Zoeken en Boeken: Zelezna Ruda - Spicak

Wintersport Zelezna Ruda - Spicak, Tsjechië

Ga direct naar:

   Skigebied

   Skigebied

   Skiën in Zelezna Ruda, Spicak en Bayerisch Eisenstein

   3 skigebieden nabij elkaar! Het schilderachtige bergstadje Zelezna Ruda is samen met het naburige Spicak één van de grootste en meest populaire wintersportplaatsen van heel Tsjechië. Zelezna Ruda en Spicak zijn 3 km van elkaar verwijderd. De verdiepende samenwerking met de nabij gelegen Duitse gemeente Bayerisch Eisenstein/Grosser Arber op 7 km afstand, met het bekende skigebied op de hellingen van de hoogste berg van Sumava de "Velky Javor" (1456 m), voegt dit gebied toe aan de grootste skicentra van Midden Europa, die buiten de Alpen liggen.

   Zelezna Ruda - Spicak biedt pistes in alle moeilijkheidsgraden

   In Zelezna Ruda/Spicak worden pistes en loipes aangeboden in alle moeilijkheidsgraden (1 zwarte, 4 rode en 12 blauwe pistes). In totaal 26 skiliften, waaronder één vierpersoonsstoeltjeslift en vele avondverlichte afdalingen. De skiërs zullen de gevarieerde en lange skipistes op de beboste hellingen van Spicak zeer waarderen. De piste van Belveder met minder veeleisende afdalingen, is super geschikt voor beginnende skiërs. De wintersportplaats Bayerische Eisenstein/Grosser Arber op 7 km biedt zes afdalingen met o.a. een cabinelift.

   Favorieten

   Onze aanbevelingen

   Hieronder een greep uit onze accommodaties in Zelezna Ruda - Spicak die wij van harte adviseren! Boek nu één van onze favoriete bestemmingen in Zelezna Ruda - Spicak en geniet van een fantastische wintersport vakantie.

   Locatie

   Skikaart

   Skikaart Zelezna Ruda - Spicak
   Skikaart Zelezna Ruda - Spicak

   Video