Zoeken en Boeken: Bozi Dar - Klinovec

Tsjecho Reizen heeft de volgende Appartementen in Bozi Dar - Klinovec, Tsjechië

9 accommodaties gevonden

Bewaren

4 Persoons Studios Stein

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

400 meter van skigebied Neklid, Midden in het centrum!

Appartementen Stein zijn gelegen op een heerlijke plek midden in het skiplaatsje Bozi Dar op 1028 m hoogte met alle faciliteiten nabij én met uitzicht op de bergachtige omgeving. Het gezellige bergplaatsje heeft tal van restaurants nabij en u loopt ook zo naar de plaatselijke supermarkt. Skigebied al op 400m.
 • Gratis WIFI
 • Piste < 500 m.
 • Afwasmachine
 • Internet aanwezig
 • Open haard
Bewaren

6 persoons Appartement Aura III

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

Midden in het Centrum! 100 meter van de liften in Bozi Dar!

Appartementen Aura in Bozi Dar zijn gelegen op een heerlijke plek op een plein midden in het skiplaatsje Bozi Dar op 1028 m hoogte. Alle faciliteiten zijn nabij én u geniet een prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving. Het gezellige bergplaatsje heeft tal van restaurants bij het appartement en u loopt ook zo naar de plaatselijke supermarkt. De dichtst bijgelegen skilift is al op 100 m afstand bereikbaar ((liften Novako en Hranice). In Bozi Dar is ook een leuk snowboardpark. Bozi dar is een skigebied met 1 stoeltjeslift, 7 sleepliften en in totaal 8 km aan afdalingen. Skicentrum Klinovec is al op 3 km afstand bereikbaar. Vanuit Boží Dar is het slechts 4 km rijden naar Klinovec, u kunt er ook voor kiezen om via de sleepliften die zich rondom het dorp bevinden in het skigebied Klinovec te komen.Tussen Bozi-Dar en Klinovec is een regelmatige skibusverbinding. Met het Duitse skigebied Fichtelberg is een unieke samenwerking ontstaan. Skigebied InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec heeft in totaal 33 km uitstekend onderhouden skipistes, bediend door 1 kabelbaan, 6 stoeltjesliften en 10 sleepliften. In Oberwiesenthal/Fichtelberg o
 • Gratis Wifi
 • gratis parkeerplaats
 • TOP bestemming
 • Piste < 500 m.
 • Afwasmachine

Kun je je droomreis niet vinden?

Neem gerust contact op! Onze ervaren specialisten adviseren je graag en zijn overal zelf geweest!
 • 010 278 1500
 • info@tsjechoreizen.nl
 • Whatsapp 06-27078852
Bewaren

2-4 persoons Appartement Karel 14

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

Extra ingekocht voor de krokusvakantie!

Dit in 2023 opgeleverde appartement met heerlijk uitzicht op de bergen heeft een superligging slechts 1000 meter van de skilift in skicentrum Bozi Dar Klinovec, gedeelte Loucna. InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec is het grootste skigebied van het Ertsgebergte, en zelfs één van de grootste van heel Tsjechië. Het bijzondere aan dit skigebied is, dat het eigenlijk uit twee aparte skigebieden bestaat die de handen in elkaar hebben geslagen. In het grensoverschrijdende InterSkiregion Fichtelberg- Klínovec kunt u genieten van zowel pistes bij het Duitse Oberwiesenthal als pistes bij het Tsjechische Boží Dar. Oberwiesenthal ligt op 914 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen plaats van Duitsland. Boží Dar ligt maar liefst op 1028 meter hoogte en is eveneens het hoogste plekje in eigen land. Samen beschikken de skigebieden in totaal over 47 km aan uitstekend onderhouden pistes bediend door 1 kabelbaan, 11 stoeltjesliften en 14 sleepliften. Met de gezamenlijke skipas kunt u in beide gebieden uren van sneeuwpret beleven.
 • Gratis Wifi
 • Gratis Parkeren
 • TOP bestemming
 • Afwasmachine
 • Internet aanwezig
Bewaren

