Zoeken en Boeken: Cista

Wintersport Cista, Tsjechië

Ga direct naar:

Skigebied

Skigebied

Ski liefhebbers komen hier niks te kort in het voordorpje van Černý Důl ;  Cista. Dit bergdorpje bevindt zich in het hart van het Reuzengebergte, in een romantische setting,  6 km ten oosten van het gezellige streekstadje Vrchlabi. Binnen 3 km afstand vindt u in Černý Důl o.a. skipistes, snowtubing, skihuur, skiles, restaurantjes en diverse langlaufroutes. Er zijn in totaal 12 liften (waaronder een stoeltjeslift).  Černý Důl maakt eveneens onderdeel uit van SkiResort Cerna Hora - Pec met in totaal 33 km aan pistes en 90 km aan langlaufloipes.

Het bestaat uit 5 gebieden met een gemeenschappelijke skipas (Černý Důl, Janske Lazne, Svoboda nad Upou, Velka Upa en Pec pod Snezkou). Het grote skigebied Janske Lazne ligt op 9 kilometer en is makkelijk bereikbaar met de skibus of per auto. De diverse restaurants, hotels, winkels, bowlingbaan, sauna en fitness en diverse andere voorzieningen geven het dorpje allure om een gezellige wintervakantie te beleven.

Voor ieder type skiër staat er in Černý Důl wel een geschikte piste klaar. Zo kunnen de ervaren skiërs hun ski kunsten vertonen op de top speed piste,funline en measured slalom. Daarentegen zijn er brede pistes aanwezig voor de beginnende skiër. Ook voor kinderen is Černý Důl dé ideale wintersportbestemming. Hier bevindt zich namelijk het grootste kinderland van skiresort Černá Hora – Pec. Wat zullen uw kinderen hier een plezier beleven. Met skileraren die op elk niveau lesgeven kunnen zowel u als de kinderen een handje geholpen worden bij het beoefenen van de sport. Als u even een momentje voor u zelf wilt, dan brengt u de kids toch een middagje naar de kinderopvang. Kortom vanuit Cista zit u zo in Černý Důl!

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Cista die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Cista en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart