Hotels in Spindleruv Mlyn

Tsjecho Reizen heeft een uitgebreid aanbod van hotels in Spindleruv Mlyn. In het centrum van Spindleruv Mlyn is het elke avond weer tijd voor een gezellige apres ski. De authentieke sfeer van dit pittoreske plaatsje maakt dan plaats voor een sfeervol avondje uit in de cocktailbar, de discotheek of de Ierse pub. De laatste jaren komt in Spindleruv Mlyn de apres ski steeds meer op gang, waardoor gezelligheid gauw gespot is in dit grootste ski oord van Tsjechië. De vele hotels in Spindleruv Mlyn die wij aanbieden hebben een goede ligging en bereikbaarheid met de pistes dus het gesjouw met ski’s en snowboards blijft beperkt. Wij bieden diverse hotels nabij de arealen Svaty Petr, Stoh, Medvedin of Hromovka.

Deze gebieden beschikken over tal van liften en afdalingen geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
De beginners krijgen hier vaak een Nederlands sprekende skileraar. In Spindleruv Mlyn zijn speciale kinder oefenweides waar uw kinderen de eerste meters op de ski’s kunnen afleggen en voor de allerkleinsten is er zelfs kinderopvang te reserveren. Ook voor langlaufers is er o.a. een wonderschone bekende loipe van 8 km door het Labsky Dul. De snowboarders kunnen terecht in het bekende World Cup snowboard park met halfpipe. Wanneer u nog energie over heeft kunt u snowtuben, sleeen op de 4 km lange sleebaan, zwemmen in een overdekt subtropisch bad of naar één van de sauna’s in het dorp.

Hotels in Spindleruv Mlyn; de ideale wintersportvakantie

Boek nu een hotel in dit grootste skigebied van Tsjechië en geniet van de vele afdalingen en het vele vertier van dit plaatsje. Wilt u meer informatie over hotels in Spindleruv Mlyn? Uiteraard kunt U ons bellen op telefoonnummer 010-2781500. Tevens geven we op onze website uitgebreide beschrijvingen van de ski oorden en accommodaties die wij aanbieden. Bekijk hieronder ons aanbod van hotels in Spindleruv Mlyn.