City&Ski vliegreis of wintersport vliegreis

Goedkope vlieg mogelijkheden naar Tsjechië!

Gedurende de wintermaanden kunt u zeer voordelig van Amsterdam of Eindhoven naar Tsjechië vliegen. Vanzelfsprekend kan Tsjecho Reizen daarbij ook het transfer naar een wintersportverblijf regelen.

Profiteer van de stuntprijzen en start uw (wintersport)vakantie ontspannen vanuit het vliegtuig. Geen hoge benzinekosten, geklungel met sneeuwkettingen of files maar warm op een stoel met een krantje in uw handen. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper de vlucht! De prijzen van low cost carriers fluctueren.

De aantrekkelijke vliegtarieven naar Praag maken het aantrekkelijk een "City Ski"- of Wintersport vakantie te boeken

Waan u zelf in Anton Pieck achtige sferen. Geniet bijvoorbeeld na aankomst van uw vlucht bijvoorbeeld even 2 dagen van de winterse romantiek die Praag te bieden heeft, proef even de sfeer van de kerstmarkt om erna door te reizen naar de door u geboekte wintersportbestemming

Offerte vliegreis

Informeer via 010-2781500 bij onze medewerkers naar de van toepassing zijnde tarieven, vluchttijden en transferkosten. Binnen een dag doen wij u een prijsopgaaf naar aanleiding van uw wensen.

Strikte bepalingen:

Annuleringskosten na printen van vliegtickets 100%.

Transfer naar de skigebieden

U kunt bij ons een transfer reserveren van (luchthaven) Praag naar de skigebieden in het Reuzengebergte

 

Indicatieve retourprijzen transfer Praag <->  Reuzengebergte

De gemiddelde reistijd 2 uur en 30 minuten. Prijzen zijn v.v.
1-4 personen 5-8 personen 9-20 personen 21-49 personen
€ 599,- € 650,- € op aanvraag € op aanvraag

 

Voorwaarden:

Wachttijd is maximaal 1 uur. U wordt 5 uur voor het vliegvertrek opgehaald. Er wordt met Renault of Mercedes bussen gereden. U wordt voor de deur van de accommodatie afgezet (heenreis) en ook weer opgehaald (terugreis). Indien u ski’s mee wenst te vervoeren dan dient u dit bij reservering door te geven.

Indien u een andere bestemming heeft gekozen in het Reuzengebergte dan kan Tsjecho Reizen op aanvraag voor u een transfer reserveren.