Groepsreizen naar Praag


Wilt u met een grote groep vrienden, de school, collega’s, familie, personeel of uw bedrijf een geheel op uw wensen afgestemde reis?
Tsjecho Reizen is al sinds 1995 dé specialist voor groepsreizen naar Praag. De Gouden stad Praag is zakelijk, met uw sportclub, school of met vrienden dé ideale groepsbestemming. De Gouden stad is rijk aan cultuur, uitgaansmogelijkheden, historie, kunst, mooie winkelstraten, parken en sfeervolle restaurantjes. Voor elk wat wils! Wij verzorgen een stedentrip naar Praag die naadloos aansluit op uw wensen en laten indien gewenst ook ruimte om naast het programma er zelf even op uit te gaan. Met het verzorgen van ludieke activiteiten, rondleidingen, vervoer en transfers hebben wij ruimschoots ervaring. De organisatie is bij ons in goede handen. Een greep van diverse activiteiten die in Praag ondernomen kunnen kunt u terugvinden in onze rubriek excursies Praag.

Mede vanwege het goedkope en culturele karakter van Tsjechië is het ook vooral een ideale bestemming om aan te doen voor scholen. Al diverse malen hebben wij voor scholen reizen naar Praag mogen verzorgen bijvoorbeeld gecombineerd met een bezoek aan Terezin, Kutna Hora of met activiteiten in het Reuzengebergte. Veel van onze accommodaties bieden aantrekkelijke groepskortingen, zelfs gedurende de hoogseizoenweken.

Vanzelfsprekend maken wij een groepsreis op maat die naadloos aansluit op uw wensen. Neem dan ook gerust contact op met onze afdeling groepsreizen via e-mail groepsreizen@tsjechoreizen.nl of per telefoon 010-2781500. Wij hebben de ervaring en deskundigheid in huis om voor u en uw groep een geweldige groepsreis naar Tsjechië, Praag en of Slowakije samen te stellen en een scherpe aanbieding uit te brengen

Middels het offerteaanvraag groepsreizen formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag bij ons doen wanneer u van plan bent een vakantie te organiseren voor een groep van minimaal 15 personen.

M.b.v. dit formulier kunt u vrij nauwkeurig uw wensen kenbaar maken. Uitzonderingen en/of overige vragen kunt u in dit formulier bij de opmerkingen/suggesties vermelden. Wij zullen binnen 5 werkdagen de vrijblijvende offerte per e-mail aan u verzenden.

LET OP:


  • Voor vakantiehuizen brengen wij geen offerte uit. Een vakantiehuis heeft doorgaans een vaste prijs per week ongeacht het aantal personen. De prijs hiervan vind u altijd terug op de website.
  • Voor het volgende seizoen kunnen wij nog geen offerte uitbrengen. De nieuwe tarieven komen medio december. Een voorboeking op basis van de huidige tarieven kunt u uiteraard wel maken.

Nu doen: offerteaanvraag groepsreizen