Voorreserveren volgend seizoen!

Vroeg boeken wintersport Tsjechië

 

Wilt u al vroeg uw winterport voor volgend jaar boeken? Bij ons is dat altijd mogelijk!

Zelfs als de huidige wintersport nog in volle vaart actief is kunt u uw favoriete bestemming voor het volgende wintersportseizoen al reserveren. Het vroeg boeken van uw wintersport is een onderdeel van ons standaard service productenpakket. Het voordeel van het maken van een zogenaamde voorboeking is dat u keuze heeft uit het volledige aanbod. Maak daarom nu al uw keuze en maak gebruik van de dienst vroeg boeken wintersport. U kunt ter indicatie de prijzen van het huidige seizoen aanhouden. De prijzen van het nieuwe seizoen verschijnen medio juni op de site. Op basis van deze gegevens besluit u medio juni of de reservering definitief kan worden gemaakt.

 

Hoe boek ik mijn wintersport voor volgend jaar?

Heel eenvoudig, u vult in het ZOEK en BOEK menu uw wensen in (bijv. periode, streek etc.). U ziet dan alle bestemmingen die aan uw criteria voldoen. Vervolgens maakt u een keuze uit het aanbod. Zo kunt u heel eenvoudig uw wintersport vroeg online boeken. Meer is het niet en uw favoriete bestemming is op dat moment vastgelegd! Uiteraard kunt u uw voorboeking ook telefonisch doen via 010-2781500

 

Welke spelregels zijn van toepassing bij het vroeg boeken van een wintersport?

 

  • U voldoet, in plaats van de gebruikelijke 30%, een aanbetaling van slechts € 50,- per 15 personen met daarbij de reserveringskosten
  • Mocht u uw voorboeking tussentijds willen wijzigen (huis, periode), dan bedragen de wijzigingskosten € 15,-.
  • U zet de voorreservering om in een definitieve reservering op het moment dat de nieuwe prijzen medio juni online verschijnen. U krijgt hierover bericht met het verzoek contact op te nemen met onze organisatie. Bij het definitief maken kunnen evt. verzekeringen en gewenste diensten afgesloten worden.
  • Indien u de voorreservering definitief maakt, dan ontvangt u van ons de definitieve boekingsbevestiging met de datum waarop u het resterende deel van de aanbetaling dient te voldoen. Mocht u van de boeking wensen af te zien, dan zullen wij de door u voldane aanbetaling direct restitueren.
  • U maakt een voorreservering onder voorbehoud van prijs en programma wijziging