Appartementen in Tsjechië

Een mooi en goedkoop appartement boeken kan bij Tsjecho Reizen, onze ervaren medewerkers zijn dag in, dag uit bezig met het selecteren en scherp inkopen van appartementen midden in de skigebieden.

Het landklimaat van Tsjechië zorgt voor koude winters waardoor Tsjechië alszijnde sneeuwzeker betiteld kan worden. Wij hebben diverse type appartementen te bieden. Van luxe spiksplinternieuwe appartementen in het grootste skigebied van Tsjechië "skiresort Skiresort Černa Hora Pec" tot aan goedkopere authentieke appartementen in de dorpjes nabij de diverse skicentra. Onze appartementen zijn door geheel Tsjechië te vinden met de pistes binnen bereik. Via ons zoek en boek menu kunt u (per skigebied) het totale aanbod van appartementen terugvinden, de beschikbaarheid vernemen en uw persoonlijke prijsberekening maken

Het huren van een appartement in Tsjechië is voordelig

Tsjecho Reizen heeft een grote verscheidenheid in appartementen die allemaal goed betaalbaar zijn. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed, zeker voor westerse begrippen.

Door de lage huurprijzen blijft er voor u veel geld over voor zaken als een drankje, een dagje weg, uit eten en ander vakantie plezier in Tsjechië.

Hieronder een selectie van onze appartementen in Tsjechië


App. Hotel Poustevnik
App.hotel Kovarna Residence
App.hotel Snezka Residence
App.complex Koula
App.hotel Pecr
App.hotel Svaty Vavrinec
App. Pecr Deep
App.complex villa Martin
8 Pers. Appartement Lindahoeve
4, 6 en 8 Pers. App.
App.complex Karolina
5, 6 en 8 Pers. App. Monika
5, 13 en 14 Pers. App. Sachr
2-6 Pers. App. Happy House
6-8 Pers. Appartement Bart
App. Lake Lipno Resort
6 Pers. Appartement Riviera
4-5 Pers. Appartement Riviera J5/10
8 Pers. Appartement Martin