Over ons

Over ons

ANVR-Consumentenvoorwaarden

Tsjecho Reizen B.V., KvK 29047657 is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Tsjecho Reizen B.V., KvK 29047657 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGRZ NV

Tsjecho Reizen B.V, KvK nr. 29047657 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl (deelnemer nr. 17.167). Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. De SGRZ Garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Calamiteitenfonds

Tsjecho Reizen B.V, KvK nr. 29047657 is aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite ( vetgedrukte naar keuze ) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Zin in een reisje naar Tsjechië, Praag en/of Slowakije in zomer of winter?

Al sinds 1995 boekt u bij Tsjecho Reizen:

 • Vakantiehuizen
 • Hotels
 • Pensions
 • Appartementen
 • Golfreizen (www.golfenintsjechie.nl)
 • Rondreizen
 • Busreizen
 • Actieve vakanties
 • Actieve dagarrangementen
 • Excursies
 • Vliegreizen
 • Autoreizen Praag

Onze producten

Wintersport naar Tsjechië

De populariteit van wintersport naar Tsjechië is de laatste jaren enorm toegenomen. U kunt per royal class bus, eigen vervoer of met het vliegtuig reizen. Naast het aanbod van accommodaties kunt u vooraf voordelig skipakketten reserveren en profiteert u van de "geen skimogelijkheden ski pakketgeld terug" garantie.

Zomervakantie naar Tsjechië en Slowakije

Tsjechië en Slowakije behoren wat betreft cultuur en natuurschoon tot de interessantste en boeiendste landen van Europa. Juist daarom kunt u een diversiteit aan reizen bij Tsjecho Reizen reserveren.

Stedentripjes naar Praag

Tsjecho Reizen is "thuis" in de Gouden stad Praag. Door onze vestiging in Praag zijn wij in de gelegenheid de meest sfeervolle hotels, leuke pensions en zelfstandige appartementen te contracteren. U kunt vlieg-, trein- en autoreizen naar Praag reserveren. Met het uitgebreide aanbod aan extra' s, zoals autohuur, excursies en rondleidingen maken wij uw Praag reis graag compleet.

Onze samenwerking met Stichting Reis met je Hart

Heel veel mensen gaan graag op vakantie, maar lang niet iedereen kan zich deze luxe permitteren. Door financiële problemen kunnen zij zich een vakantie vaak niet betalen Tsjecho Reizen weet hoe belangrijk het is om er even tussenuit te kunnen gaan. Daarom hebben wij een samenwerkingsverband met stichting Reis met je hart. Deze stichting zet zich in voor deze mensen om dit stuk geluk te kunnen geven zodat ze beter met hun zorgelijke realiteit om kunnen gaan.

Reis met je hart is een online platform waar vakantiegangers en mensen in financiële nood elkaar ‘ontmoeten’ volgens de principes 'Nomineer', 'Doneer' en 'Inspireer'.

Nomineer; Op de website van Reis met je hart worden verhalen gedeeld van mensen die zich zelf geen vakantie kunnen veroorloven, maar het wel gegund wordt. Veel verhalen blijven vaak verborgen voor de buitenwereld. Pech, verdriet, eenzaamheid, financiële tegenslag: er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand niet op vakantie kan. Ken jij iemand die een vakantie verdient? Nomineer een kennis, vriend of familielid of buur, en vertel het persoonlijke verhaal en motiveer daarbij waarom deze persoon een verzorgde vakantie verdient.

Doneer; Op de site van Reis met je hart vind je veel voorbeelden en verhalen van mensen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen. Jij kunt geld doneren aan je eigen genomineerde(n) of aan andere kanjers die je een vakantie gunt. Natuurlijk bepaal jij waar jouw bijdrage terechtkomt.

Inspireer; Deel een stukje geluk en laat je inspireren door verhalen die je raken. Zij kregen een vakantie via Reis met je hart en vertellen wat het voor hen heeft betekend. Lees en deel de verhalen in je eigen netwerk, inspireer anderen om te nomineren en te doneren en vergroot de gunfactor. We weten allemaal hoe leuk en ontspannen het kan zijn om op vakantie te gaan. Gun jij dit ook aan een ander? En wil jij graag iemand nomineren? Of graag anderen in financiële nood steunen door te doneren of inspireren? Kijk dan snel op Reismetjehart.nl!

Advies

Uiteraard staan de medewerkers van Tsjecho Reizen u graag te woord via 010-2781500. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij een advies uitbrengen die aansluit op uw wensen. Vanzelfsprekend beschikt Tsjecho Reizen- als specialist - over grondige kennis van Tsjechië en Slowakije. Wij spreken dan ook Tsjechisch, Slowaaks en Nederlands. Let wel! Een persoonlijke benadering, een goed advies en service komen bij ons op de eerste plaats.

Tsjecho Reizen in het nieuws

Overzicht van berichten met betrekking tot Tsjecho Reizen over de afgelopen periode. Klik hier

Tot slot:

wacht niet te lang met boeken. Hoe eerder u boekt, hoe meer zekerheid u heeft dat uw favoriete bestemming of arrangement nog beschikbaar is.

Prettige vakantie ofwel “Prijemnou dovolenou” zoals wij dat in Tsjechië zeggen.