Zoeken

Wintersport

Wintersport Tsjechië

Tsjechië is een veelzijdig land met onbegrensde mogelijkheden voor iedere vakantieganger. Wat veel mensen nog niet weten is dat Tsjechië een zeer populaire bestemming is onder wintersportliefhebbers. Hoewel Tsjechië zich qua hoogte niet direct kan meten met de Alpen zijn de bergen toch zeer geschikt voor diverse wintersporten en wordt je hier verrast door een prachtige omgeving met avontuurlijke afdalingen op ieder niveau.

Hoogtemeters spelen geen rol als u op wintersport naar Tsjechië gaat. Er zijn afdalingen tot ca. drie kilometer lang, honderden kilometers aan langlaufloipes en enkele flink steile afdalingen. Door de goede verbindingen tussen de skigebieden en de vele sleep- en stoeltjesliften, is Tsjechië inmiddels uitgegroeid tot een ware wintersportbestemming.

Après skiën Tsjechië

U denkt vast: Maar kunnen die Tsjechen dan wel een beetje après skiën? Jazeker! In veel dorpen zijn er meerdere cafés, bars en restaurants die voorzien in de behoefte om even lekker uit uw dak te gaan nadat u de hele dag vol gas van de piste bent gekomen. De Tsjechische prijzen zorgen ervoor dat u zelfs nog geld overhoudt voor de afterparty!

Tsjechië als populaire wintersportbestemming voor elk niveau

Tsjechië is geen eenmalige wintersportbestemming. Onze klanten gaan er soms wel vijf jaar op rij naartoe om te genieten van mooie afdalingen, Tsjechische gastvrijheid, de cultuur, heerlijk eten en lage prijzen. Daarbij is Tsjechië als wintersportbestemming voor iedereen geschikt. Kinderen maken hun eerste meters tijdens professionele skilessen, beginners starten rustig aan op de blauwe pistes en gevorderden kunnen zich verheugen op avontuurlijke afdalingen en pistes met hindernissen.

Bent u op zoek naar een geschikte wintersportbestemming? Grote kans dat u terecht komt in het Boheemse Woud, Reuzengebergte of Ertsgebergte.

Wintersport Tsjechië met eigen auto, de bus of het vliegtuig.

Het westen van Tsjechië bevindt zich op nog geen 700 km van Arnhem. Dit maakt reizen naar Tsjechië op diverse manieren mogelijk. U kunt met uw eigen auto, de Royal Class bus of per vliegtuig op uw eindbestemming komen. Uiteraard voorziet Tsjecho Reizen u graag van informatie om de keus te kunnen maken die het best bij u past.

Accommodaties en voordelige skipakketten in Tsjechië

Bij Tsjecho Reizen begrijpen we dat u duidelijkheid wilt over de gehele reis, van vervoer tot het huren van een accommodatie en het boeken van skipakketten. Wij zetten uw wensen om in uitvoerbare plannen. Op onze website kunt u op zoek naar de accommodatie die het beste bij u en uw reisgezelschap past. klik hier bijvoorbeeld eens voor ons uitgebreide aanbod in het Reuzengebergte. Heeft u nog skipakketten nodig, wilt u materiaal huren of heeft u een ander verzoek? Door ons grote netwerk zorgen wij ervoor dat u, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, niets meer tekort komt.

Boek online en profiteer van € 20 internetkorting!

Het uitzoeken van een vakantie is één van de leukste dingen die er is. Natuurlijk kan er altijd iets niet duidelijk zijn, of u wilt even met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw wintersport naar Tsjechië. Heeft u specifieke wensen? Bel dan naar ons kantoor op 010-2781500. We geven u dan advies zodat de wintersportvakantie naadloos aansluit op uw wensen.

Heeft u de perfecte wintersportbestemming in Tsjechië gevonden? Als u via de website van Tsjecho Reizen boekt krijgt u € 20,- online boekingskorting. Dan komt u vast een beetje in de vakantiestemming!

 • Wintersport met de bus
  Wintersport met de bus

  Royal Class busretour vanuit NL of BE al vanaf € 89 per persoon. Boek de bus in stap 1 (alleen gedurende de hoogseizoenweken)

  Meer informatie
 • Vliegen en transfers
  Vliegen en transfers

  Start uw wintersportvakantie ontspannen vanuit het vliegtuig. Geen hoge benzinekosten, geklungel met sneeuwkettingen of files.

  Meer informatie
 • Skipakketten
  Skipakketten

  Prijsvoordeel skipakketten! Het bij boeken van skipakketten in stap 3 geeft u een aanmerkelijk prijsvoordeel dus wees "klaar voor daar".

  Meer informatie
 • Skigebieden Tsjechië
  Skigebieden Tsjechië

  Hoewel de Tsjechische Republiek geen hooggebergtes heeft is de wintersport hier uitstekend te noemen.

  Meer informatie

Reisinfo

Informatie over Wintersport in Tsjechië

Voor een voordelige wintersportvakantie kiest U Tsjechië.

Tsjechië ligt in het hart van Europa en wordt begrensd door Duitsland, Slowakije, Polen en Oostenrijk. Op 1 mei 2004 is Tsjechië toegetreden tot de Europese Unie.
De sportieve mogelijkheden zijn talrijk en bieden goede condities voor uw wintersportvakantie. Als vakantieland is Tsjechië: gastvrij, goedkoop, mooi en nog niet door het massatoerisme ontdekt. De bergen vormen een niet weg te denken onderdeel van het Tsjechische landschap, zij vertegenwoordigen zeer verschillende landschappen die de bezoeker behalve natuurschoon ook de gelegenheid tot wintersportbeoefening en toeristische uitstapjes bieden. De wintersportcentra bieden alles wat de bezoeker zich wensen kan voor een aangenaam verblijf. Vanzelfsprekend hebben zij de veiligheid hoog in het vaandel. Alle toeristische routes worden regelmatig onderhouden, gemarkeerd en hulpposten zijn overal aanwezig. In Tsjechië kunt u in diverse gebergten uitstekend wintersporten zoals het Reuzengebergte met de hoogste berg van Tsjechië Snezka
(1602 m), het Sumava gebergte met de hoogste berg Plechy (1378 m) en het Ertsgebergte met de hoogste berg Klinovec (1244 m).

De skisport is goed ontwikkeld en er zijn dan ook overal voldoende liften aanwezig. Het huren van ski uitrusting en het vinden van een skischool is nergens een probleem en is niet zo duur. De prijzen kunnen per skicentrum verschillen. In het algemeen geldt hoe groter het skigebied, hoe hoger de prijzen. Snowboardlessen zijn in de meeste grote skicentra te verkrijgen. Ook het huren van benodigdheden is geen probleem. Bij diverse skicentra is er ook een kinderskischool en zijn er kinderopvang faciliteiten. Dankzij regelmatig onderhoud en kwaliteitscontroles zijn de liften in goede staat. De pistes zijn goed geprepareerd. Indien nodig zijn er in de grote wintersportplaatsen sneeuwkanonnen aanwezig. Langlaufloipen zijn overal goed onderhouden. In een aantal skigebieden treft u snowtubing aan. Bij deze inmiddels populaire activiteit bevindt u zich in een rubberen band en daalt u af op een daarvoor speciaal bestemd terrein.

Wat kost uw wintersport vakantie

U kunt zelf bepalen welk budget u aan uw vakantie wenst te besteden. U maakt de keuze uit een huis, hotel, pension of appartement en combineert dat met de gewenste vorm van vervoer of aanvullende dienst. De prijzen vermeldt in de prijslijst zijn gebaseerd op eigen vervoer. De tarieven en uitstapplaatsen van een losse pendel kunt u raadplegen bij de informatie van de accommodatie via de betreffende link. Het vertrek van de bussen is immer op vrijdag waardoor u zaterdag arriveert op de bestemming. Busvervoer, indien u dat wenst, kunt u bij uw accommodatie tijdens het online reserveren vastleggen. De skipakket prijzen zijn eveneens bij de skigebied informatie vermeldt. Bij het online boeken wordt u ook in de gelegenheid gesteld skipakketten bij uw accommodatie te reserveren.

Korte skivakanties

Heeft u slechts korte tijd om naar Tsjechië te gaan, of wilt u er gewoon een lang weekend of midweek tussenuit om te skiën in Tsjechië? Ook dan kunt u bij Tsjecho Reizen terecht. Dit jaar introduceren wij de mogelijkheid dagelijks te arriveren (m.u.v. sommige hoogseizoen periodes en met uitzondering van de huizen, dan is de aankomst en vertrek dag zaterdag).

 • Enkele afstanden gerekend vanaf Utrecht:
 • Boheemse Woud
 • 950 km 
 • Ertsgebergte
 • 750 km 
 • Reuzengebergte
 • 950 km 

Het direct bijboeken van voordelige skipakketten!

Tsjecho Reizen biedt de mogelijkheid om bij veel van onze bestemmingen skipakketten te reserveren. Deze arrangementen zijn samen met onze partner skischolen samengesteld. De bij te boeken pakketten staan vermeldt bij de informatiepagina van de skigebieden en bij de gedetailleerde informatie van de accommodatie. Het direct boeken van deze pakketten geeft u een aanmerkelijk prijsvoordeel. Bij het boeken van de reis kunt u gelijk opgeven van welk pakket u gebruik wenst te maken. De bestelling wordt direct op uw reserveringsbevestiging gefactureerd.

Tsjecho Reizen brengt uw bestelling betreffende de skipakketten onder bij de beste partner. Deze skischolen zijn met uitermate veel zorg door Tsjecho Reizen geselecteerd.

Voor vertrek ontvangt u bij uw reispapieren een voucher/betalingsbewijs dat u dient in te wisselen bij de skischool/verhuurder. Wij adviseren u zich direct op de aankomstdag bij de skischool aan te melden dit om wacht tijden zoveel mogelijk te voorkomen. Meestal wordt voor het huren van de spullen ter plaatse een borg verlangd. Het afgeven van een legitimatie bewijs of gelden is dan voldoende. Het wijzigen van uw skipakket is tegen wijzigingskosten mogelijk of gratis als u het flexpakket heeft afgesloten. Wijzigingen in uw bestelling zijn realiseerbaar tot 1 week voor vertrek.

