Appartementen in Tsjechië en Slowakije

appartementen Tsjechië

Appartementen in Tsjechië

Goedkoop een appartement boeken kan bij Tsjecho Reizen, onze ervaren medewerkers zijn dag in, dag uit bezig met het selecteren en zo goedkoop mogelijk inkopen van de appartementen.

Het landklimaat van Tsjechië zorgt voor koudere winters en warmere zomers dan in Nederland. Naar het oosten toe wordt de invloed van het continentale klimaat groter. De weersomstandigheden zorgen er dan ook voor dat het in een appartement in Tsjechië het hele jaar door goed toeven is. U kunt bijvoorbeeld in het Reuzengebergte terecht voor winterse wandelingen en wintersport maar ook voor zomerse buitensport. Ook Zuid-Bohemen leent zich hier uitstekend voor gezien het feit u hier het Boheemse Woud, oude kastelen en steden kan vinden.

Appartementen in Slowakije

Bij Tsjecho Reizen kunt u terecht voor verschillende appartementen in Slowakije. Slowakije staat bekend om haar mooie steden en prachtige natuur. Ook vindt u in dit land nog goedkope wintersportgebieden. U kunt accommodaties huren voor zowel weekenden, een midweek of voor een langere vakantie.

Het huren van een appartement in Tsjechië of Slowakije is goedkoop

Tsjecho Reizen heeft een grote verscheidenheid in appartementen die allemaal goed betaalbaar zijn. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed, zeker voor westerse begrippen.

Door de lage huurprijzen blijft er voor u veel geld over voor zaken als een drankje, een dagje weg, uit eten en ander vakantie plezier in Tsjechië.

Een greep uit onze appartement Tsjechië top bestemmingen!


App. Hotel Poustevnik Pec
App. Hotel Kovarna Residence
App.hotel Snezka Residence
6, 9 en 10 Pers. App. Monika
5, 13 en 14 Pers. App. Sachr
4-5 Pers. Appartement Bozena
2-4 Pers. App. en Studio's
App. Lipno Lake Resort
App. Nova Lake Resort
6 Pers. Appartement Riviera