Informatie Gratis annuleren
Informatie gratis annuleren lente - zomer - herfst 2021Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aankomst! Dit is geldig bij alle aankomsten tot 15 december 2021!
Bij Tsjecho Reizen garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming tot 30 dagen voor aankomst wegens COVID-19 op code rood of oranje staat, je gegarandeerd je geld terugkrijgt.
Uiteraard mag je dan de reis ook omboeken naar een andere periode of bestemming als je dit alsnog liever wilt!
Vermeldt tijdens het boeken GRATISANNULERENCOVID In het vakje bijzonderheden, zo wordt op de boekingsbevestiging voor je zichtbaar gemaakt dat je met deze actie hebt geboekt.
De reguliere ANVR betalingsvoorwaarden zijn wel van toepassing.
Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 15 december 2020 met aankomsten tot 15 december 2021.
Zowel Tsjecho Reizen als de Tsjechen zien u graag komen in het onvergetelijke land vol rijke historie, cultuur en een schitterende natuur.


Informatie gratis annuleren wintersport


Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aankomst! Dit is geldig bij alle aankomsten vanaf 19 december 2020 tot 27 maart december 2021
Nadat je de boeking hebt gemaakt, kun je tot 30 dagen voor aankomst je reis kosteloos annuleren. Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk onder vermelding van het reserveringsnummer. De annulering dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst schriftelijk door ons aan je bevestigd te zijn
Uiteraard mag je dan de reis ook omboeken naar een andere periode of bestemming als je dit alsnog liever wilt!
Vermeldt tijdens het online boeken GRATISANNULEREN30 In het vakje bijzonderheden, zo wordt op de boekingsbevestiging voor je zichtbaar gemaakt dat je met deze actie hebt geboekt.
De reguliere ANVR betalingsvoorwaarden zijn van toepassing.
Deze actie is alleen geldig voor alle boekingen gemaakt vanaf 1 september voor aankomsten vanaf 15 december tot en met 27 maart
Zowel Tsjecho Reizen als de Tsjechen zien u graag komen in de voordelige en gezinsvriendelijke wintersportgebieden.

Wilt u alvast reserveren voor de wintersport 2021-2022 dan kan dit uiteraard vrijblijvend online of telefonisch. Totdat de nieuwe prijzen bekend zijn in april houden wij de accommodatie dan voor u geblokkeerd zodat u in ieder geval gegarandeerd bent van uw accommodatie. Als onze prijzen in april bekend zijn dan nemen wij contact met u op of u de boeking definitief wenst te maken. Allrisk annuleringsverzekeringHoe kun je nog meer zekerheid inbouwen? Ook privé kunnen zich onverwachte omstandigheden voordoen waardoor je genoodzaakt bent je vakantie te annuleren. Dit kan met corona te maken hebben. Denk aan een verplichte quarantaine of wellicht krijg jij of, één van je reisgenoten, zelf corona? Om voor jezelf dan nog meer zekerheid in te bouwen, kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Hiervoor werken wij samen met Europeesche Verzekeringen. Mocht je een annuleringsverzekering af willen sluiten, doe dit dan wel binnen 7 dagen na boeking! Bij Tsjecho Reizen sluiten wij altijd een Allrisk annuleringsverzekering af. Dan kun je niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag je ook annuleren om andere persoonlijke onzekere gebeurtenissen. Dat zouden dus ook corona gerelateerde redenen kunnen zijn. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Annuleren omdat de bestemming op kleurcode oranje/rood staat kan alleen als de reis is geboekt op het moment dat de kleurcode groen/geel was. https://www.europeesche.nl/corona


Teruggave verzekering premie bij annuleringen tot 30 dagen voor aankomstAls je besluit om de reis te annuleren dan heb je recht op teruggave van de premie voor de Reisverzekering. Er is geen recht op teruggave van de premie voor de door jou afgesloten Annuleringsverzekering als je hiervoor gekozen hebt.