Spelregels, geen skimogelijkheden& skipakket gelden terug!

Indien de skischool aangeeft dat er geen skimogelijkheden zijn dan krijgt u de gelden van de reeds betaalde skipakketten retour. Echter, u bent te allen tijde verplicht zich met uw voucher bij de skischool te melden. Zonder deze aanmelding is er geen recht op restitutie.

Informatie voor automobilisten Tsjechië

Tsjechië heeft een netwerk van wegen en snelwegen van goede kwaliteit met een zichtbare markering. De verkeersvoorschriften in Tsjechië vertonen geen belangrijke verschillen ten opzichte van verkeersvoorschriften in andere Europese landen. Het is verplicht een autogordel op de voorbank te gebruiken. In Tsjechië geldt een volledig alcoholverbod voor verkeersdeelnemers. Sinds 1 juni 2006 is het verplicht te allen tijde met verlichting te rijden. Bellen is alleen hands free toegestaan en radar detectors zijn verboden. Bij de benzinestations kunt u alle soorten loodvrije benzine, gas en diesel verkrijgen.

Winterbanden

In enige delen in Tsjechië is het rijden met winterbanden verplicht. Met een verkeersbord wordt u hierop geattendeerd.

Snelheidslimieten in Tsjechië zijn

 • binnen de bebouwde kom 50 km per uur
 • buiten de bebouwde kom 90 km per uur
 • op de snelwegen 130 km per uur

De verplichte documenten voor automobilisten zijn

 • kentekenbewijs
 • een geldig rijbewijs
 • een goede autoverzekering (groene kaart) die minimaal geldig is voor de periode van uw verblijf in Tsjechië
 • een tolvignet Tsjechië (zie toelichting)
Een tolvignet behoeft u alleen aan te schaffen indien u gebruik maakt van de snelweg. Deze is in drie uitvoeringen te koop bij de Tsjechische grens en benzinestations. Een vignet voor 7 dagen kost 220,-- CZK (ca. € 8,50). Een vignet voor 3 maanden kost 330,-- CZK (ca. € 13,--). De controle door de Tsjechische politie is streng. Vergeet niet een evt. oud tolvignet te verwijderen en het kenteken op het vignet te vermelden.

Snelwegen

Autosnelwegen en hoofdwegen zijn goed in Tsjechië. De belangrijkste autosnelweg loopt van de Duits-Tsjechische grens bij Waidhaus via Praag en Brno naar Bratislava. Hierdoor rijdt u vanaf Arnhem in 7 uur naar Praag. Files komen in Tsjechië zelden voor. Wel kan het op de rondweg van Praag in het weekeinde soms erg druk zijn. Via www.routenet.nl kunt u een prima route advies naar uw bestemming raadplegen. Tsjecho Reizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van eigen vervoer naar de wintersportbestemming.

Reisdocumenten

Sinds 1 mei 2004 is Tsjechië lid van de Europese Unie. Hierdoor is het voor Nederlanders mogelijk te reizen met een identiteitskaart naar Tsjechië. Een paspoort is niet langer noodzakelijk. Deelnemers die de Nederlandse nationaliteit niet bezitten moeten zich voor informatie betreffende benodigde grensdocumenten wenden tot de ambassade van hun land. Tsjecho Reizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit ontbrekende of ongeldige grensdocumenten.

Uitvoerige informatie kunt u krijgen bij de ambassade van de Tsjechische Republiek in Den Haag tel.nr. is: 070-3130031.

Taal

De officiële taal is het Tsjechisch. De oudere generatie spreekt aardig Duits, de jongeren spreken Engels, Duits of andere talen.

Geld en cheques

Geld wisselen kunt u bij de grens, bij banken en wisselkantoren in het land. Invoer van Tsjechisch geld is toegestaan. Pinautomaten vindt u in alle grotere steden en in de grootste skicentra. Eurocheques en creditkaarten worden op dit moment bijna overal geaccepteerd. De gemiddelde koers is: 100,00 CZK = € 3,60

Telefoneren

Het netnummer van Tsjechië is 00420 het abonnee nummer dient u te kiezen zonder de eerste nul. Belt u vanuit Tsjechië naar Nederland dan dient u het netnummer 0031 te kiezen en het abonnee nummer wederom zonder de eerste 0. U kunt het voordeligst telefoneren vanuit het postkantoor of de openbare telefooncel.

Belangrijke telefoonnummers in Tsjechië zijn

Alarm Centrale 112
Politie 158
Ambulance 155
Brandweer 150

Nederlandse ambassade in Tsjechië

Nederlandse Ambassade
Gotthartska 6/27
160 00 Praha 6
Tel.: 00420-233015200
Fax.: 00420-233015254
Web: www.mzv.cz/hague
E-mail: nlgovpra@ti.cz

Tsjechische Ambassade in Nederland

Tsjechische Ambassade
Paleisstraat 4
2514 JA DEN HAAG
Tel. +31(0)70 3130031
Fax : +31(0)70 3563349
Web : www.mzv.cz/hague
E-mail: hague@embassy.mzv.cz

Het Tsjechisch bureau voor Toerisme

Gatwickstraat 11
1043 GL Amsterdam
web: www.czechtourism.com

Openingstijden

Postkantoren: 08.00 - 18.00 uur
Banken: 08.00 - 16.00 uur
Winkels: 08.00 - 18.00 uur ('s zaterdags 08.00 - 12.00 uur).
Grotere supermarkten zijn vaak dagelijks geopend tot 20.00 of 22.00 uur.

Thuisblijvers

Laat bij familieleden, vrienden of buren het adres en telefoonnummer van uw vakantieverblijf achter, zodat men u altijd weet te vinden indien dit nodig mocht zijn. Laat tevens het telefoonnummer achter van Tsjecho Reizen, wij weten precies waar u bent.

Eten

In vrijwel ieder restaurant staan schnitzel en biefstuk op het menu. Ook zult u overal goulash tegenkomen. Als bijgerecht kunt u altijd knedliky (aardappel/meel knoedels), patat frites of gekookte aardappels verkrijgen. Iedere streek heeft zijn specialiteiten. Gebakken kaas is een veelvoorkomend en smakelijk gerecht en in de visrijke gebieden zijn forel en karper volop verkrijgbaar. In de bergen treft u in de menukaart diverse wildgerechten in de menukaart aan. Verse groenten zijn schaars echter een gemengde salade kunt u overal bestellen.

Voordelige prijzen

Tsjechië is nog steeds voordelig!

Voor een pilsje (halve liter) betaalt u ongeveer 20 a 25 kc (= € 1,00). Dat is nog eens leuk apres skiën in Tsjechië! Ook voor de prijs van het eten hoeft u geen moeite te doen en zelf te gaan koken. Voor 150,--/200-- kc (= € 6,--) geniet u al een drie gangen menu. Het is in Tsjechië wel gebruikelijk fooi te geven. Wij adviseren een percentage van 10% te handhaven.

Onderstaande punten maken onverbrekelijk deel uit van onze reserveringsvoorwaarden vermeldt op deze site:

Voorwaarden kortingen en toeslagen

Veel hotels en pensions geven kinderkortingen. Kinderkorting is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen en is alleen van toepassing, als kinderen op de kamer of in het appartement met 2 volwassenen verblijven. Er wordt bij de berekening ervan uitgegaan dat kinderen de extra bedden benutten. Korting op korting is niet van toepassing. Kinderen tot 2 jaar verblijven meestal gratis. Wanneer een kind gratis verblijft wordt er € 35,- administratiekosten in rekening gebracht. Over het algemeen dient u het kinderbedje zelf mee te nemen. Indien kinderen ouder als 2 jaar geheel gratis verblijven dan hebben ze geen recht op een eigen bed indien niet anders is aangegeven. De hoogte van de korting kan per leeftijd en per soort kamer verschillen. De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend. Kortingen die gegeven worden aan volwassenen en kinderen zijn niet altijd van toepassing op de halfpension toeslag. Bij reservering van een één persoonskamer is een toeslag van toepassing. Indien niet de maximale capaciteit bedden op een kamer bezet worden gedurende hoogseizoenweken dan kan hiervoor een toeslag leeg bed verlangd worden. Bij diverse hotels en pensions is groepskorting van toepassing. Bij diverse hotels en pensions dient u ter plaatse verplicht een toeslag voor het kerst en/of oud en nieuw diner te betalen. De exacte toeslag kunt u per accommodatie terugvinden in de omschrijving.

Parkeerkosten

Diverse accommodaties beschikken over betaalde parkeergelegenheid voor de auto. Wij kunnen u echter geen exacte (c.q. bindende) informatie verstrekken met betrekking tot het bedrag, dat u dient te betalen voor het gebruik van een parkeerplaats. Deze kosten worden vastgesteld door de accommodatieverschaffer of gemeente en hierop hebben wij geen invloed. Parkeren geschiedt altijd op eigen risico.

Wijzigen van de overeenkomst

Bij reservering dient u op te geven of u een bepaalde voorkeur heeft, een huisdier meeneemt of bepaalde diensten wenst. Besluit u in een later stadium dat er iets geregeld moet worden dan berekenen wij hiervoor € 20,-- wijzigingskosten. Wijzigingen in de overeenkomst met vertrek binnen 1 week worden door onze organisatie niet gerealiseerd. Wijzigingskosten kunt u voorkomen door het flex pakket bij boeking af te sluiten (€ 8, zie voorwaarden).

Tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode van de gereserveerde accommodatie kunt u van accommodatie wijzigen.

LET WEL: De hieraan verbonden kosten bedragen € 50,--. Indien u binnen 6 weken voor vertrek wenst te wijzigen, dan wordt dit als annulering beschouwd en zijn de annuleringsvoorwaarden onverminderd van kracht.

Ligging woningen

Veel van onze vakantiewoningen zijn geselecteerd op een landelijke ligging. In Tsjechië bestaat een dorp soms maar uit 5 of 10 huizen. Tevens kan het zijn dat uw mobiele telefoon niet overal werkt en dat de winkels niet altijd op loopafstand bereikbaar zijn. Indien niet anders vermeld kunt u direct bij de woning parkeren.

Interieur woningen/appartementen

Alle woningen en appartementen zijn veelal eigendom van particulieren dus naar eigen smaak ingericht in de stijl van het land. De bedden kunnen in Tsjechië vaak iets harder zijn dan uw gewend bent. Bij melding van bewoning van een verdieping of een gedeelte dan kan het overige gedeelte bewoond zijn door de eigenaar. Het kan nog wel eens voorkomen dat woningen voor westerse maatstaven wat eenvoudig zijn, in dat geval hanteren wij in de beschrijving de term standaard/eenvoudig. Bij een smaakvolle inrichting kunt u een leuke inrichting met spulletjes van de eigenaar verwachten. Een luxe en topbestemming is een volledig, naar westerse maatstaven, ingerichte accommodatie. In het algemeen is het aantal stoelen dat aanwezig is in de woning niet toereikend voor het maximaal toegestane aantal personen. Als er een TV aanwezig is, dan kunt u alleen Tsjechische zenders ontvangen. Bij TV met satelliet ontvangst kunnen ook Duitse en Oostenrijkse zenders ontvangen worden. Een sauna kan tegen een kleine vergoeding gebruik worden. De accommodaties beschikken uiteraard over sanitaire voorzieningen zoals o.a. toilet, douche en/of bad en wastafel.

Hotels en Pensions

Het kan voorkomen dat de wisseling van handdoeken niet iedere dag plaatsvindt. Wij adviseren u daarom enkele handdoeken zelf mee te nemen. Bedverschoning vindt in principe één keer per week plaats. Bij de wat duurdere hotels is de bedverschoning vaker. Restaurant- of gezamenlijke ruimtes zijn niet 24 uur per dag geopend. U kunt bij de receptie of eigenaar informatie verkrijgen over de exacte openingstijden.

Verzorging

Logies - Verzorging van alleen logies.

Logies en ontbijt - De verzorging begint met het ontbijt op de tweede dag in uw hotel en eindigt met het ontbijt op de vertrekdag.

Halfpension - U geniet ontbijt en diner. Deze begint met het diner op de aankomstdag en eindigt met het ontbijt op de vertrekdag.

Kinderbedje

In de beschrijvingen van de accommodaties staat aangegeven of er een kinderbedje aanwezig is of dat er een kinderbedje aangevraagd kan worden. Indien mogelijk zal de eigenaar voor u een kinderbedje (meestal tegen een kleine vergoeding) plaatsen. Het bedlinnen voor een kinderbedje dient u zelf mee te nemen.

Vervoer per sneeuwscooter naar de accommodatie (sneeuw transfer)

Enige accommodaties uit ons aanbod hebben een dusdanige ligging (op de berg, piste) dat bij aankomst het vervoer van de bagage en reizigers naar de accommodatie, per sneeuwscooter noodzakelijk is. Er kunnen hiervoor vervoerskosten in rekening worden gebracht. Het tarief hiervoor verschilt per accommodatie.

Indien dit het geval is dan wordt dit bij de accommodatie aangegeven
Het verloop van de aankomstprocedure staat in uw reispapieren vermeld. Wij adviseren u deze bestemmingen niet te reserveren in geval van aanwezigheid van baby’s en mensen die slecht ter been zijn.

Gebruik faciliteiten

Bij veel accommodaties kunt u gebruik maken van bepaalde faciliteiten zoals b.v. een zwembad, sauna, stoombad, fitnessruimte e.d. Dit wil echter niet zeggen dat deze faciliteiten 24 uur per dag geopend zijn en gratis beschikbaar zijn. Informeer altijd ter plaatse naar de mogelijkheden en openingstijden. Bovendien is het doorgaan ervan afhankelijk van belangstelling. Ook kan het voorkomen dat bijvoorbeeld een winkel of restaurant (nog) niet open is, om enige reden niet benut kan worden of dat faciliteiten na het verschijnen van deze brochure verkocht of verpacht zijn aan derden. Onze organisatie is niets aan te rekenen m.b.t. foto’s, folders en ander voorlichtingsmateriaal, voor zover door derden uitgegeven.

Favorieten

Een greep uit ons aanbod in Tsjechië!

Boek nu uw favoriete vakantie bestemming in Tsjechië en geniet van een heerlijke vakantie!

Hotel Bohemia
8.8
Hotel Bohemia
 • Hotel
 • ZM907
 • Boheemse woud
 • Zelezna Ruda - Spicak
 • Prijs per persoon per nacht HP
Direct naast stoeltjeslift! Grosse Ärber op 7 km! Hotel Bohemia heeft de beste ligging van alle hotels in Zelezna Ruda. Het is direct naast de nieuwe stoeltjeslift gelegen midden in skicentrum Zelezna Ruda-Spicak, op 840 m hoogte. Skischool en skihuur ter plaatse. In de directe omgeving van hotel Bohemia treft u ongeveer 30 km pistes aan en meer da ...
 • Prijs inclusief halfpension
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting 3/4/5 e persoon
2 pers. Appartement
2 pers. Appartement
 • Vakantiehuis
 • TBG947
 • Reuzengebergte
 • Rokytnice nad Jizerou
 • Prijs per week
400 meter van de piste! Rokytnice nad Jizerou is een langgerekt dorpje bestaat uit twee ski arealen "Horni Domky" en "Studenov". Met de twee arealen Horni Domky en Studenov is skigebied Rokytnice nad Jizerou, één van de grootste en bekendste wintersportplaatsen van Tsjechië. In areaal Horni Domky kunt u afdalen op zowel ...
 • Gratis WIFI
7 pers. vakantiehuis
7 pers. vakantiehuis
 • Vakantiehuis
 • TBG517
 • Reuzengebergte
 • Dolce u Trutnova
 • Prijs per week
In een klein dorp in het Reuzengebergte staat dit mooie en gezellige vakantiehuis met gedeeltelijk overdekt terras. In de winter zorgt de open haard voor heerlijke warmte, als u terug komt van de skipiste. Skimogelijkheden in Mlade Buky op 9 km, Janske Lazne 12 km of Pec pod Snezkou op 24 km. J ...
29 pers. vakantiehuis Habr
29 pers. vakantiehuis Habr
 • Vakantiehuis
 • RH690
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per week
Topper voor samenreizende gezinnen! Skilift op 250m! Op een uniek plekje, tegen een helling in ski oord Harrachov, staat dit heerlijke vakantiehuis. U geniet van een prachtig uitzicht op de omgeving. Zeer kindvriendelijk! Kinderen kunnen vrij en onbezorgd spelen en sleeën direct bij het huis! Perfecte langlaufmogelijkheden direct bij het huis. Beginn ...
 • Alle kamers privé faciliteiten!
12-16 pers. vakantiehuis Portegies
12-16 pers. vakantiehuis Portegies
 • Vakantiehuis
 • RH688
 • Reuzengebergte
 • Rudnik
 • Prijs per week
Skiresort Cerna Hora Pec (Cerny Dul) op 7 km Sfeervol vakantiehuis in prachtige omgeving! Dit leuke landhuis ligt midden in het Reuzengebergte, slechts 8 km ten oosten van Vrchlabi en 15 km ten westen van Trutnov. De bergachtige en bosrijke omgeving zorgt voor veel wandel- en langlaufplezier. De dichtstbijgelegen grote skicentra Janske Lazne (12 km) en Cerny Dul (7 km) zijn makkelijk b ...

Kinderkorting

Hoge kinderkortingen

Uit ervaring weten wij dat een vakantie met het gezin al duur genoeg is, vandaar dat wij altijd de hoogste kinderkortingen voor u regelen. De gastvrijheid van Tsjechië begint al tijdens het boeken!
Naast onze aantrekkelijke kinderkortingen zijn er ook accommodaties te vinden waar kinderen gratis op de kamer van de ouders verblijven.

In het overzicht hieronder kunt u snel de accommodaties met hoge kinderkortingen vinden, kijk het op uw gemak eens door en boek een (h)eerlijke vakantie naar Tsjechië met uw gezin.

Hotel Fit Fun
6.4
Hotel Fit Fun
 • Hotel
 • RM107
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Veel faciliteiten! Direct aan de (avond) piste! Hotel Fit Fun ligt direct naast de avondpiste Certova Hora met een vierpersoons stoeltjeslift. Vanwege de ideale ligging ten opzichte van de piste en de vele faciliteiten die het hote biedt is het één van de meest geliefde bestemmingen van Harrachov. Skischool en skihuur zijn in en nabij het hotel ...
 • 4=3 (zie bijzonderheden)
 • 7=6 (zie bijzonderheden
 • 14=11 (zie bijzonderheden)
 • Inclusief Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Prijs inclusief halfpension
 • Gratis kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3/4/5 e persoon
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
 • Bij ons 2+2 cat. B Plus
 • Cat B plus met kinderkortingen
Hotel Harmony
8.6
Hotel Harmony
 • Hotel
 • RM118
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Aan de piste! Skiën van en tot de deur! Hotel Harmony is een bekend, luxueus en toonaangevend 4+ sterren hotel in Spindleruv Mlyn. Deze populaire bestemming is zeer geliefd bij het sportieve en internationale publiek en ligt direct naast skipiste Medvedin in gedeelte Bedrichov. Het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn met vele après ski ...
 • Vom 03.02.-10.02. 1x Doppelzimmer mit Zustellbett noch frei
 • Vom 14.01.-19.01. noch frei
 • Gratis WIFI
 • 7=6 (01.01.-08.01.)
 • Kind tot 6 gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Hoge korting 3e/4e/5e pers
 • Vele extra's bij kerst verblijf > 5 nacht
 • Gratis gebruik zwembad
 • Gratis gebruik 2 whirlpools
 • Incl. kerstmenu
 • Incl. uitgebreid oud en nieuw menu
 • Vroegboekkorting
Hotel Adam
7.5
Hotel Adam
 • Hotel
 • RM124
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Veel faciliteiten! Tegenover de pistes! Hotel Adam staat op een mooie plek tegenover de skipistes Svaty Petr en Stoh en kijkt uit op de mooiste vallei van de Giant Mountains "Svatý Petr" (heilige Peter), 950m boven zeeniveau. Skiënd kunt u de pistes van Svaty Petr bereiken. Op 50 meter is de skibushalte. De gunstige ligging van hotel Ad ...
 • 7=6 (02.12.-16.12.)
 • 7=6 (01.01.-21.01.)
 • 7=6 (11.03.-29.03.)
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • 3e/4e/5e in fam.kamer gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Korting extra bed
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis relaxcentrum
 • Gratis WiFi
Hotel Spindlerova Bouda
6.6
Hotel Spindlerova Bouda
 • Hotel
 • RM131
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Snowkids park op 100 m! Direct aan sleebaan! Het luxe hotel Spindlerova Bouda staat op één van de hellingen in Spindleruv Mlyn op 1200 meter hoogte. U verblijft in een nationaal beschermd natuurpark in Tsjechië midden in een prachtig bebost gebied. Voor beginnende skiërs en kinderen zijn er optimale mogelijkheden op 500 meter. Tevens kan e ...
 • Vroegboekkorting 10% (zie bijzonderheden!)
 • Gratis wi-fi
 • Gratis kind tot 6 jaar
 • Korting kind tot 15 jaar
Hotel Bedriska
8.2
Hotel Bedriska
 • Hotel
 • RM147
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!300 m. van piste! Luxe Wellness! Hotel Bedriska is een populaire wintersport bestemming die al jaren ons assortiment siert. Dit luxe, en onlangs deels gerenoveerde hotel staat op een heerlijk rustig plekje in het centrum van Spindleruv Mlyn. U geniet van de tuin van een adembenemend uitzicht op de bergtoppen. Voor het hotel stopt d ...
 • 7=6 (02.12.-26.12.)
 • Gratis sleetjes
 • Hoge korting kind tot 10 jaar
 • Hoge korting extra bed
Wellness Hotel Windsor
8.1
Wellness Hotel Windsor
 • Hotel
 • RM187
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Skiliften op 500m! Veel faciliteiten! Al veel seizoenen vieren veel klanten via Tsjecho Reizen hun vakantie in het prachtige hotel Windsor in Spindleruv Mlyn. Wintersport Hotel Windsor staat midden in het centrum op een helling naast hotel Praha (RM173). Zowel lopend als per gratis skibus is er een goede bereikbaarheid naar de pistes. D ...
 • 7=6 (27.01.-03.02.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • 1 uur per dag gratis wellness
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Extra bed korting
 • Vroegboekkorting
 • Gratis wi-fi
Hotel Snezka
7.4
Hotel Snezka
 • Hotel
 • RM201
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Skiën op 100m! Snežka Felicity Hotel heeft een charmante architectuur en behoort tot de meest opmerkelijke gebouwen in Spindleruv Mlyn. Vanuit het hotel geniet u een geweldig uitzicht op het Reuzengebergte, het dorp en de pistes van Medvedín Hotel Snezka ligt net boven de eveneens populaire hotels Praha (RM173) ...
 • Incl. Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • 7=6
 • Kind tot 4 gratis
 • Korting kind tot 11
 • Vroegboekkorting
Wellness Hotel Harrachovka
6.1
Wellness Hotel Harrachovka
 • Hotel
 • RM238
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!200 meter van de lift! Relaxcentrum! Wellness hotel Harrachovka staat midden in het centrum van Harrachov op 200 m afstand van de stoeltjeslift naar de Certova hora. Goed onderhouden langlaufloipes bevinden zich op 500 m. Skischool en skihuur op 200 m. Diverse restaurantjes en uitgaansgelegenheden op 200 meter. ...
 • Gratis gebruik zwembad
 • 4=3/7=5 (zie bijz.)
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 incl. krokus
 • Kind tot 10 gratis
 • Hoge korting 3/4/5 persoon
 • Incl. halfpension
 • Met kerst/oud en nieuw menu
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
Hotel Zatisi
8.7
Hotel Zatisi
 • Hotel
 • RM287
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skiën van de deur! Liften op 500m! Faciliteiten! Hotel Zatisi is één van de meest luxe bestemmingen van Spindleruv Mlyn. Op een zonnige en heerlijke plek gelegen slechts 500 m van skigedeelte Svaty Petr en 300 m van skigedeelte Stoh. Skiën van de deur naar areaal Svaty Petr is bij goede sneeuw omstandigheden mogelijk. Het andere areaal Medvedin ...
 • 7=6 (10.03.-29.03.)
 • 14=12 (02.12.-31.03.)
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Prijs incl. halfpension
 • Kind tot 7 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting 3e/4e/5e/6e op kamer
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
 • 02.01./26.03. Uur gratis bowlen
 • 02.01.- 26.03. 1 uur gratis wellness per kamer in hotel Windsor (bij verblijf >7 nachten)
Hotel Harrachov Inn
6.9
Hotel Harrachov Inn
 • Hotel
 • RM329
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Topligging! Slechts 50 m van de stoeltjeslift! Hotel Harrachov Inn heeft werkelijk een perfecte centrale ligging, 50 m van de stoeltjeslift naar Cerna Hora, direct aan de voet van de bekende springschansen. Het gezellige dorpscentrum met winkels en uitgaansmogelijkheden is op 100 meter afstand. Skilessen voor de allerkleinsten worden direct acht ...
 • Gratis wi-fi
 • Prijs incl. halfpension
 • Korting kind tot 6 jaar
 • Hoge korting kind tot 16 jaar
 • Vroegboekkorting
Hotel Palace
6.1
Hotel Palace
 • Hotel
 • RM337
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Veel faciliteiten! Hotel Palace, staat midden in Spindleruv Mlyn net boven hotel Snezka (RM201) ongeveer150 m van het gezellige centrum. U geniet van een mooi uitzicht over het grootste skioord van Tsjechië. Via de skipiste Krakonos op 200 m afstand bereikt u ski areaal Svaty Petr. Areaal Medvedin is op ca. 800 m afs ...
 • Krokus aankomst 25.02!
 • Goede kinderkortingen
 • Prijs incl. halfpension
 • Prijs inclusief Kerst en Oud en Nieuw menu
 • Gratis kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3/4/5e persoon
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis wi-fi in de lobby bar
Wellness Hotel Svornost
6.9
Wellness Hotel Svornost
 • Hotel
 • RM343
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Veel (wellness) faciliteiten! Zeer voordelig! Het rustig gelegen Wellness hotel Svornost staat op een heerlijke plek aan de bosrand. Wintersport Wellness hotel Svornost biedt veel faciliteiten en heeft een wellness centrum. De vierpersoons stoeltjeslift is bereikbaar op 600 m afstand van het hotel. Het centrum van Harrachov met gezellige uitga ...
 • Bij ons familiekamers plus
 • Gratis Wi-Fi! (zie bijz)
 • 4=3 (02.01.-27.01.)
 • 7=6 (02.01.-27.01.)
 • 14=11 (02.01.-27.01.)
 • 5=4 (27.01.-03.03.)
 • 7=6 (27.01.-03.03.)
 • 5=4 (03.03.-31.03.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • 14=11 (03.03.-31.03.)
 • Interbus halte op 150 m
 • Inclusief halfpension
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Gratis kind tot 15
 • Korting op extra bed
 • Vroegboekkorting 10%
Hotel Astra
6.8
Hotel Astra
 • Hotel
 • RM421
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!2016 gerenoveerd! 400 meter van skipiste! Hotel Astra staat vlakbij het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn in gedeelte Bedrichov. Ideale centrale ligging want beide skicentra Svaty Petr en Medvedin zijn makkelijk bereikbaar. Svaty Petr op 1000 m en Medvedin via de lift bij hotel Harmony op 400 meter. Ook per skibus (gratis vervoer) zijn ...
 • 24.02.-03.03. nu 7=6!
 • 4=3 (02.12.-23.12.)
 • Incl. kerst/oud en nieuw menu
 • Inclusief halfpension
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • 3e/4e/5e fam. kamer gratis!!
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis gebruik zwembad
 • Gratis WIFI
Hotel Horal
8.4
Hotel Horal
 • Hotel
 • RM492
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Skischool/lift voor de deur! Faciliteiten! Weer een topper in Spindleruv Mlyn! Orea Hotel Horal is een groot viersterrenhotel met veel faciliteiten. Het ligt mooi en rustig op een hoogte van 900 meter. U geniet van het hotel van een prachtig uitzicht over Spindleruv Mlyn. Dit grootste skigebied ligt 1310 meter boven zeeniveau. Ski areaal Sva ...
 • 14=11 (02.12.-20.12.)
 • 14=11 (18.03.-31.03.)
 • 7=6 (02.12.-20.12.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • Gratis Wi-Fi
 • Prijs incl. animatieprogramma voor kinderen (22.12.-31.03.)
 • Prijs inclusief halfpension
 • Prijs incl. Kerstmenu
 • Prijs incl. Oud en nieuw menu
 • Gratis kind tot 6 jaar
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 18 jaar in familiekamer
 • Korting op extra bed
 • Vroegboekkorting tot 45 dagen voor aank. 5%
 • Vroegboekkorting tot 90 dagen voor aank. 10%
 • Midweek actie 20% (zie bijzonderheden en kortingscode)!
 • korting op relaxbehandelingen
Hotel Lenka
6.0
Hotel Lenka
 • Hotel
 • RM501
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Topligging, direct aan de piste! Het leuke wintersport hotel Lenka heeft werkelijk een topligging direct aan de piste van Svaty Petr. Skiën tot aan de deur! Skigedeelte Stoh, geschikt voor met name de gevorderde skiërs, is te bereiken op ca. 800 m. De gunstige ligging van deze accommodatie maakt het een perfecte vakantieplek voo ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (za-za)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 jaar gratis
 • Korting kind tot 15 jaar
 • Korting extra bed
Hotel Alpsky
7.9
Hotel Alpsky
 • Hotel
 • RM578
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
200 meter van Svaty Petr! Relaxcentrum! Hotel Alpsky staat op een mooie plek met uitzicht op de piste van Sv. Petr. En heeft een wellness centrum waar u volledig tot rust kunt komen. De ligging is ideaal want u zit op slechtst 200 meter van skiareaal Svaty Petr en 700 meter van het bruisende centrum van Spindleruv Mlyn. Daarnaast is het m ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (met boekingscode)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 gratis
 • Korting kind tot 15
 • Korting 3e persoon
Hotel Janosik
7.7
Hotel Janosik
 • Hotel
 • RM808
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Ideale ligging! Hromovka lift op 200 m (in verbinding met Svaty Petr) Hotel Janosik ligt ideaal vlakbij het centrum van Spindleruv Mlyn, 200 meter van de Hromovka lift. Deze lift staat in verbinding met de pistes van areaal Svaty Petr. Het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn bereikt u op 400 meter. Per gratis skibus vervoer kunt u tevens ski areaal Medvedin makkelij ...
 • 30.12.-06.01 voordelige 6 pers. fam. vrij!
 • Gratis Wi-Fi
 • Prijsknaller
 • Kind tot 3 jaar gratis
 • Korting kind tot 15 jaar
Hotel Sklar
7.8
Hotel Sklar
 • Hotel
 • RM829
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Stoeltjeslift op 600m! Veel faciliteiten! Hotel Sklar is één van de modernste en van alle comfort voorzien hotel van Harrachov en biedt veel faciliteiten. Hotel Sklar is vooral bekend door uitgebreide Relax & Care centrum. Het staat op een mooie plek in een bosrijke omgeving slechts 5 minuten lopen van het centrum van Harrachov. Hotel Skl ...
 • Gratis WIFI
 • Interbuspendel stopt op 150 m
 • Prijs incl. kidsanimatie
 • Korting extra bed
 • Hoge korting kind tot 12
 • Vroegboekkorting
 • 10% korting op relaxbehandelingen
Hotel Svaty Hubert
8.7
Hotel Svaty Hubert
 • Hotel
 • WM765
 • Ertsgebergte
 • Bozi Dar - Klinovec
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skilift op 150 m! Midden in Bozi Dar! Hotel Svaty Hubert staat in het centrum van Bozi Dar een skigebied met 1 stoeltjeslift, 7 sleepliften en in totaal 8 km aan afdalingen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich al op 150 m. Vlakbij het hotel is ook een snowboardpark. Skicentrum Klinovec is al op 3 km afstand bereikbaar. Tussen Bozi- ...
 • Prijs inclusief halfpension
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • 7=5
 • Gratis WIFI
Hotel Praha
5.8
Hotel Praha
 • Hotel
 • WM769
 • Ertsgebergte
 • Bozi Dar - Klinovec
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Skilift achter het hotel! Hotel Praha is het mooiste hotel wat u in skicentrum Bozi Dar / Klinovec kunt vinden. Let wel! De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich direct achter hotel Praha. Het grote skicentrum Klinovec bevindt zich al op 2 km afstand. Tussen Bozi-Dar en Klinovec is een regelmatige skibusverbinding. Bozi Dar ...
 • Prijs inclusief halfpension
 • Korting kind tot 6 jaar 100%
 • Korting kind tot 12 jaar 50%
 • Korting 3/4/5/6 e persoon 30%

