Een autovakantie naar Tsjechië, juist nu!

De ideale autovakantie is er een naar Tsjechië, buiten dat het zeer goed aan te rijden is (vanaf Arhem 650 kilometer) is het land zelf ook fantastisch om met de auto te bezoeken. De wegen in Tsjechië zijn uitstekend, de bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar en de altijd behulpzame bevolking helpt je graag op weg. Daarnaast is een autorit door Tsjechie een lust voor het oog, u kruist talrijke rivieren en meertjes in een prachtig landschap dat op veel plaatsen grillige vormen aangenomen heeft zoals de eigenaardige zandsteenrotsen.

Genieten van een vakantie in Tsjechië heeft meer voordelen, het is goedkoop, veelzijdig en nog niet ontdekt door het massatoerisme. Mede daardoor heeft het een prachtige natuur en beschikt het land over tal van culturele schatten waar u met uw auto zo heen kan rijden.

Dus waarom ver weg boeken met het risico dat uw vakantie bijna letterlijk in as op kan gaan terwijl de droge, warme zomers van Tsjechie op nog geen acht uur rijden van uw voordeur liggen? Geen wachttijden op vliegvelden, zelf uw reisschema indelen en geen oponthoud door een onzekere factor als een vulkaan. Boek daarom nu een autoreis.

Tsjecho Reizen is de absolute specialist als het gaat om een (auto)vakanties naar dit geweldige land. Neem dus vandaag nog contact met een van onze specialisten op of klik naar onze autoreizen en geniet binnenkort van een heerlijke vakantie in het land van middeleeuwse kastelen, barokke steden, wonderschone berggebieden en een bruisende hoofdstad.