Over ons

Over ons

ANVR-Consumentenvoorwaarden

Tsjecho Reizen KvK 29047657 is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Tsjecho Reizen (KvK 29047657)is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Garantieregeling Calamiteitenfonds

Op deze overeenkomst zijn de voorwaarden van de garantieregeling van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, gevestigd te Rotterdam, mede van toepassing. Deze voorwaarden zijn te vinden op http://www.calamiteitenfonds.nl/garantieregeling. Mocht u geen internet hebben, dan worden deze u op verzoek door SGR onverwijld kosteloos toegezonden

Zin in een reisje naar Tsjechiƫ, Praag en/of Slowakije in zomer of winter?

Al sinds 1995 boekt u bij Tsjecho Reizen:

 • Vakantiehuizen
 • Hotels
 • Pensions
 • Appartementen
 • Golfreizen (www.golfenintsjechie.nl)
 • Rondreizen
 • Busreizen
 • Actieve vakanties
 • Actieve dagarrangementen
 • Excursies
 • Treinreizen Praag
 • Busreizen Praag
 • Vliegreizen
 • Autoreizen Praag

Onze producten

Wintersport naar Tsjechiƫ

De populariteit van wintersport naar Tsjechiƫ is de laatste jaren enorm toegenomen. U kunt per royal class bus, eigen vervoer of met het vliegtuig reizen. Naast het aanbod van accommodaties kunt u vooraf voordelig skipakketten reserveren en profiteert u van de "geen skimogelijkheden ski pakketgeld terug" garantie.

Zomervakantie naar Tsjechiƫ en Slowakije

Tsjechiƫ en Slowakije behoren wat betreft cultuur en natuurschoon tot de interessantste en boeiendste landen van Europa. Juist daarom kunt u een diversiteit aan reizen bij Tsjecho Reizen reserveren.

Stedentripjes naar Praag

Tsjecho Reizen is "thuis" in de Gouden stad Praag. Door onze vestiging in Praag zijn wij in de gelegenheid de meest sfeervolle hotels, leuke pensions en zelfstandige appartementen te contracteren. U kunt vlieg-, trein- en autoreizen naar Praag reserveren. Met het uitgebreide aanbod aan extra' s, zoals autohuur, excursies en rondleidingen maken wij uw Praag reis graag compleet.

Advies

Uiteraard staan de medewerkers van Tsjecho Reizen u graag te woord via 010-2781500. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij een advies uitbrengen die aansluit op uw wensen. Vanzelfsprekend beschikt Tsjecho Reizen- als specialist - over grondige kennis van Tsjechiƫ en Slowakije. Wij spreken dan ook Tsjechisch, Slowaaks en Nederlands. Let wel! Een persoonlijke benadering, een goed advies en service komen bij ons op de eerste plaats.

Tsjecho Reizen in het nieuws

Overzicht van berichten met betrekking tot Tsjecho Reizen over de afgelopen periode. Klik hier

Tot slot:

wacht niet te lang met boeken. Hoe eerder u boekt, hoe meer zekerheid u heeft dat uw favoriete bestemming of arrangement nog beschikbaar is.

Prettige vakantie ofwel ā€œPrijemnou dovolenouā€ zoals wij dat in TsjechiĆ« zeggen.