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Hotel Fit Fun
6.4
Hotel Fit Fun
 • Hotel
 • RM107
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Veel faciliteiten! Direct aan de (avond) piste! Hotel Fit Fun ligt direct naast de avondpiste Certova Hora met een vierpersoons stoeltjeslift. Vanwege de ideale ligging ten opzichte van de piste en de vele faciliteiten die het hote biedt is het één van de meest geliefde bestemmingen van Harrachov. Skischool en skihuur zijn in en nabij het hotel ...
 • 4=3 (zie bijzonderheden)
 • 7=6 (zie bijzonderheden
 • 14=11 (zie bijzonderheden)
 • Inclusief Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Prijs inclusief halfpension
 • Gratis kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3/4/5 e persoon
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
 • Bij ons 2+2 cat. B Plus
 • Cat B plus met kinderkortingen
Hotel Harmony
8.6
Hotel Harmony
 • Hotel
 • RM118
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Aan de piste! Skiën van en tot de deur! Hotel Harmony is een bekend, luxueus en toonaangevend 4+ sterren hotel in Spindleruv Mlyn. Deze populaire bestemming is zeer geliefd bij het sportieve en internationale publiek en ligt direct naast skipiste Medvedin in gedeelte Bedrichov. Het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn met vele après ski ...
 • Vom 03.02.-10.02. 1x Doppelzimmer mit Zustellbett noch frei
 • Vom 14.01.-19.01. noch frei
 • Gratis WIFI
 • 7=6 (01.01.-08.01.)
 • Kind tot 6 gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Hoge korting 3e/4e/5e pers
 • Vele extra's bij kerst verblijf > 5 nacht
 • Gratis gebruik zwembad
 • Gratis gebruik 2 whirlpools
 • Incl. kerstmenu
 • Incl. uitgebreid oud en nieuw menu
 • Vroegboekkorting
Hotel Adam
7.5
Hotel Adam
 • Hotel
 • RM124
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Veel faciliteiten! Tegenover de pistes! Hotel Adam staat op een mooie plek tegenover de skipistes Svaty Petr en Stoh en kijkt uit op de mooiste vallei van de Giant Mountains "Svatý Petr" (heilige Peter), 950m boven zeeniveau. Skiënd kunt u de pistes van Svaty Petr bereiken. Op 50 meter is de skibushalte. De gunstige ligging van hotel Ad ...
 • 7=6 (02.12.-16.12.)
 • 7=6 (01.01.-21.01.)
 • 7=6 (11.03.-29.03.)
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • 3e/4e/5e in fam.kamer gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Korting extra bed
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis relaxcentrum
 • Gratis WiFi
Hotel Spindlerova Bouda
6.6
Hotel Spindlerova Bouda
 • Hotel
 • RM131
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Snowkids park op 100 m! Direct aan sleebaan! Het luxe hotel Spindlerova Bouda staat op één van de hellingen in Spindleruv Mlyn op 1200 meter hoogte. U verblijft in een nationaal beschermd natuurpark in Tsjechië midden in een prachtig bebost gebied. Voor beginnende skiërs en kinderen zijn er optimale mogelijkheden op 500 meter. Tevens kan e ...
 • Vroegboekkorting 10% (zie bijzonderheden!)
 • Gratis wi-fi
 • Gratis kind tot 6 jaar
 • Korting kind tot 15 jaar
Wellness Hotel Olympie
7.4
Wellness Hotel Olympie
 • Hotel
 • RM172
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Mooi wellness! Liften op 500m! Snowtubing! Hotel Olympie is een zeer gewilde wintersport bestemming in Tsjechië en staat op een zonnig plekje, 500 m van skiareaal Svaty Petr, 200 m van skiareaal Stoh en 800 m van het centrum. Prima gratis skibus verbinding naar de skipistes en het centrum van dit wintersport plaatsje. Alle skiliften van Sva ...
 • 7=6 (02.12.-22.12.)
 • 7=6 (06.01.-20.01.)
 • 7=6 (03.03.-18.03.)
 • Hoge (kinder)kortingen
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 14 jaar
 • 3e/4e op fam. gratis
 • Korting 3/4/5 e persoon
 • Vroegboekkorting 10%
 • Incl. Oud en Nieuw menu
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang tot wellness
 • Gratis toegang zwembad/whirlpool
Wellness Hotel Praha
7.9
Wellness Hotel Praha
 • Hotel
 • RM173
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!In het centrum! Buitenwhirlpool! Silver rock bar! Al veel seizoenen heeft Tsjecho Reizen dit prachtige en meest luxueuze Wellness hotel Praha in Spindleruv Mlyn onder contract. Dit wintersport Wellness en Family hotel Praha staat midden in het centrum op een helling naast hotel Windsor (RM187). Zowel lopend als per gratis skibus is er een goede ber ...
 • Gratis Wi-Fi
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Korting 3de persoon
 • 3e/4e op fam. kamer gratis
 • 2 uur per dag gratis wellness
 • Vroegboekkorting 10%
Wellness Hotel Windsor
8.1
Wellness Hotel Windsor
 • Hotel
 • RM187
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Skiliften op 500m! Veel faciliteiten! Al veel seizoenen vieren veel klanten via Tsjecho Reizen hun vakantie in het prachtige hotel Windsor in Spindleruv Mlyn. Wintersport Hotel Windsor staat midden in het centrum op een helling naast hotel Praha (RM173). Zowel lopend als per gratis skibus is er een goede bereikbaarheid naar de pistes. D ...
 • 7=6 (27.01.-03.02.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • 1 uur per dag gratis wellness
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Extra bed korting
 • Vroegboekkorting
 • Gratis wi-fi
Hotel Snezka
7.4
Hotel Snezka
 • Hotel
 • RM201
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Skiën op 100m! Snežka Felicity Hotel heeft een charmante architectuur en behoort tot de meest opmerkelijke gebouwen in Spindleruv Mlyn. Vanuit het hotel geniet u een geweldig uitzicht op het Reuzengebergte, het dorp en de pistes van Medvedín Hotel Snezka ligt net boven de eveneens populaire hotels Praha (RM173) ...
 • Incl. Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • 7=6
 • Kind tot 4 gratis
 • Korting kind tot 11
 • Vroegboekkorting
Wellness Hotel Harrachovka
6.1
Wellness Hotel Harrachovka
 • Hotel
 • RM238
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!200 meter van de lift! Relaxcentrum! Wellness hotel Harrachovka staat midden in het centrum van Harrachov op 200 m afstand van de stoeltjeslift naar de Certova hora. Goed onderhouden langlaufloipes bevinden zich op 500 m. Skischool en skihuur op 200 m. Diverse restaurantjes en uitgaansgelegenheden op 200 meter. ...
 • Gratis gebruik zwembad
 • 4=3/7=5 (zie bijz.)
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 incl. krokus
 • Kind tot 10 gratis
 • Hoge korting 3/4/5 persoon
 • Incl. halfpension
 • Met kerst/oud en nieuw menu
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
Hotel Zatisi
8.7
Hotel Zatisi
 • Hotel
 • RM287
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skiën van de deur! Liften op 500m! Faciliteiten! Hotel Zatisi is één van de meest luxe bestemmingen van Spindleruv Mlyn. Op een zonnige en heerlijke plek gelegen slechts 500 m van skigedeelte Svaty Petr en 300 m van skigedeelte Stoh. Skiën van de deur naar areaal Svaty Petr is bij goede sneeuw omstandigheden mogelijk. Het andere areaal Medvedin ...
 • 7=6 (10.03.-29.03.)
 • 14=12 (02.12.-31.03.)
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Prijs incl. halfpension
 • Kind tot 7 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting 3e/4e/5e/6e op kamer
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
 • 02.01./26.03. Uur gratis bowlen
 • 02.01.- 26.03. 1 uur gratis wellness per kamer in hotel Windsor (bij verblijf >7 nachten)
Hotel Skicentrum
6.6
Hotel Skicentrum
 • Hotel
 • RM294
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Topligging! Stoeltjeslift 100 m! In het centrum! Hotel Skicentrum bevindt zich midden in het centrum van wintersportplaats Harrachov en is één van de populairste en bekendste hotels met de beste wintersport ligging. Ideaal gelegen want de gezellige winkelstraat van Harrachov en alle skiliften zijn lopend bereikbaar. De eerste skilift is al op 10 ...
 • Prijs inclusief halfpension
 • Bij boeken All Inclusive mogelijk
 • Gratis kind tot 3 jaar
 • Hoge korting kind tot 12
 • Extra bed korting
 • Vroegboekkorting 10% (zie bijzonderheden)
 • Korting > 7 nachten 15 % (zie bijz.)
Hotel Harrachov Inn
6.9
Hotel Harrachov Inn
 • Hotel
 • RM329
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Topligging! Slechts 50 m van de stoeltjeslift! Hotel Harrachov Inn heeft werkelijk een perfecte centrale ligging, 50 m van de stoeltjeslift naar Cerna Hora, direct aan de voet van de bekende springschansen. Het gezellige dorpscentrum met winkels en uitgaansmogelijkheden is op 100 meter afstand. Skilessen voor de allerkleinsten worden direct acht ...
 • Gratis wi-fi
 • Prijs incl. halfpension
 • Korting kind tot 6 jaar
 • Hoge korting kind tot 16 jaar
 • Vroegboekkorting
Hotel Palace
6.1
Hotel Palace
 • Hotel
 • RM337
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Veel faciliteiten! Hotel Palace, staat midden in Spindleruv Mlyn net boven hotel Snezka (RM201) ongeveer150 m van het gezellige centrum. U geniet van een mooi uitzicht over het grootste skioord van Tsjechië. Via de skipiste Krakonos op 200 m afstand bereikt u ski areaal Svaty Petr. Areaal Medvedin is op ca. 800 m afs ...
 • Krokus aankomst 25.02!
 • Goede kinderkortingen
 • Prijs incl. halfpension
 • Prijs inclusief Kerst en Oud en Nieuw menu
 • Gratis kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3/4/5e persoon
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis wi-fi in de lobby bar
Wellness Hotel Svornost
6.9
Wellness Hotel Svornost
 • Hotel
 • RM343
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Veel (wellness) faciliteiten! Zeer voordelig! Het rustig gelegen Wellness hotel Svornost staat op een heerlijke plek aan de bosrand. Wintersport Wellness hotel Svornost biedt veel faciliteiten en heeft een wellness centrum. De vierpersoons stoeltjeslift is bereikbaar op 600 m afstand van het hotel. Het centrum van Harrachov met gezellige uitga ...
 • Bij ons familiekamers plus
 • Gratis Wi-Fi! (zie bijz)
 • 4=3 (02.01.-27.01.)
 • 7=6 (02.01.-27.01.)
 • 14=11 (02.01.-27.01.)
 • 5=4 (27.01.-03.03.)
 • 7=6 (27.01.-03.03.)
 • 5=4 (03.03.-31.03.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • 14=11 (03.03.-31.03.)
 • Interbus halte op 150 m
 • Inclusief halfpension
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Gratis kind tot 15
 • Korting op extra bed
 • Vroegboekkorting 10%
Hotel Esprit
6.2
Hotel Esprit
 • Hotel
 • RM407
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skiliften op 600m! Skibushalte op 400m! Dit uitstekende hotel Esprit, vindt u in het grootste en bekendste skicentrum van Tsjechië – Spindleruv Mlyn. De rustige en romantische ligging van dit sfeervolle hotel maakt deze bestemming favoriet. Op 500 m bevinden zich de Stoh skiliften, skischool en pistes met avondverlichting! De pistes va ...
 • Krokus Prijsknaller
 • Incl. Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • Incl. HP
 • 7=5 (16.12.-23.12.; 02.01.-27.01. en 24.02.-30.03!!!)
 • 7=6 (27.01.-24.02.)
 • 4=3 (16.12.-23.12.; 02.01.-27.01. en 10.03.-30.03.)
 • Vroegboekkorting 10% (zie bijz.)
 • Gratis kind tot 7 (extra bed)
 • Korting kind tot 13 extra bed
 • Korting kind tot 16 extra bed
 • Gratis WIFI in hoofdgebouw
Hotel Astra
6.8
Hotel Astra
 • Hotel
 • RM421
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!2016 gerenoveerd! 400 meter van skipiste! Hotel Astra staat vlakbij het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn in gedeelte Bedrichov. Ideale centrale ligging want beide skicentra Svaty Petr en Medvedin zijn makkelijk bereikbaar. Svaty Petr op 1000 m en Medvedin via de lift bij hotel Harmony op 400 meter. Ook per skibus (gratis vervoer) zijn ...
 • 24.02.-03.03. nu 7=6!
 • 4=3 (02.12.-23.12.)
 • Incl. kerst/oud en nieuw menu
 • Inclusief halfpension
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • 3e/4e/5e fam. kamer gratis!!
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis gebruik zwembad
 • Gratis WIFI
Hotel Horal
8.4
Hotel Horal
 • Hotel
 • RM492
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Skischool/lift voor de deur! Faciliteiten! Weer een topper in Spindleruv Mlyn! Orea Hotel Horal is een groot viersterrenhotel met veel faciliteiten. Het ligt mooi en rustig op een hoogte van 900 meter. U geniet van het hotel van een prachtig uitzicht over Spindleruv Mlyn. Dit grootste skigebied ligt 1310 meter boven zeeniveau. Ski areaal Sva ...
 • 14=11 (02.12.-20.12.)
 • 14=11 (18.03.-31.03.)
 • 7=6 (02.12.-20.12.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • Gratis Wi-Fi
 • Prijs incl. animatieprogramma voor kinderen (22.12.-31.03.)
 • Prijs inclusief halfpension
 • Prijs incl. Kerstmenu
 • Prijs incl. Oud en nieuw menu
 • Gratis kind tot 6 jaar
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 18 jaar in familiekamer
 • Korting op extra bed
 • Vroegboekkorting tot 45 dagen voor aank. 5%
 • Vroegboekkorting tot 90 dagen voor aank. 10%
 • Midweek actie 20% (zie bijzonderheden en kortingscode)!
 • korting op relaxbehandelingen
Hotel Svaty Hubert
8.7
Hotel Svaty Hubert
 • Hotel
 • WM765
 • Ertsgebergte
 • Bozi Dar - Klinovec
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skilift op 150 m! Midden in Bozi Dar! Hotel Svaty Hubert staat in het centrum van Bozi Dar een skigebied met 1 stoeltjeslift, 7 sleepliften en in totaal 8 km aan afdalingen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich al op 150 m. Vlakbij het hotel is ook een snowboardpark. Skicentrum Klinovec is al op 3 km afstand bereikbaar. Tussen Bozi- ...
 • Prijs inclusief halfpension
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • 7=5
 • Gratis WIFI
Hotel Star 4 en Star 5
7.3
Hotel Star 4 en Star 5
 • Hotel
 • WM885
 • Ertsgebergte
 • Bozi Dar - Klinovec
 • Prijs per persoon per nacht LO
Skiën tot en van deur! Bij lift en snowboardpark! Hotel Star 4 staat direct naast het onderste liftstation van skicentrum Klinovec in het Ertsgebergte. U kunt werkelijk tot aan en van het hotel skiën! Alle skiliften zijn te voet bereikbaar. De prachtige bosrijke omgeving is tevens geschikt voor bergwandelaars en langlaufers. Er zijn goed onderhoud ...
 • Kind tot 3 jaar gratis
 • Korting extra bed
 • Korting kind tot 12 jaar
 • Vroegboekkorting 5%
 • Korting < 6 nachten verblijf
 • Gratis WIFI