Appartementencomplex Robert

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

250 m van de lift! Broodjes service in het appartement

Dit spiksplinternieuwe appartementencomplex (2021) is voorzien van royaal ingerichte appartementen, heeft een superligging slechts 250 meter van de skilift in skicentrum Bozi Dar Klinovec. InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec is het grootste skigebied van het Ertsgebergte, en zelfs één van de grootste van heel Tsjechië. Het bijzondere aan dit skigebied is, dat het eigenlijk uit twee aparte skigebieden bestaat die de handen in elkaar hebben geslagen. In het grensoverschrijdende InterSkiregion Fichtelberg- Klínovec kunt u genieten van zowel pistes bij het Duitse Oberwiesenthal als pistes bij het Tsjechische Boží Dar. Oberwiesenthal ligt op 914 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen plaats van Duitsland. Boží Dar ligt maar liefst op 1028 meter hoogte en is eveneens het hoogste plekje in eigen land. Samen beschikken de skigebieden in totaal over 47 km aan uitstekend onderhouden pistes bediend door 1 kabelbaan, 11 stoeltjesliften en 14 sleepliften. Met de gezamenlijke skipas kunt u in beide gebieden uren van sneeuwpret beleven.
 • Gratis Wifi
 • TOP bestemming
 • Piste < 500 m.
 • Internet aanwezig
 • Skipakket voordeel
Bewaren

2-4 persoons Studio Clemens 1

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

Midden in skicentrum Bozi Dar!

Dit spiksplinternieuwe studio (2022) heeft een superligging slechts 500 meter van de skilift in skicentrum Bozi Dar Klinovec, gedeelte Loucna. InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec is het grootste skigebied van het Ertsgebergte, en zelfs één van de grootste van heel Tsjechië. Het bijzondere aan dit skigebied is, dat het eigenlijk uit twee aparte skigebieden bestaat die de handen in elkaar hebben geslagen. In het grensoverschrijdende InterSkiregion Fichtelberg- Klínovec kunt u genieten van zowel pistes bij het Duitse Oberwiesenthal als pistes bij het Tsjechische Boží Dar. Oberwiesenthal ligt op 914 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen plaats van Duitsland. Boží Dar ligt maar liefst op 1028 meter hoogte en is eveneens het hoogste plekje in eigen land. Samen beschikken de skigebieden in totaal over 47 km aan uitstekend onderhouden pistes bediend door 1 kabelbaan, 11 stoeltjesliften en 14 sleepliften. Met de gezamenlijke skipas kunt u in beide gebieden uren van sneeuwpret beleven.
 • Gratis WIFI
 • TOP bestemming
 • Skipakket voordeel
Bewaren

5 en 6 persoons Appartementen Lies 2 en 3

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

250 meter van de skilift!

Deze appartementen hebben een superligging slechts 250 meter van de skilift in skicentrum Bozi Dar Klinovec. InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec is het grootste skigebied van het Ertsgebergte, en zelfs één van de grootste van heel Tsjechië. Het bijzondere aan dit skigebied is, dat het eigenlijk uit twee aparte skigebieden bestaat die de handen in elkaar hebben geslagen. In het grensoverschrijdende InterSkiregion Fichtelberg- Klínovec kunt u genieten van zowel pistes bij het Duitse Oberwiesenthal als pistes bij het Tsjechische Boží Dar. Oberwiesenthal ligt op 914 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen plaats van Duitsland. Boží Dar ligt maar liefst op 1028 meter hoogte en is eveneens het hoogste plekje in eigen land. Samen beschikken de skigebieden in totaal over 47 km aan uitstekend onderhouden pistes bediend door 1 kabelbaan, 11 stoeltjesliften en 14 sleepliften. Met de gezamenlijke skipas kunt u in beide gebieden uren van sneeuwpret beleven.
 • Gratis parkeren
 • Gratis WIFI
 • Piste < 500 m.
 • Hond toegestaan
 • Internet aanwezig
Bewaren

Appartementen Vila Melinda

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

Klinovec op 2200m!

