Zoeken en Boeken: Pec pod Snezkou

Wintersport Pec pod Snezkou, Tsjechië

Skigebied

Skigebied

Skiresort Cerna Hora - Pec

Pec pod Snezkou maakt onderdeel uit van het skiresort Cerna Hora - Pec.

Vervoer in Pec Pod Snezkou

Er zijn in Pec Pod Snezkou verschillende manieren om u te verplaatsen. Wilt u bijvoorbeeld eten in een restaurant in de bergen, neem dan eens de sneeuwscootertaxi en u heeft altijd een warme maaltijd binnen handbereik. In en rondom het dorp kunt u gebruik maken van de skibus. Deze rijden binnen het dorp zelf, maar vervoeren u ook op lijnen richting de andere skigebieden van Cerna Hora - Pec. Sinds 2014 kunt ook vanuit Janske Lazne in Pec Pod Snezkou komen door gebruik te maken van het rupsvoertuig op de heuvels boven Janske Lazne. Vanaf hier skiet u verder richting Pec Pod Snezkou. Deze verbinding geldt alleen voor deze richting.

Andere (buiten)activiteiten in Pec Pod Snezkou

Bent u op zoek naar avontuur? Boek dan een husky tocht en bekijk de prachtige omgeving op een andere manier. De winterwandeling van de Snezka (1602 m) is zeker een aanrader. Deze route leidt u een stukje door Polen en biedt schitterende vergezichten over het witte landschap van Krkonose. Krijgt u trek onderweg? Loucni Bouda serveert goede lunchgerechten.

Aan het begin van het dorp vindt u het complex van Pecr. Daar krijgt u tegen betaling van ca. € 10 euro toegang tot faciliteiten als onder andere sauna’s, een solarium, buitenwhirlpool en relaxruimte. Ideaal om lekker te ontspannen na een dagje op de piste.

Langlaufen in Pec Pod Snezkou

Langlaufers kunnen terecht op goed gemarkeerde loipes (22 km).

Snowboarden in Pec Pod Snezkou

Snowboard fans kunnen terecht in een “fun park” met half pipe.

Nieuwe funline in Pec Pod Snezkou

Zie onze Videos

Rodelbaan in Pec Pod Snezkou

Zie onze Videos

Bowling

Bowlen kunt u in Velká Úpa bij Bowling a herna of bij pension Relax, in Pec pod Snežkou bij de Bowling bar of bij hotel Bouda Máma.

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Pec pod Snezkou die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Pec pod Snezkou en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Skikaart Pec pod Snezkou
Skikaart Pec pod Snezkou

Video