Zoeken en Boeken

Wintersport Jachymov - Naprava - Plesivec, Tsjechië

 

Skigebied

Skigebied

Skigebied Jachymov - Naprava - Plesivec biedt de volgende faciliteiten;

  • Verlichte skipiste
  • Goede ski condities
  • 7 goed geprepareerde pistes in alle moeilijkheidsgraden
  • Vervoerscapaciteit van 2000 personen per uur

Skiën in Jachymov - Naprava - Plesivec

Skiareaal Náprava bevind zich in Jáchymov gedeelte Nove Mesto op 800 – 930 m hoogte. Er zijn in dit ski areaal zeven pistes in alle moeilijkheidsgraden die regelmatig geprepareerd worden. Er zijn drie skiliften. De twee liften “Poma” en een nieuwe lift. Gezamenlijk hebben ze een vervoerscapaciteit van 2000 Personen per uur. Een skilift is bijzonder geschikt voor beginners en kinderen. Drie avonden per week is de piste verlicht!

Skischool en skihuur aanwezig. Bij het areaal kunt u gratis parkeren.

Nieuw in het Ertsgebergte Skigebied "Plesivec"

In December 2013 wordt in het Ertsgebergte naast skigebied Klinovec – Bozi Dar het nieuwe areaal Plesivec geopend. Dit skigebied heeft 3 vierpersoons stoeltjesliften, 2 sleepliften en 4 kinderliften en heeft 1 rode, 1 zwarte en 7 blauwe afdalingen.

Sneeuwkanonnen zijn aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid. Restaurants en informatiebalie bij het skigebied aanwezig. Skischool en skiverhuur aanwezig.

 


Oriëntatie prijzen Jachymov - Naprava - Plesivec:
per dag
Skipas volwassene
€ 13,--
Skipas kind tot 1.40m € 9,--

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Jachymov - Naprava - Plesivec die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Jachymov - Naprava - Plesivec en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Jachymov - Naprava - Plesivec