Zoeken en Boeken

Wintersport Zacler - Prkenny Dul, Tsjechië

 

Skigebied

Skigebied

In het oostelijk deel van het Reuzengebergte bevindt zich het skigebied van de bergdorpjes Žaclér en Prkenny Dul.

Op de hellingen van skiareal Arrakis is het aangenaam skiën op pistes van verschillend niveau. Sneeuwkanonnen zijn er aanwezig en de skipas is hier lekker voordelig! (€ circa 17 per dag volw, / € 13 per dag kind). Als u voor het eerst op de lange latten staat of gaat skiën met kinderen is deze omgeving heel geschikt. Behalve op de pistes van Arrakis kan er ook worden geskied op de, niet al te veeleisende hellingen, van het kleine skicentrum Bret. Hier vindt u een familiepark, stoeltjeslift, restaurant en snowtubing (met een band de helling af).

Parkeren is in dit gebied gratis!

Žaclér is het meest oostelijke punt van de Krkonošská magistrála. Dit 90 kilometer lange, goed geprepareerde pad, loopt tot aan Harrachov. Op 30 plaatsen langs de route zijn panoramakaarten geplaatst om de weg te vinden. Prachtig om te langlaufen! In Žaclér kunt u met de arrenslee een tocht maken door de prachtige winterse omgeving.

Op 15 km. Afstand van Žaclér en Prkenny Dul ligt het grote skiresort Cerna Hora-Pec. De hierbij aangesloten skigebieden zijn Pec pod Snezkou, Janske Lazne, Velká Úpa, Cerny Dul en Svoboda nad Upou.

Favorieten

Onze aanbevelingen

Hieronder een greep uit onze accommodaties in Zacler - Prkenny Dul die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Zacler - Prkenny Dul en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

Locatie

Skikaart

Pistes

Hoogte 600-850 meter
Km. Aan pistes; 5,5 km. Waarvan 1 rood, 5 blauw, 1 zwart
Km. Aan langlaufloipes; 50
Aantal sleepliften; 5
Aantal stoeltjesliften; 1
Gondel; Nee
Sneeuwkanonnen; ja