Gratis nachten

Gratis nachten

Boek voor een langere periode en verdien gratis overnachtingen in Tsjechië.
Een overzicht van ons aanbod waarbij u gratis overnachtingen in Tsjechië kunt krijgen ziet u hieronder.
Hotel Fit Fun
6.4
Hotel Fit Fun
 • Hotel
 • RM107
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Veel faciliteiten! Direct aan de (avond) piste! Hotel Fit Fun ligt direct naast de avondpiste Certova Hora met een vierpersoons stoeltjeslift. Vanwege de ideale ligging ten opzichte van de piste en de vele faciliteiten die het hote biedt is het één van de meest geliefde bestemmingen van Harrachov. Skischool en skihuur zijn in en nabij het hotel ...
 • 4=3 (zie bijzonderheden)
 • 7=6 (zie bijzonderheden
 • 14=11 (zie bijzonderheden)
 • Inclusief Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Prijs inclusief halfpension
 • Gratis kind tot 12 jaar
 • Hoge korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3/4/5 e persoon
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
 • Bij ons 2+2 cat. B Plus
 • Cat B plus met kinderkortingen
Hotel Tri Ruze
4.9
Hotel Tri Ruze
 • Hotel
 • RM111
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Superligging in Spindleruv Mlyn! Hotel Tri Ruze is karakteristiek veelal met hout ingericht en heeft één van de beste liggingen in Spindleruv Mlyn. Het hotel staat midden in het centrum en 200 meter van skilift “Hromovka”, die voor een verbinding zorgt met areaal Svaty Petr. U kunt eveneens gebruik maken van een gratis skibus ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (met boekingscode)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 jaar gratis
 • Korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3e persoon op kamer
Hotel Harmony
8.6
Hotel Harmony
 • Hotel
 • RM118
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Aan de piste! Skiën van en tot de deur! Hotel Harmony is een bekend, luxueus en toonaangevend 4+ sterren hotel in Spindleruv Mlyn. Deze populaire bestemming is zeer geliefd bij het sportieve en internationale publiek en ligt direct naast skipiste Medvedin in gedeelte Bedrichov. Het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn met vele après ski ...
 • Vom 03.02.-10.02. 1x Doppelzimmer mit Zustellbett noch frei
 • Vom 14.01.-19.01. noch frei
 • Gratis WIFI
 • 7=6 (01.01.-08.01.)
 • Kind tot 6 gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Hoge korting 3e/4e/5e pers
 • Vele extra's bij kerst verblijf > 5 nacht
 • Gratis gebruik zwembad
 • Gratis gebruik 2 whirlpools
 • Incl. kerstmenu
 • Incl. uitgebreid oud en nieuw menu
 • Vroegboekkorting
Hotel Adam
7.5
Hotel Adam
 • Hotel
 • RM124
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Veel faciliteiten! Tegenover de pistes! Hotel Adam staat op een mooie plek tegenover de skipistes Svaty Petr en Stoh en kijkt uit op de mooiste vallei van de Giant Mountains "Svatý Petr" (heilige Peter), 950m boven zeeniveau. Skiënd kunt u de pistes van Svaty Petr bereiken. Op 50 meter is de skibushalte. De gunstige ligging van hotel Ad ...
 • 7=6 (02.12.-16.12.)
 • 7=6 (01.01.-21.01.)
 • 7=6 (11.03.-29.03.)
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • 3e/4e/5e in fam.kamer gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Korting extra bed
 • Vroegboekkorting 5%
 • Gratis relaxcentrum
 • Gratis WiFi
Hotel Bedriska
8.2
Hotel Bedriska
 • Hotel
 • RM147
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!300 m. van piste! Luxe Wellness! Hotel Bedriska is een populaire wintersport bestemming die al jaren ons assortiment siert. Dit luxe, en onlangs deels gerenoveerde hotel staat op een heerlijk rustig plekje in het centrum van Spindleruv Mlyn. U geniet van de tuin van een adembenemend uitzicht op de bergtoppen. Voor het hotel stopt d ...
 • 7=6 (02.12.-26.12.)
 • Gratis sleetjes
 • Hoge korting kind tot 10 jaar
 • Hoge korting extra bed
Wellness Hotel Olympie
7.4
Wellness Hotel Olympie
 • Hotel
 • RM172
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Mooi wellness! Liften op 500m! Snowtubing! Hotel Olympie is een zeer gewilde wintersport bestemming in Tsjechië en staat op een zonnig plekje, 500 m van skiareaal Svaty Petr, 200 m van skiareaal Stoh en 800 m van het centrum. Prima gratis skibus verbinding naar de skipistes en het centrum van dit wintersport plaatsje. Alle skiliften van Sva ...
 • 7=6 (02.12.-22.12.)
 • 7=6 (06.01.-20.01.)
 • 7=6 (03.03.-18.03.)
 • Hoge (kinder)kortingen
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 14 jaar
 • 3e/4e op fam. gratis
 • Korting 3/4/5 e persoon
 • Vroegboekkorting 10%
 • Incl. Oud en Nieuw menu
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang tot wellness
 • Gratis toegang zwembad/whirlpool
Hotel Vysluni
Hotel Vysluni
 • Hotel
 • RM177
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Piste op 300 m! Snowtubing op 50m! Het is ons gelukt deze sfeervolle bestemming te contracteren! Hotel Vysluni staat op een mooie plek in de schilderachtige vallei van Svaty Petr, op een hoogte van 950m, in het grootste skigebied van Tsjechië Spindleruv Mlyn. Een prima ligging want de skipiste van Svaty Petr is op 500 m afstand bere ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (met boekingscode)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 jaar gratis
 • Korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3e persoon op kamer
Wellness Hotel Windsor
8.1
Wellness Hotel Windsor
 • Hotel
 • RM187
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Met privé zwembad!Skiliften op 500m! Veel faciliteiten! Al veel seizoenen vieren veel klanten via Tsjecho Reizen hun vakantie in het prachtige hotel Windsor in Spindleruv Mlyn. Wintersport Hotel Windsor staat midden in het centrum op een helling naast hotel Praha (RM173). Zowel lopend als per gratis skibus is er een goede bereikbaarheid naar de pistes. D ...
 • 7=6 (27.01.-03.02.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • 1 uur per dag gratis wellness
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • Extra bed korting
 • Vroegboekkorting
 • Gratis wi-fi
Hotel Snezka
7.4
Hotel Snezka
 • Hotel
 • RM201
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
Skiën op 100m! Snežka Felicity Hotel heeft een charmante architectuur en behoort tot de meest opmerkelijke gebouwen in Spindleruv Mlyn. Vanuit het hotel geniet u een geweldig uitzicht op het Reuzengebergte, het dorp en de pistes van Medvedín Hotel Snezka ligt net boven de eveneens populaire hotels Praha (RM173) ...
 • Incl. Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • 7=6
 • Kind tot 4 gratis
 • Korting kind tot 11
 • Vroegboekkorting
Hotel Barbora
5.3
Hotel Barbora
 • Hotel
 • RM205
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht LO
In het centrum! Skiënd naar Svaty Petr! Hotel Barbora is een leuke bestemming gelegen midden in het centrum van Spindleruv Mlyn, naast de populaire hotels Windsor en Praha. De ligging maakt van dit hotel een echte top bestemming. U geniet van een uitzicht op de pistes van Predni Planina en Medvedin. Zowel lopend als per gratis skibus is e ...
 • Bij ons top kinderkortingen
 • Bij ons 4-6 fam.kamer plus
 • 5=4 (02.12.-26.12.)
 • 7=6 (02.12.-02.01.)
 • 5=4 (02.01.-29.01.)
 • 5=4 (01.03.-31.03.)
 • 7=6 (01.03.-31.03.)
 • 1 kind tot 7 per kamer gratis
 • Hoge korting extra bed
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting kind tot 14
 • Gratis WIFI
 • Per kamer 1 uur gratis sauna
 • Voordelige massages
Wellness Hotel Harrachovka
6.1
Wellness Hotel Harrachovka
 • Hotel
 • RM238
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!200 meter van de lift! Relaxcentrum! Wellness hotel Harrachovka staat midden in het centrum van Harrachov op 200 m afstand van de stoeltjeslift naar de Certova hora. Goed onderhouden langlaufloipes bevinden zich op 500 m. Skischool en skihuur op 200 m. Diverse restaurantjes en uitgaansgelegenheden op 200 meter. ...
