 144,-
Skipas kind € 102,-

Sleepliften 8
Stoeltjesliften 2

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Harrachov die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Harrachov en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Harrachov

Video