Deze geheel nieuw verbouwde villa is gelegen in bergdorp Háj u Loučné pod Klínovcem, een gedeelte van Bozi Dar, op een hoogte van 960 m boven de zeespiegel. Het staat langs een lokale weg die loopt naar skigebied Klinovec (2200m). de hoogste berg van het Ertsgebergte. Het gezellige dorp Boží Dar is op 6 km bereikbaar. Boží Dar is de hoogstgelegen stad in Centraal-Europa en is een zeer geliefd wintersportstadje, dit komt omdat het zich vlak bij de Klínovec (Keilberg) bevindt. Oberwiesenthal is bereikbaar op 3 km (grensovergang voor voetgangers en fietsers - 2,5 km te voet). Deze omgeving is eveneens een top bestemming voor langlaufers want de directe omgeving is rijk aan ca. 120 km goed onderhouden langlaufloipes. Rodelen en bobsleeën voor kinderen direct naast de villa. Restaurant op 500m (ook ontbijt verkrijgbaar). Overdekt zwembad met wellness op 2 km.
 • Gratis WIFI
 • Hond toegestaan
 • Internet aanwezig
 • Skipakket voordeel
Bewaren

2-4 persoons Appartement Clemens 7

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

Midden in skicentrum Bozi Dar!

Dit nieuwe appartement heeft een superligging slechts 500 meter van de skilift in skicentrum Bozi Dar Klinovec, gedeelte Loucna. InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec is het grootste skigebied van het Ertsgebergte, en zelfs één van de grootste van heel Tsjechië. Het bijzondere aan dit skigebied is, dat het eigenlijk uit twee aparte skigebieden bestaat die de handen in elkaar hebben geslagen. In het grensoverschrijdende InterSkiregion Fichtelberg- Klínovec kunt u genieten van zowel pistes bij het Duitse Oberwiesenthal als pistes bij het Tsjechische Boží Dar. Oberwiesenthal ligt op 914 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen plaats van Duitsland. Boží Dar ligt maar liefst op 1028 meter hoogte en is eveneens het hoogste plekje in eigen land. Samen beschikken de skigebieden in totaal over 47 km aan uitstekend onderhouden pistes bediend door 1 kabelbaan, 11 stoeltjesliften en 14 sleepliften. Met de gezamenlijke skipas kunt u in beide gebieden uren van sneeuwpret beleven. Restaurant 450m.
 • Gratis Wifi
 • TOP bestemming
 • Piste < 500 m.
 • Internet aanwezig
 • Skipakket voordeel
Bewaren

6 persoons Appartement Aura V

Ertsgebergte

Bozi Dar - Klinovec

Midden in het Centrum! 100 meter van de liften in Bozi Dar!

Appartementen Aura in Bozi Dar zijn gelegen op een heerlijke plek op een plein midden in het skiplaatsje Bozi Dar op 1028 m hoogte. Alle faciliteiten zijn nabij én u geniet een prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving. Het gezellige bergplaatsje heeft tal van restaurants bij het appartement en u loopt ook zo naar de plaatselijke supermarkt. De dichtst bijgelegen skilift is al op 100 m afstand bereikbaar ((liften Novako en Hranice). In Bozi Dar is ook een leuk snowboardpark. Bozi dar is een skigebied met 1 stoeltjeslift, 7 sleepliften en in totaal 8 km aan afdalingen. Skicentrum Klinovec is al op 3 km afstand bereikbaar. Vanuit Boží Dar is het slechts 4 km rijden naar Klinovec, u kunt er ook voor kiezen om via de sleepliften die zich rondom het dorp bevinden in het skigebied Klinovec te komen.Tussen Bozi-Dar en Klinovec is een regelmatige skibusverbinding. Met het Duitse skigebied Fichtelberg is een unieke samenwerking ontstaan. Skigebied InterSkiregion Fichtelberg – Klínovec heeft in totaal 33 km uitstekend onderhouden skipistes, bediend door 1 kabelbaan, 6 stoeltjesliften en 10 sleepliften. In Oberwiesenthal/Fichtelberg o
 • Gratis Wifi
 • Gratis Parkeren
 • TOP bestemming
 • Piste < 500 m.
 • Internet aanwezig

Resultaat 1 tot 9 van 9 resultaten