 • Gratis gebruik zwembad
 • 4=3/7=5 (zie bijz.)
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 incl. krokus
 • Kind tot 10 gratis
 • Hoge korting 3/4/5 persoon
 • Incl. halfpension
 • Met kerst/oud en nieuw menu
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
Hotel Zatisi
8.7
Hotel Zatisi
 • Hotel
 • RM287
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skiën van de deur! Liften op 500m! Faciliteiten! Hotel Zatisi is één van de meest luxe bestemmingen van Spindleruv Mlyn. Op een zonnige en heerlijke plek gelegen slechts 500 m van skigedeelte Svaty Petr en 300 m van skigedeelte Stoh. Skiën van de deur naar areaal Svaty Petr is bij goede sneeuw omstandigheden mogelijk. Het andere areaal Medvedin ...
 • 7=6 (10.03.-29.03.)
 • 14=12 (02.12.-31.03.)
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Prijs incl. halfpension
 • Kind tot 7 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting 3e/4e/5e/6e op kamer
 • Vroegboekkorting 10%
 • Gratis WIFI
 • 02.01./26.03. Uur gratis bowlen
 • 02.01.- 26.03. 1 uur gratis wellness per kamer in hotel Windsor (bij verblijf >7 nachten)
Hotel Venuse
8.0
Hotel Venuse
 • Hotel
 • RM299
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Uitzicht op Medvedin! Hotel Venuse bevindt zich in het bekende wintersportdorp Spindleruv Mlyn bekend bij alle type wintersporters. U viert vakantie, boven aan een heuvel slechts 700 m van het gezellige centrum. Ski areaal Medvedin is op 1 km skiënd, lopend, per auto of goedkope taxi bereikbaar. Skibushalte op 1 km afst ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (met boekingscode)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 jaar gratis
 • Korting kind tot 15 jaar
 • Korting 3e persoon op kamer
Hotel Harrachov Inn
6.9
Hotel Harrachov Inn
 • Hotel
 • RM329
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Topligging! Slechts 50 m van de stoeltjeslift! Hotel Harrachov Inn heeft werkelijk een perfecte centrale ligging, 50 m van de stoeltjeslift naar Cerna Hora, direct aan de voet van de bekende springschansen. Het gezellige dorpscentrum met winkels en uitgaansmogelijkheden is op 100 meter afstand. Skilessen voor de allerkleinsten worden direct acht ...
 • Gratis wi-fi
 • Prijs incl. halfpension
 • Korting kind tot 6 jaar
 • Hoge korting kind tot 16 jaar
 • Vroegboekkorting
Wellness Hotel Svornost
6.9
Wellness Hotel Svornost
 • Hotel
 • RM343
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht HP
Met privé zwembad!Veel (wellness) faciliteiten! Zeer voordelig! Het rustig gelegen Wellness hotel Svornost staat op een heerlijke plek aan de bosrand. Wintersport Wellness hotel Svornost biedt veel faciliteiten en heeft een wellness centrum. De vierpersoons stoeltjeslift is bereikbaar op 600 m afstand van het hotel. Het centrum van Harrachov met gezellige uitga ...
 • Bij ons familiekamers plus
 • Gratis Wi-Fi! (zie bijz)
 • 4=3 (02.01.-27.01.)
 • 7=6 (02.01.-27.01.)
 • 14=11 (02.01.-27.01.)
 • 5=4 (27.01.-03.03.)
 • 7=6 (27.01.-03.03.)
 • 5=4 (03.03.-31.03.)
 • 7=6 (03.03.-31.03.)
 • 14=11 (03.03.-31.03.)
 • Interbus halte op 150 m
 • Inclusief halfpension
 • Inclusief toeristenbelasting
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Gratis kind tot 15
 • Korting op extra bed
 • Vroegboekkorting 10%
Hotel Esprit
6.2
Hotel Esprit
 • Hotel
 • RM407
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skiliften op 600m! Skibushalte op 400m! Dit uitstekende hotel Esprit, vindt u in het grootste en bekendste skicentrum van Tsjechië – Spindleruv Mlyn. De rustige en romantische ligging van dit sfeervolle hotel maakt deze bestemming favoriet. Op 500 m bevinden zich de Stoh skiliften, skischool en pistes met avondverlichting! De pistes va ...
 • Krokus Prijsknaller
 • Incl. Kerstmenu
 • Inclusief Oud en Nieuw menu
 • Incl. HP
 • 7=5 (16.12.-23.12.; 02.01.-27.01. en 24.02.-30.03!!!)
 • 7=6 (27.01.-24.02.)
 • 4=3 (16.12.-23.12.; 02.01.-27.01. en 10.03.-30.03.)
 • Vroegboekkorting 10% (zie bijz.)
 • Gratis kind tot 7 (extra bed)
 • Korting kind tot 13 extra bed
 • Korting kind tot 16 extra bed
 • Gratis WIFI in hoofdgebouw
Hotel Lenka
6.0
Hotel Lenka
 • Hotel
 • RM501
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
Topligging, direct aan de piste! Het leuke wintersport hotel Lenka heeft werkelijk een topligging direct aan de piste van Svaty Petr. Skiën tot aan de deur! Skigedeelte Stoh, geschikt voor met name de gevorderde skiërs, is te bereiken op ca. 800 m. De gunstige ligging van deze accommodatie maakt het een perfecte vakantieplek voo ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (za-za)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 jaar gratis
 • Korting kind tot 15 jaar
 • Korting extra bed
Hotel Alpsky
7.9
Hotel Alpsky
 • Hotel
 • RM578
 • Reuzengebergte
 • Spindleruv Mlyn
 • Prijs per persoon per nacht HP
200 meter van Svaty Petr! Relaxcentrum! Hotel Alpsky staat op een mooie plek met uitzicht op de piste van Sv. Petr. En heeft een wellness centrum waar u volledig tot rust kunt komen. De ligging is ideaal want u zit op slechtst 200 meter van skiareaal Svaty Petr en 700 meter van het bruisende centrum van Spindleruv Mlyn. Daarnaast is het m ...
 • Gratis WIFi
 • 5=4 (zie bijz.)
 • 7=6 (met boekingscode)
 • Incl. halfpension
 • Incl. Kerst/Oud en Nieuw menu
 • Incl. toeristenbelasting
 • 1 kind tot 6 gratis
 • Korting kind tot 15
 • Korting 3e persoon
Pension / Appartement Klondajk
4.0
Pension / Appartement Klondajk
 • Pension
 • RP239
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht LO
Skilift op 500 m! De familiepension Klondajk is heerlijk rustig gelegen in gedeelte Klondajk en is geschikt voor jong en oud. Beginnende skiërs kunnen terecht bij een skilift met skischool op 500 m. De vierpersoons stoeltjeslift bevindt zich op 700 m afstand. Skibushalte van gratis skibus is op ca. 50 m afstand. Tal ...
 • 7=6 (met boekingscode)
 • 5=4 zo-vrij (met boekingscode)
 • Prijsknaller
 • Kind tot 3 gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting extra bed
 • Appartement korting
Pension u Bedricha
6.3
Pension u Bedricha
 • Pension
 • RP242
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht LO
In het centrum! Skiliften op 300m! Deze topper heeft sfeer, een zeer goede keuken en is in jachtstijl ingericht. Ideale ligging midden in het gezellige centrum van Harrachov met de liften binnen bereik. De stoeltjeslift naar Certova hora is al op 300 m (op de skies) bereikbaar! Prachtige langlaufloipes langs de Mumlava watervallen op ...
 • Prijsknaller
 • Goed restaurant
 • Interbus stopt nabij
 • 1 kind tot 6 per kamer gratis
 • Korting kind tot 12 jaar
 • Gratis WIFI
Pension Rotunda
5.9
Pension Rotunda
 • Pension
 • RP292
 • Reuzengebergte
 • Harrachov
 • Prijs per persoon per nacht LO
In het centrum! Aan de pistes en bij skischool! Pension Rotunda heeft een topligging midden in het gezellige centrum van Harrachov. Alle skiliften kunt u lopend bereiken. Direct achter het pension zijn oefenpistes voor kinderen met skischool. Kinderen kunnen zich prima vermaken direct naast het pension op verschillende heuvels. Disco, cocktailbar ...
 • 7=6 (met boekingscode)
 • Prijsknaller
 • Kind tot 3 gratis
 • Hoge korting kind tot 12
 • Korting extra bed
 • Gratis WIFI
Hotel Svaty Hubert
8.7
Hotel Svaty Hubert
 • Hotel
 • WM765
 • Ertsgebergte
 • Bozi Dar - Klinovec
 • Prijs per persoon per nacht HP
Skilift op 150 m! Midden in Bozi Dar! Hotel Svaty Hubert staat in het centrum van Bozi Dar een skigebied met 1 stoeltjeslift, 7 sleepliften en in totaal 8 km aan afdalingen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich al op 150 m. Vlakbij het hotel is ook een snowboardpark. Skicentrum Klinovec is al op 3 km afstand bereikbaar. Tussen Bozi- ...
 • Prijs inclusief halfpension
 • Kind tot 6 jaar gratis
 • Hoge korting kind tot 12 jaar
 • 7=5
 • Gratis WIFI

