Appartementen in Tsjechië

appartementen Tsjechië

Appartementen in Tsjechië

Goedkoop een appartement boeken kan bij Tsjecho Reizen, onze ervaren medewerkers zijn dag in, dag uit bezig met het selecteren en zo scherp mogelijk inkopen van de appartementen.

Het landklimaat van Tsjechië zorgt voor warmere zomers dan in Nederland. Naar het oosten toe wordt de invloed van het continentale klimaat groter. De weersomstandigheden zorgen er dan ook voor dat het in een appartement in Tsjechië het hele jaar door goed toeven is. U kunt bijvoorbeeld in het Reuzengebergte perfect terecht voor heerlijke zomer buitensport activiteiten. Niet voor niets hebben wij daarom een verblijf in appartementen gecombineerd met ons aanbod actieve vakanties. Ook Zuid-Bohemen leent zich prima voor een verblijf in een appartement gezien het feit u hier naast het uitgebreide aanbod van appartementen aan het Lipno meer ook in het Boheemse Woud, oude kastelen en steden kunt vinden. Via ons zoek en boek menu kunt u het totale aanbod van appartementen terugvinden, de beschikbaarheid vernemen en uw persoonlijke prijsberekening maken

Het huren van een appartement in Tsjechië is goedkoop

Tsjecho Reizen heeft een grote verscheidenheid in appartementen die allemaal goed betaalbaar zijn. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed, zeker voor westerse begrippen.

Door de lage huurprijzen blijft er voor u veel geld over voor zaken als een drankje, een dagje weg, uit eten en ander vakantie plezier in Tsjechië.

Hieronder een selectie van onze appartementen in Tsjechië!


App. Hotel Poustevnik Pec, Reuzengebergte, Pec pod Snezkou
App. Hotel Kovarna Residence, Reuzengebergte, Pec pod Snezkou
App.hotel Snezka Residence, Reuzengebergte, Pec pod Snezkou
5 en 7 Pers. App. Monika, Reuzengebergte, Spindleruv Mlyn
5, 13 en 14 Pers. App. Sachr, Reuzengebergte, Harrachov
4 Pers. Appartement Bozena, West Bohemen, Karlovy Vary
6 Pers. Appartement Bart, West Bohemen, Jachymov
2-4 Pers. App. en Studio's, West Bohemen, Marianske Lazne
App. Lipno Lake Resort, Zuid Bohemen, Lipnomeer
6 Pers. Appartement Riviera, Zuid Bohemen, Lipnomeer