Dagactiviteiten in West Bohemen

AW1015 Actief dagprogramma, klimwand, klauteren in touwpark, boogschieten, minigolf en bosspel
Prijs € 33,- p.p.
West Bohemen is een streek met vele outdoor mogelijkheden al op 650 km van Nederland. Lekker een actief dagje tussendoor nabij de berg Klinovec met het gezin? Julie trotseren vandaag een klimwand, klauteren in een hoog en laag touwpark, gaan boogschieten, doen een bosspel en sluiten af met een potje minigolf. Tussen de middag kunnen jullie tussen de activiteiten door lunchen op het activiteitenterrein (lunch is exclusief).
Minimaal aantal deelnemers 4.
Prijs € 33,- p.p.
AW1016 2 uur in Bike park mountainbiken incl. uitrusting en liftvervoer v.a. 10 jaar
Prijs € 49,- p.p.
In dit bikepark nabij de berg Klinovec zijn leuke trajecten uitgezet en bike elementen aanwezig zoals heuvels, spring aspecten en glijbanen. Er zijn groene en blauwe routes, ideaal geschikt voor gezinnen. Rode routes voor gevorderde bikers en zwarte routes voor de cracks. U wordt met de vier persoons stoeltjeslift naar boven gebracht alvorens op één van de routes af te dalen. De dikke banden bieden de mogelijkheid om avontuurlijk verder te gaan dan met een normale fiets. De hoogvlakten en lichte hellingen zijn uitermate geschikt om te mountainbiken.
Minimaal aantal deelnemers is 4.
Prijs € 49,- p.p.
AW1017 Ochtend of middag programma 3 uur Hoog touwpark/ klimwand/minigolf
Prijs € 25,- p.p.
Een paar uurtjes even lekker klimmen en klauteren. De klimsport is sinds 2020 ook onderdeel van de Olympische spelen. We merken dat de sport steeds populairder wordt, zo ook onder de jeugd. Hier in West Bohemen is er een uitgelezen klimwand om meer gewenning te krijgen met het rotsklimmen. Hier leer je de beginselen van het klimmen. Je hebt al snel door hoe belangrijk het is om de juiste techniek te gebruiken. In de routes buiten wanen klimmers zich momenten op echte rots. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt door de routes waarbij enkel de structuur en het reliëf worden gebruikt. Sportieve durfals als ook beginners kunnen zich uitleven op het hoogtouwenparcours bij dit domein. Het parcours is er voor iedereen vanaf 10 jaar want je moet natuurlijk wel overal aan kunnen. Kinderen onder 12 moeten vergezeld worden van een volwassene. Afsluitend aan deze adenaline activiteiten spelen we nog een potje minigolf.
Minimaal aantal deelnemers is 4.
Prijs € 25,- p.p.