Voorreserveren

Voorreserveren volgend seizoen!

Vroeg boeken wintersport Tsjechië

Wilt u al vroeg uw winterport voor volgend jaar boeken? Bij ons is dat altijd mogelijk!

Zelfs als de huidige wintersport nog in volle vaart actief is kunt u uw favoriete bestemming voor het volgende wintersportseizoen al reserveren. Het vroeg boeken van uw wintersport is een onderdeel van ons standaard service productenpakket. Het voordeel van het maken van een zogenaamde voorboeking is dat u keuze heeft uit het volledige aanbod. Maak daarom nu al uw keuze en maak gebruik van de dienst vroeg boeken wintersport. U kunt ter indicatie de prijzen van het huidige seizoen aanhouden. De prijzen van het nieuwe seizoen verschijnen medio juni op de site. Op basis van deze gegevens besluit u medio juni of de reservering definitief kan worden gemaakt.

Hoe boek ik mijn wintersport voor volgend jaar?

Heel eenvoudig, u vult in het ZOEK en BOEK menu uw wensen in (bijv. periode, streek etc.). U ziet dan alle bestemmingen die aan uw criteria voldoen. Vervolgens maakt u een keuze uit het aanbod. Zo kunt u heel eenvoudig uw wintersport vroeg online boeken. Meer is het niet en uw favoriete bestemming is op dat moment vastgelegd! Uiteraard kunt u uw voorboeking ook telefonisch doen via 010-2781500

Welke spelregels zijn van toepassing bij het vroeg boeken van een wintersport?

 • U voldoet, in plaats van de gebruikelijke 30%, een aanbetaling van slechts € 50,- per 15 personen met daarbij de reserveringskosten
 • Mocht u uw voorboeking tussentijds willen wijzigen (huis, periode), dan bedragen de wijzigingskosten € 15,-.
 • U zet de voorreservering om in een definitieve reservering op het moment dat de nieuwe prijzen medio juni online verschijnen. U krijgt hierover bericht met het verzoek contact op te nemen met onze organisatie. Bij het definitief maken kunnen evt. verzekeringen en gewenste diensten afgesloten worden.
 • Indien u de voorreservering definitief maakt, dan ontvangt u van ons de definitieve boekingsbevestiging met de datum waarop u het resterende deel van de aanbetaling dient te voldoen. Mocht u van de boeking wensen af te zien, dan zullen wij de door u voldane aanbetaling direct restitueren.
 • U maakt een voorreservering onder voorbehoud van prijs en programma wijziging

Groepen

Groepsreizen naar Tsjechië en of Slowakije

Groepsreizen naar Tsjechië en of Slowakije

Wilt u met een grote groep vrienden, collega’s, familie, personeel of uw bedrijf een geheel op uw wensen afgestemde reis?

Een reis naar Tsjechië en of Slowakije is bij uitstek geschikt om met een groep te ondernemen. Veel van onze accommodaties bieden aantrekkelijke groepskortingen en diverse zelfs in de hoogseizoenweken.

Uiteraard is het eenvoudig om via onze zoek en boek module uw reis te laten berekenen. Maar vanzelfsprekend adviseren wij graag een groepsreis op maat voor u. Neem contact op met onze afdeling groepsreizen via e-mail groepsreizen@tsjechoreizen.nl of per telefoon 010-2781500. Wij hebben de ervaring en deskundigheid in huis om voor u en uw groep een geweldige groepsreis naar Tsjechië en of Slowakije samen te stellen en een scherpe prijsopgaaf uit te brengen

Middels het offerteaanvraag groepsreizen formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag bij ons doen wanneer u van plan bent een vakantie te organiseren voor een groep van minimaal 15 personen.

M.b.v. dit formulier kunt u vrij nauwkeurig uw wensen kenbaar maken. Uitzonderingen en/of overige vragen kunt u in dit formulier bij de opmerkingen/suggesties vermelden. Wij zullen binnen 5 werkdagen de vrijblijvende offerte per e-mail aan u verzenden.

LET OP:

 • Voor vakantiehuizen brengen wij geen offerte uit. Een vakantiehuis heeft doorgaans een vaste prijs per week ongeacht het aantal personen. De prijs hiervan vind u altijd terug op de website.
 • Voor het volgende seizoen kunnen wij nog geen offerte uitbrengen. De nieuwe tarieven komen medio juni. Een voorboeking op basis van de huidige tarieven kunt u uiteraard wel maken.

Nu doen: offerteaanvraag groepsreizen