Zoeken en Boeken: Slapy Stuwmeer

Tsjecho Reizen heeft de volgende Verblijf in Slapy Stuwmeer, Tsjechië

2 accommodaties gevonden

Bewaren

2-4 persoons vakantiehuis Maria

Centraal Bohemen

Slapy Stuwmeer

Toplocatie! Direct aan het Slapy meer! Direct aan het water

Op zoek naar een top locatie enkele stappen van een meer? Gevonden! Direct aan de oever van het Slapy stuwmeer, staat dit mooie vakantiehuis. Zdan is een zeer aantrekkelijk gelegen plaatsje slechts 25 km ten zuiden van trekpleister Praag. U viert vakantie in een zeer geliefd recreatiegebied waar veel watersporten te beoefenen zijn. Gegarandeerd plezier! Mooi strandje op 30 m. Boot- en surfverhuur op 300 m en tennisbaan op 100 m afstand. Een camping met restaurant en winkel bevindt zich al op 200 m. Midgetgolf op 300 m afstand. Restaurant, winkels en weinstube ter plaatse. Golfbaan en kasteel Konopiste bereikbaar op 35 km.
  • Op zoek naar een locatie enkele stappen van een meer? Gevonden! Op een toplocatie
  • enkele stappen van de oever van het Slapy stuwmeer
  • staat dit mooie vakantiehuis. Zdan is een zeer aantrekkelijk gelegen plaatsje slechts 25 km ten zuiden van trekpleister Praag. U viert vakantie in een zeer geliefd recreatiegebied waar veel watersporten te beoefenen zijn. Gegarandeerd plezier! Mooi strandje op 30 m. Boot- en surfverhuur op 300 m en tennisbaan op 100 m afstand. Een camping met restaurant en winkel bevindt zich al op 200 m. Midgetgolf op 300 m afstand. Restaurant
  • winkels en weinstube ter plaatse. Golfbaan en kasteel Konopiste bereikbaar op 35 km.
  • TOP bestemming
Bewaren

4-6 persoons vakantiehuis Josef

Centraal Bohemen

Slapy Stuwmeer

Toplocatie voor uw zomer vakantie! Direct aan het Slapy stuwmeer!

Op zoek naar een locatie enkele stappen van een meer? Gevonden! Op een toplocatie, enkele stappen van de oever van het Slapy stuwmeer, staat dit mooie vakantiehuis. Zdan is een zeer aantrekkelijk gelegen plaatsje slechts 25 km ten zuiden van trekpleister Praag. U viert vakantie in een zeer geliefd recreatiegebied waar veel watersporten te beoefenen zijn. Gegarandeerd plezier! Mooi strandje op 30 m. Boot- en surfverhuur op 300 m en tennisbaan op 100 m afstand. Een camping met restaurant en winkel bevindt zich al op 200 m. Midgetgolf op 300 m afstand. Restaurant, winkels en weinstube ter plaatse. Golfbaan en kasteel Konopiste bereikbaar op 35 km.
  • TOP bestemming
  • Kindvriendelijk
  • Vismogelijkheden < 5 km
  • Nabij zwemwater < 1 km
  • Tafeltennistafel

Resultaat 1 tot 2 van 2 resultaten