U kunt bij ons een kant en klare rondreis boeken of zelf uw rondreis samenstellen.

Omdat een vakantie met de auto of motor toch vooral gaat om vrijheid, bent u natuurlijk helemaal flexibel om af te wijken van onze klant en klare pakket rondreizen. Vanzelfsprekend kunt u dan uw wensen aan ons kenbaar maken via telefoon of mail (info@tsjechoreizen.nl) en dan stellen wij graag een rondreis op maat voor u samen, die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeftes. Dit voorstel ontvangt u dan nog dezelfde dag. Onze aangeboden kant en klare rondreizen, die wij hieronder presenteren zijn inclusief ontbijt.  Wenst u half pension verzorging bij de rondreizen? Geen enkel probleem, ook dit kunt u bij ons aanvragen via het veld bijzonderheden bij boeking. Wij informeren u dan over de van toepassing zijnde toeslag als er halfpension te reserveren is. Gaat u alleen op reis of wijkt u af van de verblijven waarop de kant en klare rondreizen zijn gebaseerd? Dan kunnen er toeslagen van toepassing zijn op de basisprijs. Wij informeren u hier vooraf over.

Een auto of motor vakantie naar Tsjechie en Slowakije biedt vele voordelen. U heeft bijvoorbeeld niets te maken met vertrek tijden van vliegtuigen, bussen of treinen. Onder het mom`vrijheid blijheid` kunt u vertrekken wanneer u wilt en stopt u, voor een prachtig uitzicht of sanitaire stop, wanneer u dat wenst. U mist op deze manier niks van de prachtige en veelzijdige omgeving langs uw route. De route die u gaat rijden staat vrij, misschien rijdt u graag over de stille wegen om zo meer te kunnen genieten van de vele prachtige landschappen. Tsjecho Reizen is zich dan ook bewust van de vrijheid die de bestuurder heeft en dit ziet u dan ook terug in onze boeking mogelijkheden.

Bij Tsjecho Reizen zijn de rondreizen zeer scherp geprijsd en per regio beschrijven we leuke bezienswaardigheden langs de route. Prachtige historische steden, indrukwekkende kastelen en burchten en vele gezellige eetgelegenheden zullen dan ook uw pad kruisen.

Vraag advies, stel zelf uw rondreis online samen of reserveer de door ons samengestelde voordelige rondreizen, het is allemaal mogelijk!